Treningi
Re: Treningi
Trwa trening, Jamrog, Lampart, Miesiac, Trofimov i szkolka chyba.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Trwa trening, Jamrog, Lampart, Miesiac, Trofimov i szkolka chyba.
Najbardziej mnie ciekawi szkółka czy Śledź robi progres? Szpytma to kewlar czy zamierza działać w seniorskich DMPJ w przyszłym roku? mam kilka pytan czekam na konferencje kiedyś...
A mnie najbardziej interesuje jak to wyglądało? Kuba czy Łełek?
A Grisza to nie powinien troche wiecej trenowac jak inni ? 
On to powinien stać w kolejce przed domem Kowalskiego, żeby mu zrobił inne silniki... Z treningu to tutaj raczej nic się nie wystruga.
Nie może załatwić od innego np. Gravesena? Miesiąc nie narzekał nigdy na jego silniki. Do Częstochowy będzie jak znalazł.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- tezetomaniak
- Trener
Z czołowymi tunerami można porozmawiać, ale raczej o przyszłym sezonie.
A zdradzi ktoś czy można już swobodnie wejść na trening? A jeśli nie to dlaczego bo dziś przejeżdżałem w pobliżu i dość spory tłumek stał przy siatce od ulicy...
Dziś Hampel nagrywał jakieś materiały promocyjne.
Dzisiaj i wczoraj chłopaki cisną na z5. Bardzo dobrze że testują o różnych porach w różnych warunkach, a nie tylko "meczowych"
Czy jest ktoś kto mógłby opisać jak działa nasza szkółka.
Chodzi mi o to czy chłopaki robią postępy itd.
Niby chłopaków jest kilku a i na stronie klubowej i na forum, o ich rozwoju cicho
Chodzi mi o to czy chłopaki robią postępy itd.
Niby chłopaków jest kilku a i na stronie klubowej i na forum, o ich rozwoju cicho
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
A no trenowali dzisiaj, trenowali. Kuciapa śmigał aż miło ;)
Na taśmę z Łełkiem i Kubą:)
Szkoda że nadal nie można wejść nawet na trening :(
Cz@rek pisze:Szkoda że nadal nie można wejść nawet na trening :(
Szkoda. A ten same ch...je które tego zabraniają i zamykają 3/4 stadionu tłoczą się jak bydło na wiecach, przekonują że głosowanie jest bezpieczne i że covid to choroba jak inna. Ludzie normalnie pracują, robią zakupy i zwiedzają galerie handlowe. Widać tylko na meczu i treningu covid robi się groźny.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:Cz@rek pisze:Szkoda że nadal nie można wejść nawet na trening :(
Szkoda. A ten same ch...je które tego zabraniają i zamykają 3/4 stadionu tłoczą się jak bydło na wiecach, przekonują że głosowanie jest bezpieczne i że covid to choroba jak inna. Ludzie normalnie pracują, robią zakupy i zwiedzają galerie handlowe. Widać tylko na meczu i treningu covid robi się groźny.
Mało tego... ostatnio nasz premierek wypalił do ludzi starszych, że COVID jest już niegroźny i mogą iść na wybory... Wyszło im w sondażach, że 1mln osób starszych nie poszło na 1wszą turę bo się bało COVIDa, a to ich elektorat, więc COVID przestał być groźny :D I mówimy o ludziach 60+... Którzy teoretycznie są najbardziej narażeni. A ludzie młodzi, dla których śmiertelność jest na piątym miejscu po przecinku, i 99,9% przechodzi bez żadnych objawów, przychodzący na stadion to oczywiście śmiertelne zagrożenie... Paranoja.
Panowie, nie idźcie tą drogą. Ja popełniłem ten błąd i nie tak dawno zrobiłem małą wrzutkę polityczną. Stwierdzam z pełnym przekonaniem, że nie ma sensu kopać się z koniem :) Przynajmniej tu, na forum :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Dokładanie, żużel ponad polityką! :)
- tezetomaniak
- Trener
Gdzieś czytałem, że Motor to klub uwikłany w polityczne rozgrywki, bierze kase od PO i PiSu :)
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Czy ktoś orientuje się kiedy są planowane treningi przed meczem ze Spartą ?
A po co? :DFanatykMotoru pisze:Czy ktoś orientuje się kiedy są planowane treningi przed meczem ze Spartą ?
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
mundzio pisze:A po co? :DFanatykMotoru pisze:Czy ktoś orientuje się kiedy są planowane treningi przed meczem ze Spartą ?
Z ciekawości pytam