Nasi rywale w sezonie 2020
-
TreleMorele
- Senior
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
Ostatnie przygotowanie torów to jakas kpina , wracają lata 90-te ... wszedzie dziury na Secu w Gnieznie tragedia ...teraz Grudziadz , o Wroclawiu nawet szkoda pisać. Nawet u nas na 2 łuku ostatnio nie bylo za ciekawie .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Ktoś juz na to zwracał uwagę na forum. Czy nie tego kibice sie domagali? Beton i komisarze torów ponoć zabijali widowisko. No to mamy sezon bez spotkań zagrożonych, z większą swobodą przygotowania toru dla gospodarzy. Tylko efekt zdaje sie nie taki jak oczekiwano :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- _piotrusss
- Kadrowicz
istred pisze:Gorzów od Rzeszowa, a Grzyba od Nawrockiego różni to, że jeden z nich był gołodupcem ze skłonnością do fantazjowania, a drugi wydaje się mieć pieniądze i skupia się na żużlu. Różnica subtelna, a jednak znacząca.
Jasne, nie wróżę im upadku podobnego do Rzeszowa bo to zupełnie inny poziom nie tylko ligowy ale i organizacyjny. Ale tak jak Nawrockiemu nie udało się zrealizować swojego celu w postaci awansu do ekstraligi i zbudowania stabilnego klubu, tak uważam że Gorzowowi nie uda się w najbliższym czasie wrócić do ścisłej czołówki i walki o medale. A jednym z powodów będą działania ich prezesa, który póki co skupia się bardziej na wojowaniu ze wszystkimi (głównie z faktami) niż rzeczywiście wniesieniu jakiejś świeżości do klubu, któremu wydaje się to być potrzebne.
Swoją drogą Nawrocki aż takim gołodupcem nie był. Z tego co wiadomo to Greg zarobił na tym sezonie tyle ile miał zarobić, długi choćby względem Lapmartów zostały spłacone a i te jego diamenty okazały się prawdziwe. Zapewne gdyby ktoś ogarnięty zarządzał w klubie pieniędzmi, które ostatecznie zostały wpakowane w Diamond Cup czy absurdalny kontrakt Hancocka to Rzeszów mógłby być teraz w innym miejscu.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Nawrocki bardziej się lansował na takiego co ma pieniądze niż je rzeczywiście miał. Przecież budżetu klubowy to nie 100 proc. jego pieniędzy. Hancock być może swoje zarobił... pewnie jako jedyny z tej drużyny, szkoda że swoich pieniędzy nie zobaczył Jędrzejak i pozostali zawodnicy. Chyba nie jest to wielki problem sfinansować kontrakt jednego zawodnika. Diamenty może i były prawdziwe, ale z tego co pamiętam to ich wartość to jakieś kilkadziesiąt tysięcy - kwota średnia jak na żużel, więc bardziej do wyobraźni miała przemawiać nazwa "diament" niż jego faktyczna wartość.
Od początku pisałem, że to facet bez kasy na taki biznes i niestety bardzo szybko się to okazało prawdą.
Zgodzę się co do tego, że nie spodziewam się żeby Gorzów zaczął walczyć o medale w najbliższym czasie.
Od początku pisałem, że to facet bez kasy na taki biznes i niestety bardzo szybko się to okazało prawdą.
Zgodzę się co do tego, że nie spodziewam się żeby Gorzów zaczął walczyć o medale w najbliższym czasie.
Nawrocki jest przedstawicielem na Polskę cudownego lekarstwa, którym wyleczył sobie trzy nowotwory głowy. Człowiekowi po takich przejściach po prostu nie wypadać oszukiwać bliźnich. Diamenty musiały być zrobione z diamentu, innej opcji nie ma ;)
https://po-bandzie.com.pl/ireneusz-nawrocki/
https://po-bandzie.com.pl/ireneusz-nawrocki/
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener

Czyżby Grzyb kombinował transfer Lambo?
Pewnie nie on jeden
No raczej. Lambo jeśli jeszcze nie dostał, to niebawem dostanie zaproszenie na kawę od każdego, może poza Lesznem.
Na forum Stali, ci uchodzący za najlepiej poinformowanych od co najmniej tygodnia są niemal pewni, że Robert do nich dołączy
Na forum Stali od chyba tygodnia twierdzą, że Lambo już przyklepany u nich. Tylko Lambo byłby raczej idiotą, by w połowie sezonu wybierać sobie już klub na przyszły. I to klub, w którym od początku rozgrywek mówi się o kwasach i nieporozumieniach. Pewnie Grzyb się z Lambertem spotkał, pogadali, Lambo walnął kurtuazyjne "nic nie wykluczam/jestem zainteresowany", a przecieki z klubu dopowiedziały sobie resztę.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Flagg pisze:Na forum Stali od chyba tygodnia twierdzą, że Lambo już przyklepany u nich. Tylko Lambo byłby raczej idiotą, by w połowie sezonu wybierać sobie już klub na przyszły. I to klub, w którym od początku rozgrywek mówi się o kwasach i nieporozumieniach. Pewnie Grzyb się z Lambertem spotkał, pogadali, Lambo walnął kurtuazyjne "nic nie wykluczam/jestem zainteresowany", a przecieki z klubu dopowiedziały sobie resztę.
Ja do końca nie wiem czy Lambo jest taki super przebiegły. Zauważmy, że u nas nie chciał być pod 8, by...wylądować w Rybniku na 8. Nie wiedział przecież w listopadzie, że w czerwcu 2020 tak wyskoczy z formą. Równie dobrze mógł jeździć po 2-3 biegi na mecz jak u nas rok temu.
Ciekaw jestem, czy wczorajszy mecz to przejaw wzrostu formy u zawodników z Rybnika, czy kontynuacja zjazdu Włókniarza. Forma Woryny raczej idzie w górę, co widać również po indywidualnych występach w SEC czy nawet Złotym Kasku. Szczepaniak również wyglądał solidnie. Gdyby Lambo pojechał na swoim poziomie z tego sezonu, to moglibyśmy mieć sensację. Z drugiej mamy Ryśka Holtańskiego robiącego w Rybniku 12 punktów...
Trzeba tez pamietać, że Rybnikowi właśnie skończyła się ZZ za Lebiedievsa.
Dla nas lepiej jednak, jakby to był zjazd Włókniarza, bo te 2 pkt w Rybniku są szalenie ważne w kontekście PO.
Trzeba tez pamietać, że Rybnikowi właśnie skończyła się ZZ za Lebiedievsa.
Dla nas lepiej jednak, jakby to był zjazd Włókniarza, bo te 2 pkt w Rybniku są szalenie ważne w kontekście PO.
Jak się myśli o play-offach nie można przegrać w Rybniku.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Wiadomo coś na temat kibiców przyjezdnych do Lublina? Wiadomo, że oficjalnie nie mogą, przyjechać, ale wiemy ilu się szykuje?
-
TreleMorele
- Senior
kogo to obchodzi .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Jak u nas 20s i biletów nie ma więc jacy przyjezdni kibice?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
TreleMorele
- Senior
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Perez pisze:Jak u nas 20s i biletów nie ma więc jacy przyjezdni kibice?
Akurat wczoraj dało się kupić na luzie :)
Powiedz to tym którym się nie udało. A równo o 20 próbowali.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Perez pisze:Powiedz to tym którym się nie udało. A równo o 20 próbowali.
Zapotrzebowanie jest jakieś 4-krotne niż wczorajsza pula biletów, to jasne. Ale to nie było wczoraj tak, że 20 sekund i brak biletów. Sporo też było zwróconych z koszyków po 15 minutach.
Za każdym razem wraca jakaś pula z koszyków po 15 minutach. A co do tego czy ktoś z Wrocławia będzie to raczej pytanie na forum Sparty powinno być zadane, bo skąd my to mamy wiedzieć?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Saeyl pisze:Za każdym razem wraca jakaś pula z koszyków po 15 minutach. A co do tego czy ktoś z Wrocławia będzie to raczej pytanie na forum Sparty powinno być zadane, bo skąd my to mamy wiedzieć?
Drogi Makerze, nie zapytałem ilu przyjedzie, tylko czy wiemy coś na ten temat. To jednak drobna różnica. Myślę, że wśród kibiców z Lublina z wiadomych względów jest sporo takich, którzy utrzymują kontakty z wrocławianami i mogą coś więcej wiedzieć. :)
KrzyczącyK1b1c pisze:Saeyl pisze:Za każdym razem wraca jakaś pula z koszyków po 15 minutach. A co do tego czy ktoś z Wrocławia będzie to raczej pytanie na forum Sparty powinno być zadane, bo skąd my to mamy wiedzieć?
Drogi Makerze, nie zapytałem ilu przyjedzie, tylko czy wiemy coś na ten temat. To jednak drobna różnica. Myślę, że wśród kibiców z Lublina z wiadomych względów jest sporo takich, którzy utrzymują kontakty z wrocławianami i mogą coś więcej wiedzieć. :)
Drogi Kristoferze, spytałeś, cyt. "ale wiemy ilu się szykuje?", więc chyba jednak zapytałeś ilu przyjedzie
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Saeyl pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Saeyl pisze:Za każdym razem wraca jakaś pula z koszyków po 15 minutach. A co do tego czy ktoś z Wrocławia będzie to raczej pytanie na forum Sparty powinno być zadane, bo skąd my to mamy wiedzieć?
Drogi Kristoferze, spytałeś, cyt. "ale wiemy ilu się szykuje?", więc chyba jednak zapytałeś ilu przyjedzie
Tak, zapytałem czy wiemy, a nie zapytałem ilu się szykuje. To różnica
KrzyczącyK1b1c pisze:Saeyl pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Drogi Makerze, nie zapytałem ilu przyjedzie, tylko czy wiemy coś na ten temat. To jednak drobna różnica. Myślę, że wśród kibiców z Lublina z wiadomych względów jest sporo takich, którzy utrzymują kontakty z wrocławianami i mogą coś więcej wiedzieć. :)
Tak, zapytałem czy wiemy, a nie zapytałem ilu się szykuje. To różnica
Kończąc wątek zaśmiecający forum, wtrącę się i odpowiem: Tak, wiemy.