Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Dobruckiego zawsze szanowałem za to o czym właśnie napisałeś Flagg.
Bardzo inteligentny i wyważony facet, stworzony do roli eksperta.
Z całym szacunkiem do Tomka Golloba, kontrast pomiędzy nimi jest ogromny.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Olkowicz jako lubelak chce byc na siłe obiektywny przez co jest wręcz antylubelski
Flagg pisze:A i zapomniałem pochwalić Dobruckiego. Naprawdę dobrze się go słucha, nie wali ogólnikami i banałami jak większość ekspertów, tylko rzeczowo potrafi wyjaśnić to, co się dzieje w meczu. No i nie boi się powiedzieć pewnych rzeczy wprost. Duze brawa.
Dokładnie, potrafi podzielić się wiedzą i doświadczeniem przed kamerą, i wytłumaczyć rzeczowo na tyle, że zrozumie go ktoś kto pierwszy raz ogląda żużel.
Co do obiektywizmu komentatorów, tematu Olkowicza nie chce mi się poruszać bo nie uważam żeby nie był jakiś mega nieobiektywny, natomiast Korosciel dla mnie na tą chwilę to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy redaktor/komentator, przebijając nietykalnego na tym forum Dryłę włącznie. Bardzo dobrze się go słucha, ma wyczucie keidy może pozwolić sobie na żart, a kiedy trzeba wejsc na poważnie.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mi wczoraj zaimponował tekst o pojedynku "Lamparta z Dzikiem" i że Dzik okazał się szybszy.
Komedia.
Komedia.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
- tezetomaniak
- Trener
Kargolo pisze:Dobruckiego zawsze szanowałem za to o czym właśnie napisałeś Flagg.
To nie jest żadna nowość, że Dobrucki jest fachowiec. Tacy ludzie jak on czy Cegielski powinni rządzić polskim żużlem.
Gollob nigdy pretendował do miana wykładowcy, natomiast weź pod uwagę, że od momentu wypadku jest naszprycowany silnymi lekarstwami.
tezetomaniak pisze:Gollob nigdy pretendował do miana wykładowcy, natomiast weź pod uwagę, że od momentu wypadku jest naszprycowany silnymi lekarstwami.
Oczywiście biorę pod uwagę złamaną wypadkiem psychikę, silne leki przeciwbólowe itd.
Po prostu stwierdziłem fakt.
Pan Tomasz jest żywą legendą, najlepszym polskim żużlowcem w historii i tego, co osiągnął na torze nikt mu nie zabierze.
TV to po prostu inna bajka, nie jego bajka.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Czerwona kartka dla Łoktajewa po starciu z Bellego. Potem sprint Francuza do parku maszyn, Jerzy Kanclerz zareagował :)
-
TreleMorele
- Senior
Słupski odleciał z tą czerwoną kartką .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
^^^A dziś TG jest ekspertem w Bydgoszczy, i ma dzisiaj co robić :)
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Nie wiem jakie będzie tłumaczenie. Być może sugerował się spojrzeniem, a potem nogą nie na haku tylko na drodze francuza....
Śmiech na sali. Gollob powołuje się na swoją sytuację i mówi że tak nie można. Ja się zastanawiałem kto tu będzie wykluczony, a Gawrzyk wylatuje z czerwoną...
-
TreleMorele
- Senior
z Gawrzyka taki sędzia :) pamiętam jak jeszcze za Siwkiem biegał w Stringach wielki warszawiak :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
TreleMorele pisze:Słupski odleciał z tą czerwoną kartką .
Całkowita kompromitacja.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ja bym się Pawła nie czepiał ,na na takie przypadki trzeba reagować ostro,kubeł zimnej wody był bardzo potrzebny. To było rozmyślne wsadzenie w dechy rywala! I takie zachowanie trzeba tępić w zarodku.
-
TreleMorele
- Senior
Wykluczenie mogę się zgodzić ale czerwona kartka to odleciał grubo i tym sposobem zaklepal 2pkt meczowe gospodarzom .
-
mechanizator
- Junior
Za co Łoktajew dostał czerwoną ? Jest ktoś kto ogląda Bydgoszcz z Łodzią ?
Za tą akcję:
https://streamable.com/ja8tfx
https://streamable.com/ja8tfx
-
mechanizator
- Junior
Jeleń bardzo ładnie jedzie, cały czas szukał Tungate'a. Teraz z kolei Dawid ma okazję przyklepać zwycięstwo Polonii.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Szkoda, że tylko z takich kamer, ale wykluczenie Saszy to maks.
Słupski wcześniej dał się zrobić w jajo Brzozowskiemu, którego z kolei łodzianie zrobili na 5-1.
Bellego ze swoim loramowym stylem powinien uciekać do SE, bo tam jazda jest bardziej dżentelmeńska i dostanie lepszy sprzęt,
a w pierwszej to będą nim obijać dechy. Już Gała go sponiewierał na mistrzostwach ligi.
Słupski wcześniej dał się zrobić w jajo Brzozowskiemu, którego z kolei łodzianie zrobili na 5-1.
Bellego ze swoim loramowym stylem powinien uciekać do SE, bo tam jazda jest bardziej dżentelmeńska i dostanie lepszy sprzęt,
a w pierwszej to będą nim obijać dechy. Już Gała go sponiewierał na mistrzostwach ligi.
-
mechanizator
- Junior
Ten Bellego to taki Francuski Lelek. Po całej długości i szerokości toru jeździ.
Brak czerwonej kartki dla Lamparta to podsumowanie pracy arbitra.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Ten tor w Bydgoszczy to poezja . Zdecydowanie najlepszy żużel w Polsce w tym roku.
Bardziej zimnokrwisty, skoordynowany i potrafi normalnie startować, choć startowcem nie jest.
W Lublinie fighterów już dostatek, niech idzie do Grudziądza albo Torunia gdzie objechał Zmarzlika.
Ale każde porównanie do Łełka to komplement :)
W Lublinie fighterów już dostatek, niech idzie do Grudziądza albo Torunia gdzie objechał Zmarzlika.
Ale każde porównanie do Łełka to komplement :)