PARKIN STRZEŻONY
-
BARTEK1400
PARKIN STRZEŻONY
WITAM.
CZY NIE UWAÅ»ACIE Å»E W POBLIÅ»U STADIONU PRZY AL.ZYGMUNTOWSKICH POWINIEN BYĆ PARKING STRZEZONY????????? WILE RAZY SPIKER MÓWI Å»E W TYM I TYM AUCIE NIEMA RADIA I SZYBY B. JA NP BARDZO CZĘSTO NA STA DION PRZYJEÅ»DŹAM SAMOCHODAMI NA TZW. ZJAZDÓWKACH TZN.( TABLICE REJESTRACYJNE KTÓRE DOSTAJE SIĘ W HOLANDI PRZY WYREJSTROWYWANIU AUTA Z HOLANDOI NA EXPORT DO INNYCH KRAJÓW. TA AUTA BARDZO LUBIA ZÅODZIEJE . PONIEWAÅ» TEN SAMOCHÓD NIE JEST NIGDZIE W POLSCE ZAREJESTROWANY. WIĘC TAKI ZÅODZIEJ KRADNIE TAKI SAMOCHÓD WYJEÅ»DŹA ZA GRANICE. SPISUJE UMOWE KUPNA SPRZEDAÅ»Y MIĘDZY SOBÄ„ A HOLENDREM I WTEDY AUTO JEST JUÅ» JEGO.TAM REJESTRUJE NA SIEBIE , WRACA DO POLSKI I TAK W KÓÅKO. DLATEGO JESTEM ZA ZAÅOÅ»ENIEM W POBLIÅ»U STADIONU PARKINGU STRZEÅ»ONEGO!!!!!!!!!!!
CZY NIE UWAÅ»ACIE Å»E W POBLIÅ»U STADIONU PRZY AL.ZYGMUNTOWSKICH POWINIEN BYĆ PARKING STRZEZONY????????? WILE RAZY SPIKER MÓWI Å»E W TYM I TYM AUCIE NIEMA RADIA I SZYBY B. JA NP BARDZO CZĘSTO NA STA DION PRZYJEÅ»DŹAM SAMOCHODAMI NA TZW. ZJAZDÓWKACH TZN.( TABLICE REJESTRACYJNE KTÓRE DOSTAJE SIĘ W HOLANDI PRZY WYREJSTROWYWANIU AUTA Z HOLANDOI NA EXPORT DO INNYCH KRAJÓW. TA AUTA BARDZO LUBIA ZÅODZIEJE . PONIEWAÅ» TEN SAMOCHÓD NIE JEST NIGDZIE W POLSCE ZAREJESTROWANY. WIĘC TAKI ZÅODZIEJ KRADNIE TAKI SAMOCHÓD WYJEÅ»DŹA ZA GRANICE. SPISUJE UMOWE KUPNA SPRZEDAÅ»Y MIĘDZY SOBÄ„ A HOLENDREM I WTEDY AUTO JEST JUÅ» JEGO.TAM REJESTRUJE NA SIEBIE , WRACA DO POLSKI I TAK W KÓÅKO. DLATEGO JESTEM ZA ZAÅOÅ»ENIEM W POBLIÅ»U STADIONU PARKINGU STRZEÅ»ONEGO!!!!!!!!!!!
-
kamillublin
-
kamillublin
-
BARTEK1400
Panowie bez przesady to nie Åodź, gdzie można sobie zaparkować za bramÄ… na terenie obiektu na którym odbywajÄ… siÄ™ mecze, gdzie ochrona ma oko na amatorów lusterek i radioodtwarzaczy
. A tak na poważnie to nie parking strzeżony tylko niech pod CPN-em bo tam jest najwięcej włamań podczas trwania zawodów łaskawie ruszą swoje .... panowie policjanci, którzy zazwyczaj nudzą się w radiowozach. Albo niech wreszcie pożyteczne zatrudnienie znajdzie straż miejska miasta Lublina zamiast doczepiać się do babinek handlujących pietruszką na ulicy.
-
kamillublin
no tak,ryzyko zostawienia auta w w/w miejscach jest duze ale dobrze że wogóle mozna gdzieś zaparkować-oczywiście kto pierwszy ten lepszy.Najgorzej jak w MOSIRze jest równolegle jakaś impreza.na szczęście mnie ten problem dotyczy tylko sporadycznie(jak wracam autem z jakiegoś wyjazdu) bo chodze sobie na piechtę-zaleta mieszkania w pobliżu.
a tak serio to problem był,jest i będzie.niestety
a tak serio to problem był,jest i będzie.niestety
Parking dla kibiców to na pewno jest melodią przyszłości i to chyba dosyć odległej, ale bezpieczeństwo samochodów na parkingach pod MOSiR i CPN to piosenka jak najbardziej na czasie śpiewana obecnie przez leniwych i udających, ze nic nie widzą policjantów. Zreszta tak jest praktycznei wszędzie.
Talib pisze:Panowie bez przesady to nie Åodź, gdzie można sobie zaparkować za bramÄ… na terenie obiektu na którym odbywajÄ… siÄ™ mecze, gdzie ochrona ma oko na amatorów lusterek i radioodtwarzaczy. A tak na poważnie to nie parking strzeżony tylko niech pod CPN-em bo tam jest najwiÄ™cej wÅ‚amaÅ„ podczas trwania zawodów Å‚askawie ruszÄ… swoje .... panowie policjanci, którzy zazwyczaj nudzÄ… siÄ™ w radiowozach. Albo niech wreszcie pożyteczne zatrudnienie znajdzie straż miejska miasta Lublina zamiast doczepiać siÄ™ do babinek handlujÄ…cych pietruszkÄ… na ulicy.
Jeżli oni się nudzą to może oni sami się włamują do samochodów:P
Radzio pisze:a do tego klub by mógl zarobić na takim parkingu. Przykład lublinianka wydzierzawiła teren i zrobiła prking platny i strzezony. Więc kasiore ma za parkowanie i ludzie chetnie zaparkuja bo bedą pewniejsi ze nie rozwala im szyb itp. Moze by pomyśledź nad czymś takim.
Ale zrwócmy uwage że jest jeden parking gdzie trzeba płacić ale nie pilnoją.Nie wiem czy ten parking jesczze jest bo samochodem jush dawno nie jeździłem.Ale jeśli nawet robić ten parking to nie ma za bardzo gdzie?
powiem wam ze najgorsze jest jak wasz zespol rpzegra a tu wracasz i nie masz radia w samochodzie albo wogole samochodu:(jednak trzeba trzezwo spojrzec ze pieniadze klubowe nie ida w stadion albo w parking tylko w kieszenie spolecznie pracujacych prezesow badz zuzlowych profesjonalistow takich jak darek sledz badz mordel
tym panom juz podziekujemy mogli by pilnowac parkuingu platnego strzezonego pod stadionem w 2012
pozdrooo
tym panom juz podziekujemy mogli by pilnowac parkuingu platnego strzezonego pod stadionem w 2012
pozdrooo
ZKS STAL RZESZÓW
Skoro kradną to po co przyjeżdżać samochodem. Chyba, że spoza Lublina. Po meczu mogę skoczyć na piwko bo wygraliśmy lub bo przegraliśmy i żadna glina ne zabierze mi prawka, ani żaden pier....y złodziej nie uszkodzi auta.
Ostatnio czytałem że Jurek żałuje i pragnie się zrehabilitować. Niech więc popilnuje parkingu będzie z niego jakiś pożytek i rehabilitacja w oczach kibiców.
Ostatnio czytałem że Jurek żałuje i pragnie się zrehabilitować. Niech więc popilnuje parkingu będzie z niego jakiś pożytek i rehabilitacja w oczach kibiców.
pahlavi pisze:Skoro kradną to po co przyjeżdżać samochodem. Chyba, że spoza Lublina. Po meczu mogę skoczyć na piwko bo wygraliśmy lub bo przegraliśmy i żadna glina ne zabierze mi prawka, ani żaden pier....y złodziej nie uszkodzi auta.
To czym mają przyjeżdzać rowerami.Pomyśl jeżeli ktoś ma samochód to chyba chce szybko przyjechać.A nie tłuc się MPK.Pomyśl sam.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Fantys pisze:pahlavi pisze:Skoro kradną to po co przyjeżdżać samochodem. Chyba, że spoza Lublina. Po meczu mogę skoczyć na piwko bo wygraliśmy lub bo przegraliśmy i żadna glina ne zabierze mi prawka, ani żaden pier....y złodziej nie uszkodzi auta.
To czym mają przyjeżdzać rowerami.Pomyśl jeżeli ktoś ma samochód to chyba chce szybko przyjechać.A nie tłuc się MPK.Pomyśl sam.
albo jak ktos sie buja z Warszawy, Rzeszowa, Krasnika, Chelma, Zamoscia, Gdanska czy tez Berlina;] Wlasnym samochodem najwygodniej
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
sledzio
Ru$eK pisze:Masz racje. A tymczasem przyjezdza sie na żużel samochodem i zamiast sie przejmować meczem to sie myśli czy tam sie cos przy aucie nie dzieje. Dlatego od jakiegos czasu ze znajomym poprostu chodzimy na piechote! Bo juz raz przygoda byłaBimmer pisze:Ludzie pogięło Was? Jaja sobie robicie? Co to za argumenty? Masz samochód, to jedziesz do miasta samochodem, a nomen omen psim obowiązkiem panów w niebieskich strojach jest zapewnić bezpieczeństwo naszemu mieniu w miejscach publicznych. Po to płacimy te popieprzone podatki.
Oczywiście, że można żyć bez samochodu i jeździć MPK. Można też nie mieć internetu i telewizji. Na żużel też można nie chodzić. Ale te rzeczy są dostępne, żeby z nich korzystać.
nio zamiast tam sie cieszyc ze bieg wygrany to sie mysli o samochodzie a tak o dwoch rzeczach naraz nie da sie zabardzo panowie w niebieskich mondorkach do roboty spalic troszke kalori po paczkach nie obijac sie tylko pilnowac za to wam placa pozdro
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
"Nie zostawiać ani radia ani czegokolwiek wartego choćby 5 zł w samochodzie. oto recepta na złodziei. "
Czyli lusterka też należy zabierać ze sobą na stadion?! Jaka to recepta? Receptą to jest pisanie i mówienie w każdym możliwym miejscu, że policja nie jest od spisywania gości pijących piwo w parku na spacerze z psem, ani od łapania kierowców, którzy zapomnieli zapalić świateł po wyjeździe ze stacji benzynowej, ani też od obżerania się kurczakami i grania w karty podczas patroli, tylko od zapewnienia bezpieczeństwa przed bandytami i złodziejami. Mam wrażenie, że ostatnich dwóch kategorii osób panowie w niebieskich mundurach unikają jak ognia. Za to przed przestraszonym kierowcą, przed studentem, który sobie spokojnie pije piwko na deptaku (bo w sklepie jest trzy razy tańsze niż w pubie), albo przed gościem, który prowadzi jamnika bez kagańca prezentują całą powagę i autorytet swojej funkcji.
Czyli lusterka też należy zabierać ze sobą na stadion?! Jaka to recepta? Receptą to jest pisanie i mówienie w każdym możliwym miejscu, że policja nie jest od spisywania gości pijących piwo w parku na spacerze z psem, ani od łapania kierowców, którzy zapomnieli zapalić świateł po wyjeździe ze stacji benzynowej, ani też od obżerania się kurczakami i grania w karty podczas patroli, tylko od zapewnienia bezpieczeństwa przed bandytami i złodziejami. Mam wrażenie, że ostatnich dwóch kategorii osób panowie w niebieskich mundurach unikają jak ognia. Za to przed przestraszonym kierowcą, przed studentem, który sobie spokojnie pije piwko na deptaku (bo w sklepie jest trzy razy tańsze niż w pubie), albo przed gościem, który prowadzi jamnika bez kagańca prezentują całą powagę i autorytet swojej funkcji.
Czytam wasze posty i w wieloma z was niestety nie jestem w stanie się zgodzić. Ja na mecze też jeżdżę samochodem ale nie pcham się na przystadionowe parkingi tylko staję nieco dalej, krótki spacer jeszcze nikomu nie zaszkodził. To tak nawiasem mówiąc.
Odnośnie parkingu strzeżonego to powiem tyle, że nikt się nie podejmie takiej inwestycji tylko po to, żeby mieć żniwo przez 2 niedziele w miesiącu a czasem nawet tego nie i do tego kilka miesięcy w roku. Z ekonomicznego punktu widzenia jest to bez sensu. Nakłady na uruchomienie takiego parkingu są dość spore a zyski zerowe. Gdyby ktoś widział w tym interes to już dawno temat zacząłby się kręcić.
Pozostaje zatem zaparkować trochę dalej i spokojnie pójść na mecz a nie biadolić, że nie ma parkingu, że policja do d...py i tym podobne.
Jest jak jest i nikt z nas tego nie zmieni.
Pozdrawiam
Odnośnie parkingu strzeżonego to powiem tyle, że nikt się nie podejmie takiej inwestycji tylko po to, żeby mieć żniwo przez 2 niedziele w miesiącu a czasem nawet tego nie i do tego kilka miesięcy w roku. Z ekonomicznego punktu widzenia jest to bez sensu. Nakłady na uruchomienie takiego parkingu są dość spore a zyski zerowe. Gdyby ktoś widział w tym interes to już dawno temat zacząłby się kręcić.
Pozostaje zatem zaparkować trochę dalej i spokojnie pójść na mecz a nie biadolić, że nie ma parkingu, że policja do d...py i tym podobne.
Jest jak jest i nikt z nas tego nie zmieni.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80