Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Gdzie ten Emil?! :D

Perez pisze:Akurat on zawsze ma sporo informacji i to tych ciekawych a nie jakieś głupoty.
To prawda. Nie kojarzyłem z nazwiska, ale moim zdaniem jest w czołowej trójce z Drylsonem i Kuźbickim.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mikkel! Kąsał, kąsał i ukąsił!
TreleMorele pisze:Emil zrobił Grisze jak juniora:)
A w finale odwrotnie
Tor miodzio! Finał miodzio, walka naszych miodzio.
No fajnie to wygląda przed meczem z Czewą, Grisza coś znalazł na nieco przyczepniejsze tory, na betonie pewnie bieda ale Czewa raczej betonu nie robi :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Nie mogę się przyczepić do komentatorów bo w zasadzie byli bezstronni ale jednego nie kumam.
Nicki loty start o pół motocykla, sędzia nakazuje powtórkę a ci twierdzą, że nic nie widzieli
i czy przypadkiem Kudriaszow nie dostanie kolejnego ostrzeżenia.
W ogóle w tym sezonie widziałem już wiele lotnych startów, z którymi sędziowie nie robili NIC.
Trochę to słabe jest.
Nicki loty start o pół motocykla, sędzia nakazuje powtórkę a ci twierdzą, że nic nie widzieli
i czy przypadkiem Kudriaszow nie dostanie kolejnego ostrzeżenia.
W ogóle w tym sezonie widziałem już wiele lotnych startów, z którymi sędziowie nie robili NIC.
Trochę to słabe jest.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Nigdy nie zrozumiem jak można Madsenowi zostawiać 1 tor. Istny prezent. A ten jak zwykle ma farta.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
W tamtym sezonie zaś wyścigi przerywane były co chwilę i to też było słabe i to bardzo. Zawody w Bydzi extra. Mikkel skradł show barażu i finału. Ogólnie świetnie Mikkel i Grisza brawo! A ten Leon to mnie wkurza, po wygranych wyścigach tak się lansuje a jak przegrał z Grisza w pierwszym starcie to nawet żółwika nie zbił.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
CKM1946
- Zawodowiec
blajar pisze:No fajnie to wygląda przed meczem z Czewą, Grisza coś znalazł na nieco przyczepniejsze tory, na betonie pewnie bieda ale Czewa raczej betonu nie robi :)
Ja bym się nie zdziwił jakby byłby troche twardziej niż zwykle. To by od razu wyłączyło Zagara z zabawy i jego wskazówki co do toru. Grisza też takiego toru nie lubi.
Może być coś podobnego co Leszno zrobiło żeby Jarkowi w głowie namieszać i przy okazji reszcie drużyny.
-
TreleMorele
- Senior
Raczej żaden gospodarz nie przygotuje toru z nami aby zewnętrzna chodziła ..
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
CKM1946 pisze:blajar pisze:No fajnie to wygląda przed meczem z Czewą, Grisza coś znalazł na nieco przyczepniejsze tory, na betonie pewnie bieda ale Czewa raczej betonu nie robi :)
Ja bym się nie zdziwił jakby byłby troche twardziej niż zwykle. To by od razu wyłączyło Zagara z zabawy i jego wskazówki co do toru. Grisza też takiego toru nie lubi.
Może być coś podobnego co Leszno zrobiło żeby Jarkowi w głowie namieszać i przy okazji reszcie drużyny.
Popraw mnie jeśli się mylę ale Lindgren, Madsen i Doyle chyba też wolą przyczepne nad beton.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
CKM1946 pisze:blajar pisze:No fajnie to wygląda przed meczem z Czewą, Grisza coś znalazł na nieco przyczepniejsze tory, na betonie pewnie bieda ale Czewa raczej betonu nie robi :)
Naprawdę? Drużyna do mistrza ma się Zagara obawiać? Tor się przygotowuje pod siebie a nie przeciwko rywalowi. Po za tym w Częstochowie przyczepnie to było ale z 2 lata temu. 40pkt naszych to będzie sukces tak uważam.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
CKM1946 pisze:
No chyba jednej ścieżki nie zostawicie na takim torze :) Raz, że Fredkę sobie sami wyeliminujecie, dwa, że nie jesteśmy dla Was pretendentem w walce o złoto i możecie trochę dopieścić kibiców na stadionie. Doyle i Madsen mogliby temat startami załatwić ale będący w świetnej formie Paweł też za betonem chyba nie przepada?
Edit: jeśli prognoza się sprawdzi to w sobotę grubo (12,5mm i 4mm do 20:00) spadnie, a w niedzielę ma być max. 18 stopni. Może być tor do walki :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
-
CKM1946
- Zawodowiec
Przecież po to jest trening że sie dopasowali. Zagar też nie lubi betonu a na meczach bywał taki i robił ponad 10. Kwestia treningu.
Czwartek, 9 lipca
20:00 Magazyn PGE Ekstraligi
Emisja: Eleven Sports 2 (powtórka: piątek, 10 lipca 17:00, Eleven Sports 1)
22:00 Speedway+
Emisja: nSport+ (powtórka: piątek, 10 lipca 10:25)
Piątek, 10 lipca
PGE Ekstraliga
17:45 PGG ROW Rybnik – Fogo Unia Leszno
Transmisja: Eleven Sports 1 (powtórka: sobota, 11 lipca 8:00, Eleven Sports 2)
20:15 Betard Sparta Wrocław – MrGarden GKM Grudziądz
Transmisja: Eleven Sports 1 (powtórka: niedziela, 12 lipca 8:30)
Sobota, 11 lipca
eWinner 1. liga żużlowa
14:00 Orzeł Łódź – Lokomotiv Daugavpils
Transmisja: Canal+ telewizja przez internet
16:15 Zdunek Wybrzeże Gdańsk – Unia Tarnów
Transmisja: nSport+ (powtórka: niedziela, 12 lipca 10:00)
19:00 eWinner Apator Toruń – Car Gwarant Start Gniezno
Transmisja: nSport+ (powtórka: niedziela, 12 lipca 11:30)
Niedziela, 12 lipca
Żużlowa niedziela
12:00 Unibax Toruń – Falubaz Zielona Góra
Emisja: TVP Sport
eWinner 1. liga żużlowa
14:00 Arged Malesa TŻ Ostrovia Ostrów Wlkp. – Abramczyk Polonia Bydgoszcz
PGE Ekstraliga
16:00 Eltrox Włókniarz Częstochowa – Motor Lublin
Transmisja: nSport+ (powtórka: poniedziałek, 13 lipca 9:50)
18:45 RM Solar Falubaz Zielona Góra – Moje Bermudy Stal Gorzów
Transmisja: nSport+ (powtórka: poniedziałek, 13 lipca 12:45)
21:15 Magazyn PGE Ekstraligi
Emisja: nSport+ (powtórka: poniedziałek, 13 lipca 15:20)
Poniedziałek, 13 lipca
18:45 Indywidualny Puchar PZM 1. ligi żużlowej
Transmisja: nSport+
Emisja: Eleven Sports 2
22:00 Magazyn eWinner 1. ligi żużlowej
Emisja: nSport+
Środa, 15 lipca
19:00 Speedway Euro Championship – 3. runda w Gnieźnie
Transmisja: Eurosport 1
Emisja: Eleven Sports 2 (powtórka: piątek, 10 lipca 17:00, Eleven Sports 1)
22:00 Speedway+
Emisja: nSport+ (powtórka: piątek, 10 lipca 10:25)
Piątek, 10 lipca
PGE Ekstraliga
17:45 PGG ROW Rybnik – Fogo Unia Leszno
Transmisja: Eleven Sports 1 (powtórka: sobota, 11 lipca 8:00, Eleven Sports 2)
20:15 Betard Sparta Wrocław – MrGarden GKM Grudziądz
Transmisja: Eleven Sports 1 (powtórka: niedziela, 12 lipca 8:30)
Sobota, 11 lipca
eWinner 1. liga żużlowa
14:00 Orzeł Łódź – Lokomotiv Daugavpils
16:15 Zdunek Wybrzeże Gdańsk – Unia Tarnów
Transmisja: nSport+ (powtórka: niedziela, 12 lipca 10:00)
19:00 eWinner Apator Toruń – Car Gwarant Start Gniezno
Transmisja: nSport+ (powtórka: niedziela, 12 lipca 11:30)
Niedziela, 12 lipca
Żużlowa niedziela
12:00 Unibax Toruń – Falubaz Zielona Góra
Emisja: TVP Sport
eWinner 1. liga żużlowa
14:00 Arged Malesa TŻ Ostrovia Ostrów Wlkp. – Abramczyk Polonia Bydgoszcz
PGE Ekstraliga
16:00 Eltrox Włókniarz Częstochowa – Motor Lublin
Transmisja: nSport+ (powtórka: poniedziałek, 13 lipca 9:50)
18:45 RM Solar Falubaz Zielona Góra – Moje Bermudy Stal Gorzów
Transmisja: nSport+ (powtórka: poniedziałek, 13 lipca 12:45)
21:15 Magazyn PGE Ekstraligi
Emisja: nSport+ (powtórka: poniedziałek, 13 lipca 15:20)
Poniedziałek, 13 lipca
18:45 Indywidualny Puchar PZM 1. ligi żużlowej
Transmisja: nSport+
Emisja: Eleven Sports 2
22:00 Magazyn eWinner 1. ligi żużlowej
Emisja: nSport+
Środa, 15 lipca
19:00 Speedway Euro Championship – 3. runda w Gnieźnie
Transmisja: Eurosport 1
Dzisiejszy Magazyn zapowiedź kolejki przesunięty na g. 21 także na eleven 2
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Jak ktoś robi sobie programy to w 1LŻ i 2LŻ będzie ta sama tabela biegowa co w Ekstralidze oraz rezerwowy do lat 23 pod #8/16. Piszę, bo nie widziałem nigdzie informacji o tej zmianie, aż zerknąłem w regulamin.
Poloneza czas zacząć, teraz będzie masa speedwaya do oglądania.
W sklepie play jest do pobrania apka 1 i 2LŻ. Nie jest co prawda tak dobra jak apka Ekstraligi, ale zawsze coś ;)
Bardzo mi brakowało tej 1 ligi. Jakoś lubię ten klimat, może dlatego, że przez masę czasu był to maksymalny poziom w Lublinie i jakoś tak, jakby to ująć, "czuję się tam jak u siebie w domu" ;)
Poloneza czas zacząć, teraz będzie masa speedwaya do oglądania.
W sklepie play jest do pobrania apka 1 i 2LŻ. Nie jest co prawda tak dobra jak apka Ekstraligi, ale zawsze coś ;)
Bardzo mi brakowało tej 1 ligi. Jakoś lubię ten klimat, może dlatego, że przez masę czasu był to maksymalny poziom w Lublinie i jakoś tak, jakby to ująć, "czuję się tam jak u siebie w domu" ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
10 lipca (piątek)
18:00 PGG ROW Rybnik - FOGO Unia Leszno (studio od 17:30), Eleven Sports 1
Komentarz: Piotr Olkowicz, Marcin Kuźbicki, studio: Marcelina Rutkowska, Jakub Jamróg, reporter: Mikołaj Kruk
20:30 BETARD Sparta Wrocław - MRGARDEN GKM Grudziądz (studio od 20:15), Eleven Sports 1
Komentarz: Michał Korościel, Rafał Dobrucki, studio: Anita Mazur, Tobiasz Musielak, reporter: Maciej Markowski
11 lipca (sobota)
14:00 Orzeł Łódź - Lokomotiv Daugavpils, CANAL+ telewizja przez internet
Komentarz: Edward Durda
16:30 Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Unia Tarnów, nSport+
Komentarz: Maciej Noskowicz, Wojciech Dankiewicz, studio: Michał Łopaciński, Piotr Świderski
19:15 eWinner Apator Toruń - Car Gwarant Kapi Meble Budex Start Gniezno, nSport+
Komentarz: Tomasz Dryła, Krzysztof Cegielski, studio: Marcin Majewski, Sławomir Kryjom
12 lipca (niedziela)
14:00 Arged Malesa Ostrovia Ostrów Wielkopolski - Abramczyk Polonia Bydgoszcz, CANAL+ telewizja przez internet
16:30 ELTROX Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin (studio od 16:00), nSport+
Komentarz: Maciej Noskowicz, Wojciech Dankiewicz, studio: Michał Łopaciński, Piotr Świderski, reporter: Mateusz Kędzierski
19:15 RM SOLAR Falubaz Zielona Góra - MOJE BERMUDY Stal Gorzów (studio od 18:45), nSport+
Komentarz: Tomasz Dryła, Maciej Jabłoński, studio: Marcin Majewski, Adam Skórnicki, reporter: Łukasz Benz
https://satkurier.pl/news/193584/pge-ek ... sport.html, https://satkurier.pl/news/193598/startu ... zlowa.html
18:00 PGG ROW Rybnik - FOGO Unia Leszno (studio od 17:30), Eleven Sports 1
Komentarz: Piotr Olkowicz, Marcin Kuźbicki, studio: Marcelina Rutkowska, Jakub Jamróg, reporter: Mikołaj Kruk
20:30 BETARD Sparta Wrocław - MRGARDEN GKM Grudziądz (studio od 20:15), Eleven Sports 1
Komentarz: Michał Korościel, Rafał Dobrucki, studio: Anita Mazur, Tobiasz Musielak, reporter: Maciej Markowski
11 lipca (sobota)
14:00 Orzeł Łódź - Lokomotiv Daugavpils, CANAL+ telewizja przez internet
16:30 Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Unia Tarnów, nSport+
Komentarz: Maciej Noskowicz, Wojciech Dankiewicz, studio: Michał Łopaciński, Piotr Świderski
19:15 eWinner Apator Toruń - Car Gwarant Kapi Meble Budex Start Gniezno, nSport+
Komentarz: Tomasz Dryła, Krzysztof Cegielski, studio: Marcin Majewski, Sławomir Kryjom
12 lipca (niedziela)
14:00 Arged Malesa Ostrovia Ostrów Wielkopolski - Abramczyk Polonia Bydgoszcz, CANAL+ telewizja przez internet
16:30 ELTROX Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin (studio od 16:00), nSport+
Komentarz: Maciej Noskowicz, Wojciech Dankiewicz, studio: Michał Łopaciński, Piotr Świderski, reporter: Mateusz Kędzierski
19:15 RM SOLAR Falubaz Zielona Góra - MOJE BERMUDY Stal Gorzów (studio od 18:45), nSport+
Komentarz: Tomasz Dryła, Maciej Jabłoński, studio: Marcin Majewski, Adam Skórnicki, reporter: Łukasz Benz
https://satkurier.pl/news/193584/pge-ek ... sport.html, https://satkurier.pl/news/193598/startu ... zlowa.html
Może głupie pytanie, ale co to ten "C+ telewizja przez internet"? Mam platformę C+ ze wszystkimi możliwymi kanałami sportowymi - będzie mi dane zerknąć na I ligę?
Motor mocnyj!
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Dzięki za podesłanie mojej grafiki z twittera: https://twitter.com/SpeedwayGM/status/1 ... 3779497986Kaman pisze:https://i.imgur.com/jA9Cn8C.png
ps. Na przyszłość warto podać źródło/autora. Tak robi m.in. administrator największej żużlowej grupy na fb gdzie też ląduje grafika ;)
To dodatkowa usługa, nie związana w żaden sposób z abonamentem c+.Kshyhu pisze:Może głupie pytanie, ale co to ten "C+ telewizja przez internet"? Mam platformę C+ ze wszystkimi możliwymi kanałami sportowymi - będzie mi dane zerknąć na I ligę?
Po prostu jak chcesz mieć dostęp do wybranego pakietu i oglądać go na dowolnym urządzeniu to płacisz np. 50zł miesięcznie za pakiet sport: https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet i oglądasz, do tego vod oraz wybrane mecze 1.ligi żużlowej. Dodatkowo jest możliwość przewijania wstecz do 8h na kanałach live.
W praktyce mecze 1.ligi oznaczone jako transmitowane na tej stronie(zazwyczaj dwa w każdej kolejce) będą tylko tam więc aby oglądać wszystko z żużla trzeba mieć tam pakiet sport.
Tutaj znajdziesz kilka pytań i odpowiedzi: https://pl.canalplus.com/pomoc/telewizj ... 1594365229
ps. Podsyłam awizowane składy na jednej stronie, gdyby ktoś chciał zerknąć a nie ma chęci przeglądać 8 stron z reklamami w tle:
SpeedwayGMtwitter pisze:Dzięki za podesłanie mojej grafiki z twittera: https://twitter.com/SpeedwayGM/status/1 ... 3779497986Kaman pisze:https://i.imgur.com/jA9Cn8C.png
ps. Na przyszłość warto podać źródło/autora. Tak robi m.in. administrator największej żużlowej grupy na fb gdzie też ląduje grafika ;)
Ok tylko dlaczego nie wrzuciles wczesniej? Nie kazdy uzywa mediow spolecznosciowych
SpeedwayGMtwitter pisze:To dodatkowa usługa, nie związana w żaden sposób z abonamentem c+.
Po prostu jak chcesz mieć dostęp do wybranego pakietu i oglądać go na dowolnym urządzeniu to płacisz np. 50zł miesięcznie za pakiet sport: https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet i oglądasz, do tego vod oraz wybrane mecze 1.ligi żużlowej. Dodatkowo jest możliwość przewijania wstecz do 8h na kanałach live.
W praktyce mecze 1.ligi oznaczone jako transmitowane na tej stronie(zazwyczaj dwa w każdej kolejce) będą tylko tam więc aby oglądać wszystko z żużla trzeba mieć tam pakiet sport.
Dzięki za wyjaśnienia. Trudno, nie pooglądam I ligi. Swoją drogą to średnio logiczne i niezbyt ładnie z ich strony, że klienta, który płaci za abonament miesiąc w miesiąc +/-100zł, próbuje się naciągnąć na kolejny pakiet za 50zł. Poza I ligą z tego, co widzę, nie da mi on kompletnie żadnych korzyści, więc dziękuję, postoję, ale stosunek platformy do klienta zapamiętam
Motor mocnyj!