Rusek pisze:Dzwonimy do Daniela i bierzemy go na gościa na nasz tor :-).
On starty ma o niego lepsze jak Kuba czy Paweł :-).
Oczywiście to żart. I tak mamy za duży skład.
Michal Lopacinski, to ty?
Rusek pisze:Dzwonimy do Daniela i bierzemy go na gościa na nasz tor :-).
Gelo pisze:Ja mam nadzieję że mamy telefon do Mirka Cierniaka w kontekście przyszłego roku. Rusko juz pewnie przebiera nóżkami
grzesieck pisze:Rusek pisze:Dzwonimy do Daniela i bierzemy go na gościa na nasz tor :-).
Michal Lopacinski, to ty?
Gelo pisze:Mamy przynajmniej trzy argumenty przed konkurencją. Budżet (podobno jeden z wyższych w lidze), grupę Azoty i odległość do Tarnowa. Ma to znaczenie, bo chłopakowi pewnie trzeba będzie zorganizować logistykę, szkołę.
DrPaiHiWo pisze:No to ja raz jeszcze wnoszę o Lorka :-D
papi pisze:No, mi się w wypowiedziach Golloba najbardziej podobała ta, jak wykluczał Lamparta mimo, że nie on dotknął taśmy jako pierwszy.
grzesieck pisze:DrPaiHiWo pisze:No to ja raz jeszcze wnoszę o Lorka :-D
ogladales transmisje na Eleven naszego meczu finalowego z Rybnikiem z 2018 roku?
Zjeżdża na wewnętrzną Joe Screen, ale nie, Andrzej Huszcza. Andrzej Huszcza, ale popatrzmy teraz jeszcze atak Joe Screena, Joe Screen, Andrzej Huszcza, nie Andrzej Huszcza.
blajar pisze:Orientujecie się czy znajdę gdzieś w sieci (na ich stronie nie ma) wczorajszy magazyn Ekstraligi z Eleven? Zgapiłem się i nie wiem czy gdzieś da się znaleźć czy trzeba polować na powtórkę.