Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#76 Postautor: Gelo » 17 sierpnia 2004, o 11:04

istred pisze:
Gelo pisze:Dlatego najlepszym sposobem jest zrobienie toru przyczepnego i zrobienie za Tomka ZZ. Niech się chłopak podleczy - po co ma się narażać.

Nie da się. Tomek miał 5 srednią w zespole i musiałby niepojechać Karlsson, Franek lub Knapp.

Owszem da się - tak było w Gdańsku - przypominam że śledz nie jest wtedy w skladzie

Awatar użytkownika
istred
Trener

#77 Postautor: istred » 17 sierpnia 2004, o 11:06

Gelo pisze:
istred pisze:
Gelo pisze:Dlatego najlepszym sposobem jest zrobienie toru przyczepnego i zrobienie za Tomka ZZ. Niech się chłopak podleczy - po co ma się narażać.

Nie da się. Tomek miał 5 srednią w zespole i musiałby niepojechać Karlsson, Franek lub Knapp.

Owszem da się - tak było w Gdańsku - przypominam że śledz nie jest wtedy w skladzie

Karlsson też.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#78 Postautor: jas » 17 sierpnia 2004, o 11:11

istred pisze:Jest jeszcze taka możliwość, że Tomek pojedzie tylko w pierwszym biegu,a później za nie go będzie jeździć Jeleniewski.

raczej nie bo wtedy wszystkie biegi musialby pojechac Stachyra co tez jest bardzo niekorzystnym wyjsciem. Obawiam sie, że nawet gorszym niż 4 starty Tomka.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#79 Postautor: Erwin » 17 sierpnia 2004, o 11:15

1. Karlsson
2. Knapp
3. Śledź
4. Franków
5. Piszcz

Jak widać nie ma mowy o ZZ za Piszcza :x

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#80 Postautor: Gelo » 17 sierpnia 2004, o 11:16

Racja, nie wziąłem pod uwagę że Tomek mial niższą srednią od Franka. Trudno. Ciekawe jak potoczą się teraz losy Jurka. Jeżeli klub go odwiesi Seba znowu będzie miał niepewne miejsce

Shack
Administrator

#81 Postautor: Shack » 17 sierpnia 2004, o 12:21

jedyna rada to L4 dla ryby ;)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#82 Postautor: Gelo » 17 sierpnia 2004, o 14:09

Shack pisze:jedyna rada to L4 dla ryby ;)

Dożywotnie ;) a tak powaznie to nie jestem pewnien czy zawodnik zzwieszony moze okazać L4

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#83 Postautor: arek200 » 17 sierpnia 2004, o 14:38

Gelo pisze:

Dożywotnie ;) a tak powaznie to nie jestem pewnien czy zawodnik zzwieszony moze okazać L4

To siÄ™ go odwiesi :D
Tak szczerze powiedziawszy to by to był niezły pomysł. Ale jak Śledziowi ma się coś stać, kiedy on w ogole nie tenuje??? Pamiętam, jak przed meczem z Gdańskiem napisałem, że jakby Śledź miał kontuzję to zespoł by na tym skorzystał to zostałem zjechany przez kogoś. Teraz to już wszyscy tak mowią :D
Oczywiście gdybać można, ale lepiej niech jadą bez ZZ jak jest możliwość.

marianx

#84 Postautor: marianx » 17 sierpnia 2004, o 14:44

sorry ale o czym piszecie panowie jak zrobic zeby mniej przegrac ! a jaka to roznica kiedy do e-ligi nie wybieraja sie przede wszystkim nasi zawodnicy bo w e-lidze nie ma walenia po krzakach trzeba jezdzic zeby zarobic

KrzyÅ›
Junior

#85 Postautor: KrzyÅ› » 17 sierpnia 2004, o 14:49

arek200 pisze:
Gelo pisze:

To siÄ™ go odwiesi :D
Tak szczerze powiedziawszy to by to był niezły pomysł. Ale jak Śledziowi ma się coś stać, kiedy on w ogole nie tenuje??? Pamiętam, jak przed meczem z Gdańskiem napisałem, że jakby Śledź miał kontuzję to zespoł by na tym skorzystał to zostałem zjechany przez kogoś. Teraz to już wszyscy tak mowią :D
Oczywiście gdybać można, ale lepiej niech jadą bez ZZ jak jest możliwość.

To ze tak wszyscy mówia świadczy tylko o ich głupocie...Więc nie podniecaj się dziecino bo ci żyłka pójdzie...

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#86 Postautor: Erwin » 17 sierpnia 2004, o 15:11

Może nie o głupocie, niektorzy mają za duzo niezorganizowanego czasu i wpadaja na takie "ciekawe" pomysły, to wytłumaczalne.

KrzyÅ›
Junior

#87 Postautor: KrzyÅ› » 17 sierpnia 2004, o 15:15

Erwin pisze:Może nie o głupocie, niektorzy mają za duzo niezorganizowanego czasu i wpadaja na takie "ciekawe" pomysły, to wytłumaczalne.

Owszem zgadzam się z kolegą, może za mocno to ujałem...

marianx

#88 Postautor: marianx » 17 sierpnia 2004, o 15:15

widze ostra dyskusje kto ma pojechac czy sledzia odwiesic czy nie a moze mordela a przecierz to i tak nic nie zmieni lepiej porozmawiajmy o przyszlosci czyli o 1 lidze czy pszyszly rok ma wygladac tak samo jak ten czyli nadzieje najwierniejszych fanow na e-lige a potem blamaz w barazach wydaje mi sie ze tak poniewaz zuzel to drogi sport a sipma chyba wydaje mi sie nie jest przygotowana finansowo na takie wydatki jest po prostu za mala a moze to jakies fatum nad lubelskim zuzlem .

Awatar użytkownika
istred
Trener

#89 Postautor: istred » 17 sierpnia 2004, o 16:53

Teraz, po odwieszeniu Jurka rozwinie się pewnie dyskusja na temat składu. Kto ma jechać Seba, Tomek czy Jurek.
Moim zdaniem nie może być mowy żeby nie pojechał Trumna! Zainwestował w sprzęt, który spisuje się naprawde dobrze. Pokazał się także z bardzo dobrej strony w Gdańsku.
Problemem może być czy ma jechać Piszcz czy Mordel. Myśle, że Tomek będzie chciał za wszelką cenę pomóc drużynie i pojechać. Jeśli zdrowie tylko pozwoli to jestem za tym żeby to właśnie on pojechał ponieważ Jurek nie gwarantuje żadnej zdobyczy punktowej, nie trenował sporo (chyba od meczu z Rzeszowem), jak sam przyznał miał problemy sprzętowe. Myśle, że jeśli Tomek pojedzie to juniorów będzie objeżdżał, jeśli będzie się źle czuł zawsze może za niego pojechać Jeleń, od którego w tym meczu będzie bardzo dużo zależało.

Co do odwieszenia Śledzia, to dla mnie jest to temat zamknięty.
Po pierwsze to Darek musi tego chcieć, a takiej chęci w jego wypowidziach nie widać. Po drugie, po co ma jechać jesli nie ma sprzętu, żeby znowu przywiózł "komplet" ? Jeśli będzie miał dobre intencje i będzie chciał pomóc drużynie, to niech pożyczy wyremontowane motory na mecz z Gdańskiem, a w tedy można myśleć o ewentualnym odwieszeniu go na mecz z Rzeszowem ...
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2004, o 16:58 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

Gosia
Szkółkowicz

#90 Postautor: Gosia » 17 sierpnia 2004, o 16:57

Teraz, po odwieszeniu Jurka rozwinie się pewnie dyskusja na temat składu. Kto ma jechać Seba, Tomek czy Jurek.
Moim zdaniem nie może być mowy żeby nie pojechał Trumna! Zainwestował w sprzęt, który spisuje się naprawde dobrze. Pokazał się także z bardzo dobrej strony w Gdańsku.
Problemem może być czy ma jechać Piszcz czy Mordel. Myśle, że Tomek będzie chciał za wszelką cenę pomóc drużynie i pojechać. Jeśli zdrowie tylko pozwoli to jestem za tym żeby to właśnie on pojechał ponieważ Jurek nie gwarantuje żadnej zdobyczy punktowej, nie trenował sporo (chyba od meczu z Rzeszowem), jak sam przyznał miał problemy sprzętowe. Myśle, że jeśli Tomek pojedzie to juniorów będzie objeżdżał, jeśli będzie się źle czuł zawsze może za niego pojechać Jeleń, od którego w tym meczu będzie bardzo dużo zależało.

PODPISUJE SIę POD TYM OBIEMA RĘKAMI

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#91 Postautor: arek200 » 17 sierpnia 2004, o 17:04

KrzyÅ› pisze:
Erwin pisze:Może nie o głupocie, niektorzy mają za duzo niezorganizowanego czasu i wpadaja na takie "ciekawe" pomysły, to wytłumaczalne.

Owszem zgadzam się z kolegą, może za mocno to ujałem...

Akurat na brak wolnego czasu nie narzekam. Nie będę was oceniał bo nie wiem ile macie lat, ale jeśli chodzi o niewykorzystany wolny czas to myślę, że w moim wieku mieliście go więcej(chyba, że jwesteście młodsi, ale wiek nie ma tu znaczenia).

A tak na marginesie, to te pomysły może biorą się z tąd, że niektózy jeszcze wierzą w awans. Mimo, że szanse na to są jakie są, to jednak wiara ciągle jest, bo inaczej po co byłoby iść w niedzielę na żużel. Jak był LKŻ to też przychodziłęm na każdy mecz z wiarą w zwycięstwo, bo tylko taki miało to sens. A jak już nie wierzycie w awans i uważacie, że co by nie robić to i tak nie zmieni, to wasza sprawa. Pozdrawiam

Zulu
Junior

#92 Postautor: Zulu » 18 sierpnia 2004, o 11:22

No cóż. Prawda jest chyba taka: Mordel odwieszony = Piszcz niezdolny do jazdy. W niedzielę pojadą więc i Jurek i Sebastian.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#93 Postautor: $korzen$ » 18 sierpnia 2004, o 11:57

Gawrzyk,Shack moze wy cos wiecie na ten temat 8) ?

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#94 Postautor: motorlublin » 18 sierpnia 2004, o 15:12

Oczywiście,że tak będzie.Pojadą Mordel i Trumiński.
Starty Piszcza to melodia przyszłości...

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#95 Postautor: Radzio » 18 sierpnia 2004, o 15:50

Co do Piszcza to wiadomo, ma chłopak wole walki i chce za weszelką cene pojechać i pomóc drużynie, ale obawiam się, że w taki sposób swoją jazda nie pomoze w tym momęcie chyba, że przez ten tydzien co był poprawiło mu ię co znoga bo z tego co widziałem to on jeszcze za bardzo nie może chodzić wiec i na motorku za dobrze nie pojedize, ale zweryfikuje to wszystko trening przed meczem.
Ja osobiście uwazam ze powinien pojechać jurek i seba. Seba bo ostanio zaczą jeździć istara się, a jurek bo będzie chcial się zrechabilitować i może tez namieszać:)

Karolina M.

#96 Postautor: Karolina M. » 18 sierpnia 2004, o 16:02

"Co do odwieszenia Śledzia, to dla mnie jest to temat zamknięty.
Po pierwsze to Darek musi tego chcieć, a takiej chęci w jego wypowidziach nie widać."

Darek tego nie chce i do obecnej chwili zdania nie zmienił.

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#97 Postautor: sOKi [HST] » 18 sierpnia 2004, o 18:03

mam wielka prosbe.
bylbym bardzo wdzieczny gdyby mogl ktos napisac smsa (507754177) o ktorej jest mecz w niedziele i w jakiej cenie sa bilety.
do zobaczenia na meczu.
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#98 Postautor: K.A.M.I.L. » 18 sierpnia 2004, o 22:27

gorzow prawie pewne ze wygra Kuciapa prawdopodobnie nie pojedzie do gorzowa bo mu sie kontuzja odnowila a i mozliwe ze nie pojedzie z nami. a wtedy bedzie blizej barazy. aby wygrac w niedziele z gdanskiem :twisted: :twisted: :twisted:
MOTOR LUBLIN

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#99 Postautor: arek200 » 18 sierpnia 2004, o 22:40

K.A.M.I.L. pisze:gorzow prawie pewne ze wygra Kuciapa prawdopodobnie nie pojedzie do gorzowa bo mu sie kontuzja odnowila a i mozliwe ze nie pojedzie z nami. a wtedy bedzie blizej barazy. aby wygrac w niedziele z gdanskiem :twisted: :twisted: :twisted:

Ja bym nie był taki pewny :D Na forum rzeszowa aż wrze od postów domagających się wysłania Kaczmarka na ten mecz. Niektórzy to nawet są pewni że tak się stanie. Widać dobrze znają politykę swojego klubu. :D

Awatar użytkownika
michal85

#100 Postautor: michal85 » 18 sierpnia 2004, o 23:01

arek200 pisze:
K.A.M.I.L. pisze:gorzow prawie pewne ze wygra Kuciapa prawdopodobnie nie pojedzie do gorzowa bo mu sie kontuzja odnowila a i mozliwe ze nie pojedzie z nami. a wtedy bedzie blizej barazy. aby wygrac w niedziele z gdanskiem :twisted: :twisted: :twisted:

Ja bym nie był taki pewny :D Na forum rzeszowa aż wrze od postów domagających się wysłania Kaczmarka na ten mecz. Niektórzy to nawet są pewni że tak się stanie. Widać dobrze znają politykę swojego klubu. :D

co Ty wiesz o zabijaniu...

Jakakolwiek dyskusja z Toba mija sie z celem...Najpierw radze nauczyc sie czytac ze zrozumieniem, moze wtedy przylacze sie do konwersacji...

pozdrawiam