Przyznaję, że mam tu słabość i pani Rutkowska nie jest w stanie schrzanić swojej obecności na wizji.

RadeKas pisze:Naprawdę nie da się wyciszyć tej dzieciarni, która stoi pod oknem komentatorów?
Co Cię tak piecze że płeć piękna w studiu komentuje żużel na swój sposób?DrPaiHiWo pisze:Czy Eleven planuje może walkę w kisielu Anitki i Marceliny ?
Prognozuję wysoką oglądalność.
Może podczas jakiegoś nudnego biegu ?
Torsen pisze:Co do komentatorów, to większość jest już męcząca, a najbardziej ci, którzy próbują naśladować Dryłę (większość w NSport), którego podniesiony ton i przeciąganie spółgłosek też już zaczyna mi przeszkadzać. Osobiście, obecnie najbardziej lubię Korościela i generalnie ekipę z Eleven.
Co Cię tak piecze że płeć piękna w studiu komentuje żużel na swój sposób?
Flagg pisze: Nie wiem, dlaczego odbierasz post DrPahiWo jako "atak". Ja nie mam nic do warsztatu obu Pań, a bardzo chętnie bym taką walkę obejrzał
DrPaiHiWo pisze:Dziewczynki wprowadzają fajną atmosferę i jest dużo fajniejsza dyskusja.
Flagg pisze:
Nie wiem, dlaczego odbierasz post DrPahiWo jako "atak". Ja nie mam nic do warsztatu obu Pań, a bardzo chętnie bym taką walkę obejrzał

To nie jest mój cytat, jak by co, tylko Flagga.mundzio pisze:Flagg pisze:Torsen pisze:
Nie wiem, dlaczego odbierasz post DrPahiWo jako "atak". Ja nie mam nic do warsztatu obu Pań, a bardzo chętnie bym taką walkę obejrzał
Może nie jako atak, ale śmieszno szowinistyczne żarty chyba już nie są specjalnie modne, zwłaszcza że mowa o dorosłych kobietach...
Torsen pisze:To nie jest mój cytat, jak by co, tylko Flagga.mundzio pisze:Flagg pisze:
Może nie jako atak, ale śmieszno szowinistyczne żarty chyba już nie są specjalnie modne, zwłaszcza że mowa o dorosłych kobietach...
piszemy przez "a" (piąta literka)mundzio pisze:Torsen pisze:To nie jest mój cytat, jak by co, tylko Flagga.mundzio pisze:
poprowione