Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
Ale lanie w Zielonej póki co.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Zielona to drużyna na 7 msc, a Czewa skład na medal, więc wynik mnie nie dziwi.
Ale w takich rozmiarach? Co muszą czuć w Rybniku, skoro zostali rozjechani przez Falubaz...
Nie no sorry, ale to nie jest normalne co tam się dzieje.
Richie Faulkner:
-
TreleMorele
- Senior
ale Wlokniarz ma sprzęt inna liga.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
TreleMorele pisze:ale Wlokniarz ma sprzęt inna liga.
Cieślak od samego rana nie odstępuje komisarza od toru.
Wyjdzie Zielona z 30?
Udało się!
Udało się!
Richie Faulkner:
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Nie wiem jak was, ale wkurza mnie Leszno . Nie trawie tego klubu kompletnie. Do tego zachowanie ich kibiców sprzed roku na meczu w Lublinie... widać ,że słoma im wystaje z butów.
KibicMotoru pisze:Nie wiem jak was, ale wkurza mnie Leszno . Nie trawie tego klubu kompletnie. Do tego zachowanie ich kibiców sprzed roku na meczu w Lublinie... widać ,że słoma im wystaje z butów.
Eleven się zgadza. "Jak trudno było przygotować stadion dla tych ograniczonych kibiców?".
Richie Faulkner:
- tezetomaniak
- Trener
Unia Leszno to nie jest polski klub. Cała nadzieja w Częstochowie. Z deszczu pod rynne 
KibicMotoru pisze:Nie wiem jak was, ale wkurza mnie Leszno . Nie trawie tego klubu kompletnie. Do tego zachowanie ich kibiców sprzed roku na meczu w Lublinie... widać ,że słoma im wystaje z butów.
Tylko między innymi za głosowaniem ich prezesa odrzucono idiotyczny pomysł o zagranicznych juniorach...a nie, sorry...
Ja się cieszę, bo jest szansa że szczwany Rusko znów obejdzie się smakiem
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
- niespokojny
- Trener
A ja tam nic do nich nie mam. Moze przez to ze nie bylem na meczu z nimi. Nalezy pamietac jednak ze wypozyczyli nam Trofimowa i Hampela a i ma forach przychylnie sie o nas wypowiadaja. I nie placza w mediach jaki ten Lublin zly. Bardziej mnie wkurwia Wroclaw ze starym cwaniakiem Rusko i Czugonowem na juniorce.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
ptgt pisze:KibicMotoru pisze:Nie wiem jak was, ale wkurza mnie Leszno . Nie trawie tego klubu kompletnie. Do tego zachowanie ich kibiców sprzed roku na meczu w Lublinie... widać ,że słoma im wystaje z butów.
Tylko między innymi za głosowaniem ich prezesa odrzucono idiotyczny pomysł o zagranicznych juniorach...a nie, sorry...![]()
Ja się cieszę, bo jest szansa że szczwany Rusko znów obejdzie się smakiem
Dla mnie jak patrzę na ten stadion i dziwny tor zalatuje wsią na kilometr mimo,że nic nie mam do ludzi mieszkających na wsi oraz w Lesznie. Nie lubię tego klubu.A najbardziej Pawlickiego, wkurzający typ.Wiem ,że to wredne ale chciałbym aby obojętnie jaki klub, najlepiej nasz zdetronizował "rolników".
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
niespokojny pisze:A ja tam nic do nich nie mam. Moze przez to ze nie bylem na meczu z nimi. Nalezy pamietac jednak ze wypozyczyli nam Trofimowa i Hampela a i ma forach przychylnie sie o nas wypowiadaja. I nie placza w mediach jaki ten Lublin zly. Bardziej mnie wkurwia Wroclaw ze starym cwaniakiem Rusko i Czugunowem na juniorce.
Niecenzuralne przyśpiewki ze strony ich kibiców na temat naszego klubu i miasta oraz życzenia spadku.
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Zastanawia mnie jedno jeszcze. Co takiego jest na torze w Lesznie,że rywale nie mogą się na nim połapać ? Ja wiem dopasowanie , sprzęt,bardzo dobrzy zawodnicy ale kiedyś i ta twierdza mam nadzieję padnie.
Co do kibiców Leszna w sektorze gości w Lublinie to pełna zgoda. Straszne chamstwo, wulgaryzmy i latające piwo. Na szczęście to było jedyne chamstwo, z jakim się w ich przypadku spotkałem. Spokojnie siedzieliśmy między ich kibicami podczas meczu w Lesznie w naszych koszulkach, nikt się słowem nie zająknął, wręcz przeciwnie. Oczywiście biorę pod uwagę, że dużo zależało od wyniku i zachowanie mogłoby być inne, gdybyśmy wygrali ale kompletnie nic nieprzyjemnego nas tam nie spotkało. Wódkę nawet stawiali :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Wrocław jest mniej lubianym przeze mnie klubem a i chyba najmniej lubianym w całej Ekstralidze. Nawet Mrozkowy Rybnik mnie tak nie denerwuje, tam w sumie wiele to wina prezesa. Co prawda Unii też nie darzę jaką sympatią, ale nie działa mi aż tak na nerwy. Cwaniactwo Ruski, kombinatorstwo i Śledź który chyba ma jakiś żal do Lublina (nie wiem czy dobrze słyszałem w audycji 5:1, ale prowadzący powiedział że po meczu we Wrocławiu, Śledź powiedział do kogoś z obsługi stadiony "no to 5 z przodu i kilka balonów pękło" aczkolwiek mogłem źle usłyszeć
).
Leszno ma już piątkę z przodu, więc tak jak w audycji 5:1 przed chwilą zacytowali, co Śledź powiedział po naszym meczu ze Spartą: Piątka z przodu, więc balonik pękł :)
Dlaczego Zielonka jest przed nami w tabeli? Mamy lepszy bilans małych punktów, a bezpośredniego pojedynku nie było.
Może punkty zdobyte na wyjeździe liczą się podwójnie ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Może punkty zdobyte na wyjeździe liczą się podwójnie ;)
Punkty w Lesznie powinny liczyć się potrójnie ;)
Unia to jest fenomen. W sumie poza Emilem nazwiska nie powalają tak jak w Częstochowie, Kołodziej w finałach demoluje, a teraz i od początku sezonu. Oddają nam niechcianego zawodnika, ktory u nas staje się liderem, niby zgrzyty a oni dalej masakrują wszystkich, zawsze trafiają ze sprzętem. Zastanawiam się gdzie leży patent na skrojenie takiej drużyny. Raczej nie w pieniądzach.
Ten patent to tysiące okrążeń na własnym torze, który jest najszerszy na łukach w lidze.
Logika nakazywałaby wnioskować, że na wąskich torach sobie nie radzą. A tymczasem im bez różnicy.
Nie do końca. Szeroki tor na łukach sprzyja nauce, najlepiej rozwija umiejętności żużlowca. Zawodnik wytrenowany na takim torze szybko znajdzie najszybsza ścieżkę na dowolnym obiekcie, a motocykl kontroluje jednym palcem.