Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Pewnie i jeszcze transport limuzyną pod stadion :)
owen1989 pisze:Pewnie i jeszcze transport limuzyną pod stadion :)
Bez jaj to oni stworzyli mega atmosfere. Czesto wykladaja na transparenty z wlasnej kieszeni ktore mozesz ogladac z poziomu kanapowego kibica :)
Dla mnie nie są w niczym lepsi albo gorsi od wszystkich pozostałych na stadionie
Kaman pisze:dannie pisze:Mam nadzieję, że SE dostała chociaż kilka biletów i będzie miał kto krzyknąć na tym stadionie :)
Czlonkowie SE powinni piza kolejnoscia
Nie dostała.
- tezetomaniak
- Trener
Kaman pisze:Czesto wykladaja na transparenty z wlasnej kieszeni
Filantrop... ludziom.
mikas pisze:Kaman pisze:dannie pisze:Mam nadzieję, że SE dostała chociaż kilka biletów i będzie miał kto krzyknąć na tym stadionie :)
Czlonkowie SE powinni piza kolejnoscia
Nie dostała.
ale pewnie fanatykom z 1 luku sie udalo? :D
METHANOL ADVENTURE TEAM
fanatycy w żółtych kapeluszach &stretch 
Czy wiadomo coś w temacie programów? Bilety raczej odpuszczam, ale program bym chętnie nabył. Będzie jakaś sprzedaż (przedsprzedaż) samych programów dla osób bez biletu?
Już po biletach.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Grunt, ze sie udalo 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Ja wciąż bilety widzę. Nawet ładnie dało się sektor wybrać, bez żadnych ścinek.
Mi pokazuje ciągle błąd jak klikam sektory z biletami. Może pechowy jestem
Richie Faulkner:
-
Smirnek_
- Senior
RadeKas pisze:Mi pokazuje ciągle błąd jak klikam sektory z biletami. Może pechowy jestem
Ja mam tak samo.
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Nikt nie powinien narzekać kilka dobrych minut 4-5 było a dodatkowo w ciągu kilkunastu minut zapewne będą pojawiać się zwroty.
Ponadto można było sobie wybrać dowolny sektor więc full-wypas :)
Ponadto można było sobie wybrać dowolny sektor więc full-wypas :)
4-5? Po dwóch minutach już były tylko niespłacone rezerwacje. No ale można było się spodziewać. Teraz już całe wydarzenie niedostępne. Miłej zabawy na stadionie tym którym się udało. Dla mnie zostaje telewizor
Richie Faulkner:
Bezproblemowo poszło. Punkt 20:00 można było wybierać spośród sektorów.
Uffff :)
Możecie jeszcze próbować, może komuś płatność nie przejdzie.
Możecie jeszcze próbować, może komuś płatność nie przejdzie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
u mnie od pierwszej minuty wyskakiwalo ze nie da sie polaczyc wybranych biletow z tymi w moim koszyku czy cos. Tyle ze koszyk byl pusty wiec nie bylo z czym łączyc ;p U szwagra to samo
Znów prawie się dałem zrobić w konia i na początku chciałem kupić 2 bilety, żeby dzieciaka wziąć.
Przy karnetach kupno kilku sztuk koło siebie było w zasadzie niewykonalne, teraz przy 2 biletach to samo - nom stop błąd.
Po 2 minutach klikania wybrałem 1 bilet. Poszło bez problemu od razu.
Tylko co ja dzieciom powiem...

Przy karnetach kupno kilku sztuk koło siebie było w zasadzie niewykonalne, teraz przy 2 biletach to samo - nom stop błąd.
Po 2 minutach klikania wybrałem 1 bilet. Poszło bez problemu od razu.
Tylko co ja dzieciom powiem...
Na plus na pewno jest, że dodali wybór sektorów z listy, a nie z mapy... Z karnetami już cyrk był, że ludzie mapę otwierali, a w międzyczasie karnety sprzedały się.
Trzeba klikać chybił trafił do bólu. Mi się udało po 15 minutach 1 bilet i to na sektor A4.
Mam do sprzedania jeden bilet na sektor C5. Rząd 1. Cena 52 zł(2 zl to opłata serwisowa).
Edit:
Nieaktualne. Zarezerwowane dla spokojny.
Edit:
Nieaktualne. Zarezerwowane dla spokojny.
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2020, o 21:02 przez waha, łącznie zmieniany 1 raz.
waha pisze:Mam do sprzedania jeden bilet na sektor C5. Rząd 1. Cena 52 zł(2 zl to opłata serwisowa).
priv
Sprzedam również. Sektor C1.
Edit: Sprzedany
Edit: Sprzedany
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2020, o 22:32 przez ptgt, łącznie zmieniany 1 raz.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
-
TreleMorele
- Senior
priv kupię
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...