Motor Lublin - Stal Gorzów 21.06.2020
Re: Motor Lublin - Stal Gorzów 21.06.2020
Panowie bez jaj. W Lublinie odpoczywa Jamrog. Zagar zawiódł, ale jego klasa sportowa, nawet po slabych wystepach, powoduje ze trzeba na niego stawiac. Bojazliwosc Jamroga dzis az w oczy piekla..
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
ravajas pisze:Wiele do myślenia ma ekipa szkoleniowa i Zarząd naszego Klubu. Mnie osobiście bardzo ciekawi co nie zagrało. Ale tak naprawdę.
Mam nadzieję, że tydzień wystarczy, by ułożyć zespół i przygotować do ważnego meczu, bo trafia nam się rywal, z którym jesteśmy w stanie wygrać względnie łatwo na naszym torze.
Kto chwyci za kierownicę, a kto usiądzie na ławce? Ciekawe...
piszesz ekipa szkoleniowa , a czy oby takowa jest w lubelskim klubie ?
na temat toromistrza ( amatora ) zatrudnionego w profesjonalnym lubelskim klubie w oddzielnym poście
Nie zapominajmy o naszej cudownej, opracowanej przez najinteligentniejsze umysły Politechniki nawierzchni, która sprawi że będziemy jak bulterier! Jak wściekły byk! ...jak Tomy Lee Jones w Ściganym! 
Wiecie co mnie najbardziej boli po wczorajszym meczu? Nie to że przegraliśmy ale ta szydera ze strony osób piszących na pudelkowych SF. Szydera i wyśmiewaniem, za które odpowiada i winę ponosi podobno wielki przyjaciel naszego klubu Ostaf, który nas widział w finale.
A co się tyczy spotkania z Stalą to mimo mojej niechęci do komandosa to powinien on jechać a miejsca Kuby zająć Paweł.
Wiecie co mnie najbardziej boli po wczorajszym meczu? Nie to że przegraliśmy ale ta szydera ze strony osób piszących na pudelkowych SF. Szydera i wyśmiewaniem, za które odpowiada i winę ponosi podobno wielki przyjaciel naszego klubu Ostaf, który nas widział w finale.
A co się tyczy spotkania z Stalą to mimo mojej niechęci do komandosa to powinien on jechać a miejsca Kuby zająć Paweł.
Paweł jak znów będzie lał wszystkich na treninach to nie ma opcji aby nie pojechał.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dla mnie sytuacja jest prosta: Za Jamroga jedzie Łełek. Nie żadnych argumentów za tym aby wstawiać Jamroga koszta Słoweńca. Obaj pojechali mizerie, ale z dwojga złego jestem w stanie bardziej uwierzyć, że Zagar przywiezie dwócyfrówkę niż zrobi to Kuba. Z resztą z tego co mi wiadomo to Zagar kontraktowany był w charakterze lidera a Jamróg jako do-parowy. Nie obchodzą mnie jakieś kwasy w drużynie. Kwasy to zaczną się jeśli do 4 kolejki pozostaniemy z 0 na koncie. Mimo wszystko uważam, że odstawiając Zagara za tydzień świadomie się osłabimy.
1. Hampel
2. Miesiąc
3. Łaguta
4. Zagar
5. Michelsen
6. Lampart
7. Trofimow
1. Hampel
2. Miesiąc
3. Łaguta
4. Zagar
5. Michelsen
6. Lampart
7. Trofimow
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
simona pisze:ravajas pisze:Wiele do myślenia ma ekipa szkoleniowa i Zarząd naszego Klubu. Mnie osobiście bardzo ciekawi co nie zagrało. Ale tak naprawdę.
Mam nadzieję, że tydzień wystarczy, by ułożyć zespół i przygotować do ważnego meczu, bo trafia nam się rywal, z którym jesteśmy w stanie wygrać względnie łatwo na naszym torze.
Kto chwyci za kierownicę, a kto usiądzie na ławce? Ciekawe...
piszesz ekipa szkoleniowa , a czy oby takowa jest w lubelskim klubie ?
na temat toromistrza ( amatora ) zatrudnionego w profesjonalnym lubelskim klubie w oddzielnym poście
O ile dobrze się orientuję, to trenerem jest Maciej Kuciapa, a menedżerem Jacek Ziółkowski.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
ravajas pisze:O ile dobrze się orientuję, to trenerem jest Maciej Kuciapa, a menedżerem Jacek Ziółkowski.
Też słyszałem takie plotki. Podobno wczoraj ten duet podjął bezprecedensową w historii Ekstraligi decyzję o niezastosowaniu żadnych zmian nawet wtedy gdy ich drużyna przegrywała kilkunastoma punktami. Podkreślam, że trudno mi uwierzyć, że to prawda i być może są to złośliwe plotki rozsiewane przez wrogie Lublinowi ośrodki.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jeżeli tak było to ja uważam, że ta decyzja się broni. Wyobraźmy sobie sytuację, że po drugim starcie Zagar dostaje informację że nie jedzie. Mając z tyłu głowy cięcia strzeliłby focha do końca sezonu. A wynik przy takiej jeździe całej drużyny był nie do uratowania. Nasi byli wolniejsi od początku do ok. 10 wyścigu. A tak Zagar dostał swoje szanse. Ponieważ z nich nie skorzystał Ziółkowski ma w ręku argument żeby go odsunąć od składu na następny mecz.
Gelo pisze:Jeżeli tak było to ja uważam, że ta decyzja się broni. Wyobraźmy sobie sytuację, że po drugim starcie Zagar dostaje informację że nie jedzie. Mając z tyłu głowy cięcia strzeliłby focha do końca sezonu. A wynik przy takiej jeździe całej drużyny był nie do uratowania. Nasi byli wolniejsi od początku do ok. 10 wyścigu. A tak Zagar dostał swoje szanse. Ponieważ z nich nie skorzystał Ziółkowski ma w ręku argument żeby go odsunąć od składu na następny mecz.
Już to widzę jak do Zagara takie argumenty trafiają i jak bije się w pierś że zapracował na odsunięcie od składu. To bardzo konfliktowy, zarozumiały człowiek z ogromnym ego. Transfer którego kompletnie nie rozumiem.
Do tego był wczoraj najsłabszy na torze nie licząc Lamparta.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ja też. Ale był pierwszym typem Kuby już w zeszłym roku. Nie wiem czym się kierował. Niestety jest tak że w tym sezonie trafili do nas zawodnicy niechciani w innych klubach. Co do Zagara mam na teraz mieszane uczucia. Odjechał padakę ale jak go nie puścić np. w takim Gorzowie? Tylko to taki typ, że jak usłyszy, że nie jedzie to się zawinie do Słowenii na stałe. Oczywiście rozwiązałoby to problem nadwyżki zawodników :)
Gelo pisze:Jeżeli tak było to ja uważam, że ta decyzja się broni. Wyobraźmy sobie sytuację, że po drugim starcie Zagar dostaje informację że nie jedzie. Mając z tyłu głowy cięcia strzeliłby focha do końca sezonu. A wynik przy takiej jeździe całej drużyny był nie do uratowania. Nasi byli wolniejsi od początku do ok. 10 wyścigu. A tak Zagar dostał swoje szanse. Ponieważ z nich nie skorzystał Ziółkowski ma w ręku argument żeby go odsunąć od składu na następny mecz.
Zagar niech spieprza jeśli mu się nie podoba. I tak o nic wielkiego z takim nieprofesjonalnym podejściem nie walczymy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jeżeli to prawda o spakowaniu się na treningu to już wtedy Kępa powinien pokazać kto tu jest panem. Uwazam że żadna strata gdyby zrezygnowano z jego usług. Jego starty to jakiś dramat, nawet ciężko porównać z Miesiącem.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Nie spodziewałem się przed sezonem że po 1 kolejce już Zagar się wyleje xD zwykły szkodnik i tyle. Jedyne co potrafi to pieprzyć atmosfere w drużynie.
Niestety dalej to jest dużo lepszy zawodnik niż Jamróg i w Lublinie pewnie swoje przywiezie.
Niestety dalej to jest dużo lepszy zawodnik niż Jamróg i w Lublinie pewnie swoje przywiezie.
Ja mam nadzieję, że przypomni sobie występ z tamtego roku i chociaż na domowym torze przywiezie więcej punktów... W końcu podobno w jednym dniu treningów był najszybszy. Ale pytanie czy to on był szybki czy inni wolni.
Zamiana Lamberta na tego buca to niezrozumiala decyzja Kępy.
kondzio78 pisze:Jeżeli to prawda o spakowaniu się na treningu to już wtedy Kępa powinien pokazać kto tu jest panem. Uwazam że żadna strata gdyby zrezygnowano z jego usług. Jego starty to jakiś dramat, nawet ciężko porównać z Miesiącem.
Strata będzie zawsze bo pewnie trochę przytulił za podpis lub na przygotowanie jak kto woli.
Robson pisze:Zamiana Lamberta na tego buca to niezrozumiala decyzja Kępy.
Tez tak uważam.
Lambertowi po takim sezonie Kuba nie mógł zaproponować nic innego jak pozycję rezerwowego i to bez gwarancji startów. To, że Robert tak się zakiwał i poplątał o własne nogi w konsekwencji czego wpadł z deszczu pod rynnę to inna sprawa. Z Matejem będzie więcej problemów niż punktów. Tego należało się spodziewać
Mimo wszystko można było zaryzykować Lamberta niż Zagara.
Po takim sezonie Roberta?no nie. Mimo kiepskiej jazdy Zagara i z młodzieżowcem to jednak statystyki to przepaść.
Powinni jechać takim składem jak we Wrocławiu i po tym meczu wywnioskować kto słabo jedzie, bo u siebie każdy będzie mocny i nie zdziwię się jak my teraz wygramy 55:35. Szkoda tylko Pawełka.
Sledzio pisze:Powinni jechać takim składem jak we Wrocławiu i po tym meczu wywnioskować kto słabo jedzie, bo u siebie każdy będzie mocny i nie zdziwię się jak my teraz wygramy 55:35. Szkoda tylko Pawełka.
A jeśli nie wygramy? Ziolkowski ma 2 kandydatów do odpoczynku za tydzień. I nie ma wśród tej dwójki Miesiąca.
Mamy dwie opcje:
Albo odpalamy Zagara już teraz i liczymy, że nikt się tfu tfu nie połamie i mamy w drużynie sielankę i wszyscy modlimy się żeby ten Jamrog jednak odpalił.
Albo Kuba z Pawłem rywalizują o jedno miejsce, siejąc ogolne niezadowolenie, a święta krowa Matej jeździ sobie w kratkę - u siebie coś przywiezie, a na wyjazdach to już pokazał jak w tym roku będzie.
Ja mam wrażenie, że tutaj idealnego rozwiązania nie ma. Niemoc Zagara jest przeirytujaca, świadomość że odwinie focha jeszcze bardziej - ale miał wypłacone, a Kuba Jamrog nie jest dwie klasy lepszym żużlowcem żeby sobie tak po prostu zrezygnować z komandosa. Dodając do tego fakt, że póki co trzeba być ostrożnym z kolejnymi szansami dla juniorów oraz to że kontuzja zdarzyć się może zawsze, to mamy klasyczny kozi róg z którego chyba nie ma jedynie słusznego wyjścia.
Albo odpalamy Zagara już teraz i liczymy, że nikt się tfu tfu nie połamie i mamy w drużynie sielankę i wszyscy modlimy się żeby ten Jamrog jednak odpalił.
Albo Kuba z Pawłem rywalizują o jedno miejsce, siejąc ogolne niezadowolenie, a święta krowa Matej jeździ sobie w kratkę - u siebie coś przywiezie, a na wyjazdach to już pokazał jak w tym roku będzie.
Ja mam wrażenie, że tutaj idealnego rozwiązania nie ma. Niemoc Zagara jest przeirytujaca, świadomość że odwinie focha jeszcze bardziej - ale miał wypłacone, a Kuba Jamrog nie jest dwie klasy lepszym żużlowcem żeby sobie tak po prostu zrezygnować z komandosa. Dodając do tego fakt, że póki co trzeba być ostrożnym z kolejnymi szansami dla juniorów oraz to że kontuzja zdarzyć się może zawsze, to mamy klasyczny kozi róg z którego chyba nie ma jedynie słusznego wyjścia.
Nie wierzę, że niektórzy boją się, że Zagar walnie focha po odstawieniu od składu.
Jak się nie podoba, że najsłabszy odpada to dla mnie może się zawinąć do Słowenii, a nawet i do Tunezji na stałe.
Był tak słaby we Wrocławiu, że tylko się ośmieszy jak się obrazi.
Jak się nie podoba, że najsłabszy odpada to dla mnie może się zawinąć do Słowenii, a nawet i do Tunezji na stałe.
Był tak słaby we Wrocławiu, że tylko się ośmieszy jak się obrazi.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!