Betard Sparta Wrocław - Motor Lublin (12.06.2020 g. 18.00)
- niespokojny
- Trener
Re: Betard Sparta Wrocław - Motor Lublin (12.06.2020 g. 18.00)
Jamrog historia jak z Jeleniem. Ale staral sie i walczyl. Wywalilbym Zagara ze skladu, nie wiem czy nie na stale po tych informacjach ktore dochodza.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Też jestem zawiedziony Zagarem, ale pod wpływem tych emocji przesadzacie. W domowym meczu trzaśnie 10+ i znowu zmienicie zdanie po jednym meczu, że jednak coś tam może ujechać.
Sugawolf pisze:Też jestem zawiedziony Zagarem, ale pod wpływem tych emocji przesadzacie. W domowym meczu trzaśnie 10+ i znowu zmienicie zdanie po jednym meczu, że jednak coś tam może ujechać.
Jak szeroka nie będzie chodzić to po chłopie
Nic nie trzasnie - jedyne co to walnie focha jak się go odsunie od składu, i jak piszą inni chyba dobrze
never ride faster than your angel can fly
jakich?niespokojny pisze:po tych informacjach ktore dochodza.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Spakował sprzęt na treningu jak się dowiedział że Hampela zakontraktowalismy
Kaman pisze:owen1989 pisze:Dla mnie też Matej out ale skończy się to pewnie gruba awanturą.
To strzeli focha i już nie pojedzie. Jestem za! :)
Co ty człowieku piszesz? A oddasz ze swoich chociaż ze 300 koła? Na ile się deklarujesz, że sypiesz takimi tekstami po jednym meczu?
Ogólnie widać było że Wrocław był dobrze spasowany, a nasi tylko u siebie dotąd i to wyszło. Zobaczymy inne mecze na wyjazdach innych drużyn juniorów to będziemy mądrzejsi. Pierwsze śliwki robaczywki.
PS. A po następnym meczu Zagar 11 pkt i będą się ustawiać w kolejce do niego aby zrobić mu... sobie zdjęcie ;)
- tezetomaniak
- Trener
Dokładnie, Zagar przed sezonem przytulił kasę i skreślanie go po jednym meczu to czysty debilizm :)
"najlepsza para juniorska" 3pkt vs 16+3pkt :(
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Facet zawiódł (mowa o Zagarze) podobnie jak Wiktor Lampart, dla mnie to chyba jeszcze większe rozczarowanie niż Matej. Chłopak musi się ogarnąć i przestać gwiazdorzyć.Albo wezmie się za rzetelne przygotowania do zawodów i profesjonalne podejście albo jego talent i kariera rozmienią się na drobne a była by to wielka strata dla naszego klubu i całego Polskiego żużla bo talent ma , musi tylko zejść na ziemię i przestać lansować się w mediach.
KrzysiekS pisze:Kaman pisze:owen1989 pisze:Dla mnie też Matej out ale skończy się to pewnie gruba awanturą.
To strzeli focha i już nie pojedzie. Jestem za! :)
Co ty człowieku piszesz? A oddasz ze swoich chociaż ze 300 koła? Na ile się deklarujesz, że sypiesz takimi tekstami po jednym meczu?
Ogólnie widać było że Wrocław był dobrze spasowany, a nasi tylko u siebie dotąd i to wyszło. Zobaczymy inne mecze na wyjazdach innych drużyn juniorów to będziemy mądrzejsi. Pierwsze śliwki robaczywki.
PS. A po następnym meczu Zagar 11 pkt i będą się ustawiać w kolejce do niego aby zrobić mu... sobie zdjęcie ;)
Gość co od lat robi śmieszną średnią na juniorach to zakontraktowanie było parodią. Teraz tylko potwierdził.
- MikeMistrz
- Senior
No jak to, przecież to nasz jedyny stały uczestnik GP. 
Za to sprzedaję bluzy po 189 farbuje łeb no i ma busa oklejonego i jeździ na jednym kole trzymając jedną ręką kierownicę.Małolaty kisiel w majtach.
tezetomaniak pisze:Dokładnie, Zagar przed sezonem przytulił kasę i skreślanie go po jednym meczu to czysty debilizm :)
A jakie to ma znaczenie kto jaka kasę przytulił - ważne ile pkt robi w meczu . Gość miał być jednym z 3 liderów A przywiózł 4 marne jedynki. Tu nie ma się nad czym zastanawiać
Chciałbym tylko zaznaczyć, że w zeszłym sezonie Czewa zrobiła we Wrocku 34 punkty a Falubaz 35.
Szału nie było, też oczekiwałem więcej ale trochę zluzujcie.
Czas pokaże gdzie nasze miejsce.
Szału nie było, też oczekiwałem więcej ale trochę zluzujcie.
Czas pokaże gdzie nasze miejsce.
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2020, o 21:44 przez DrPaiHiWo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Pisałem już na fb przed meczem ,że Wrocław to z tym składem kandydat do złota i żeby nie dmuchać balonika...który dzisiaj pękł ;) Ale nie ma co się łamać -w tym specyficznym sezonie rola gospodarza ma jeszcze większe znaczenie niż w ubiegłym sezonie. Trzeba się spasować przed kolejnym meczem i może tym razem my pogonimy Bermudy do 35 :)
Nie wydaje mi się
A ni mi liczę na 50:40 max.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Pierwsze punkty w 4 kolejce z Rybnikiem
Tak tak tor w LBN był zawsze handicapem miejscowych.Kto nierzyjedzie to będzie miał klopoty dobić do 30.Niektórzy niech zejdą na ziemię.Gelo trafnie zauważył Zagar zero refleksu i o pół motocykla na starcie do tego osioł na trasie i mąci woda w zespole.Jeżeli Kępa twardo nie zareaguje to będzie kwas w zespole.Po dzisiejszym jasne że w domu musi polecieć Miesiąc tylko za kogo?
- niespokojny
- Trener
Jak za kogo. Za Zagara albo Jamroga. Hampel, Grisza i Michelsen niech testuja a ta trojka niech walczy o sklad.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jeszcze MEGA WAŻNY jeden szczegół z dzisiejszego spotkania :
Anitko, "Twoje Bieszczady" uzmysłowiły mi jak pięknie musi być teraz w górach...
Anitko, "Twoje Bieszczady" uzmysłowiły mi jak pięknie musi być teraz w górach...
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2020, o 21:46 przez DrPaiHiWo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
- Retrospeedway
- Senior
Jacek mimo sympatii nie jest odpowiednim trenerem na XXI wiek.Ja było można po raz kolejny ułożyć tak numery startowe bez pomyślunku? Mówiłem wam przed meczem bieg 12 będzie nasz ;) Hampel dwa razy z 4 pola....
Z Gorzowem nie będzie łatwo,Thomsen potrafi jeździć u nas na torze.Żeby się nie okazało że po trzech kolejkach będzie 0 pkt i - 50 małych ;)
Z Gorzowem nie będzie łatwo,Thomsen potrafi jeździć u nas na torze.Żeby się nie okazało że po trzech kolejkach będzie 0 pkt i - 50 małych ;)
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2020, o 21:46 przez Retrospeedway, łącznie zmieniany 1 raz.
To prawda, że Matej to jedyny nasz zawodnik z GP ale z jakiegoś powodu Włókniarz się go pozbył bez żalu i to przepłacając Doyle'a na rok. Dzisiaj widzieliśmy dlaczego. Niepotrzebnie Ostafiński napompował balonik. Ja osobiście bez kontraktu Hampela typowałem nam 5-6 miejsce. I chyba tak to wygląda. Zlepek średniaków i mityczna najlepsza para juniorów w lidze, która moczy 16:3.
Na dzień dzisiejszy żremy robaczywe śliwki,
Z takim budżetem musi boleć.
Oby się dobrze skończyło
Z takim budżetem musi boleć.
Oby się dobrze skończyło