papi pisze:A nie ma?
Dzikich kart/rezerw nie liczę. Zwycięzca SEC dopiero od przyszłego roku ma zagwarantowany start w GP.
papi pisze:A nie ma?

Czarek pisze:
Mecz piłki nożnej w czasie epidemii grypy hiszpanki (50-100 mln ofiar). Niech otwierają stadiony i przestaną rujnować kluby.
blajar pisze:I pewnie m.in. stąd te liczby :)
Czarek pisze:blajar pisze:I pewnie m.in. stąd te liczby :)
Takie liczby były przez wojnę i osłabione kryzysem organizmy.
kdsz pisze:Zuzel.info - uczy i bawi.
Nie tylko gatki szmatki o wyścigach motocyklistów, ale też szalenie merytoryczne wypowiedzi wirusologów i ekonomistów, czasem też politologów. Czy jest w sieci miejsce bardziej opiniotwórcze od naszego forum? Nie wydaje mi się.
Gelo pisze:Noblesse oblige. W końcu dostaliśmy nagrodę dla najlepszych kibiców w Polsce ;) Oddani swojej drużynie a jednocześnie merytorycznie przygotowani wielopłaszczyznowo. Ale żeby nie odejść od tematu to może by już założyć temat meczowy? Dokonałem sobie subiektywnej symulacji ustawiając pod nową tabelę składy według starego modelu. Po XIII wyścigu we Wrocławiu wyszło mi 39:39 :). Od razu uprzedzam - czasów nie mierzono :).
Literówka, ale już tak zostawię, ładnie wyszło ;)blajar pisze:kdsz pisze:Zuzel.info - uczy i bawi.
Nie tylko gatki szmatki o wyścigach motocyklistów, ale też szalenie merytoryczne wypowiedzi wirusologów i ekonomistów, czasem też politologów. Czy jest w sieci miejsce bardziej opiniotwórcze od naszego forum? Nie wydaje mi się.
Widzę, że i tematy modowe nieobce :)
Rusek pisze:https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/pge-ekstraliga/zuzel-gleb-czugunow-wzial-slub-z-polka-i-dostal-paszport/e7y0jg5
Gleb wziął ślub żeby dostać obywatelstwo?
ravajas pisze:Ale niby skąd nagle miałoby przybyć pieniędzy jeśli na trybunach pojawią się kibice? Przecie z pieniądze w klubowej kasie już są, i chwała lubelskim kibicom, że nie pooddawali karnetów. Sponsorzy nie dorzucą nagle więcej tylko dlatego, że kibice są na trybunach. Myślę, że ten sezon będzie do samego końca daleki od normalności.