Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
podejrzewam ze dzis rzucili 1000szt na probe a jutro reszta spokojnie
- Darth Vader
Burdel jeden wielki wyszedł.
Powinna być anulacja zakupów i zwrot pieniędzy i ponowna sprzedaż ZGODNIE Z OBIETNICĄ WYBORU MIEJSC.
Bo Ci którzy nastawili się na wybór miejsc ZGODNIE Z OBIETNICĄ KLUBU w większości nie mogli ostatecznie dokonać zakupu.
Powinna być anulacja zakupów i zwrot pieniędzy i ponowna sprzedaż ZGODNIE Z OBIETNICĄ WYBORU MIEJSC.
Bo Ci którzy nastawili się na wybór miejsc ZGODNIE Z OBIETNICĄ KLUBU w większości nie mogli ostatecznie dokonać zakupu.
Darth Vader pisze:Burdel jeden wielki wyszedł.
Zgadzam się, właśnie tak zostałem bez karnetów... jestem zły bardzo bardzo zły!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Svn pisze:Jeden wielki skandal i porażka klubu. Podobno znaczna część miejsc(poza firmowymi) była zaklepana już w poniedziałek. Aż odechciewa się tego całego żużla...
No co Ty Ja juz miałem zaklepane karnety po zakończeniu sezonu .Za co winicie Kubę? Chcieliście miejsca numerowane ?To macie:)Problem tkwi ze popyt jest większy niż podaż .Za mały stadion i tyle:(
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2019, o 21:54 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Przecież to było wiadomo że janusze koniki nakupuja po 10 biletów, potem będzie handel, albo tłumaczenie na forum że "chodzimy większą grupą i muszę mieć 10"
To był błąd że można kupić aż tyle biletów przez jedną osobę.
To był błąd że można kupić aż tyle biletów przez jedną osobę.
+1Deri pisze:Svn pisze:Jeden wielki skandal i porażka klubu. Podobno znaczna część miejsc(poza firmowymi) była zaklepana już w poniedziałek. Aż odechciewa się tego całego żużla...
No co Ty Ja juz miałem zaklepanekarnety po zakończeniu sezonu .Za co winicie Kubę? Chcieliście miejsca numerowane ?To macie:)
Deri pisze:Svn pisze:Jeden wielki skandal i porażka klubu. Podobno znaczna część miejsc(poza firmowymi) była zaklepana już w poniedziałek. Aż odechciewa się tego całego żużla...
No co Ty Ja juz miałem zaklepanekarnety po zakończeniu sezonu .Za co winicie Kubę? Chcieliście miejsca numerowane ?To macie:)
Ja go tylko winię, że nie zrobił karnetów po 800pln :) Wtedy może popyt zrównałby się z podażą i zakupy byłyby bardziej komfortowe :)
Klops1 pisze:
Ja go tylko winię, że nie zrobił karnetów po 800pln :) Wtedy może popyt zrównałby się z podażą i zakupy byłyby bardziej komfortowe :)
Spoko zaraz będą na olx po 800.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Posiadam karnety normalne:
- na C3 - 3szt zamienię na C6
- na A3 - 1szt zamienię na C6
- na A4 - 2szt zamienię na C6
ulgowe:
- na C3 - 3szt zamienię na C6
- na A3 - 1szt zamienię na C6
ulgowe:
mundzio pisze:+1Deri pisze:Svn pisze:Jeden wielki skandal i porażka klubu. Podobno znaczna część miejsc(poza firmowymi) była zaklepana już w poniedziałek. Aż odechciewa się tego całego żużla...
Naprawdę +1? To, że wyszła jedna wielka farsa, bo ludzie mieli nie wiadomo w jaki sposób pozaklepywane karnety dużo wcześniej, a dzisiejsza sprzedaż była dla picu, nie świadczy dobrze o klubie. Wieloletni kibice są rozgoryczeni i "za co winicie Kubę"? Ale kasa się zgadza, brawo!
Motor mocnyj!
Przyznać się teraz kto wpadł na pomysł numerowanych miejsc ;)
- Darth Vader
Fakt
Klub zarobił swoje.
Tylko nie wywiązał się z obietnicy MOŻLIWOŚCI WYBORU MIEJSC.
To była podstawowa zasada i obietnica.
I nie została dotrzymana.
Zapewne nie z winy klubu tylko Eventimu. Ale to nie jest usprawiedliwienie.
Klub zarobił swoje.
Tylko nie wywiązał się z obietnicy MOŻLIWOŚCI WYBORU MIEJSC.
To była podstawowa zasada i obietnica.
I nie została dotrzymana.
Zapewne nie z winy klubu tylko Eventimu. Ale to nie jest usprawiedliwienie.
Wymiana 1 za 1? coś z c3? Jakie miejsca? Ja mam c6 rz. 13 m. 45
Co Wy z tymi numerowanymi miejscami macie? Przecież to nie jest sednem problemu. Tym jest fakt, ze eventim nie dało możliwości tych miejsc wybrać.
A za co winię Kubę? Za to o czym pisałem już wcześniej. Sprzedawanie całego stadionu na karnety to zwykły skok na kasę bez troski o kibica.
A za co winię Kubę? Za to o czym pisałem już wcześniej. Sprzedawanie całego stadionu na karnety to zwykły skok na kasę bez troski o kibica.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Teraz można tylko apelowac żeby nie kupować od koników. Podobnie jak inni, miałem w planach kupić dla kilku osób, nie udało się. Jednego kupować nie będę, nawet za cenę o 10 zl wyższa od nominalnej, ale niestety chętni się zawsze znajdą i dalej będą nakrecac patologie, ktorej wszyscy doświadczamy
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Flagg pisze:Ja właściwie od początku stałem na straconej pozycji, bo kupowałem 10 :D Nie, nie na sprzedaż, po prostu chodzimy na żużel większą grupą :) Ale podejrzewam, ze taką ilość dało się kupić tylko w pierwszej minucie i tylko poprzez automatyczny wybór miejsc.
Dla mnie ta cała sprzedaż dalej jest podejrzana. Czytając komentarze w necie właściwie nie da się spotkać takiego, gdzie ktoś kupił większą ilość bez problemów. Bo większość normalnych kibiców raczej zaczynała od planu wyboru miejsc i dopiero potem przerzucała się na automat. Coś mi się wydaje, ze po prostu zorganizowane grupy kupowały po 10 sztuk z automatu i niedługo zaczną je sprzedawać po "preferencyjnych" cenach
Od razu po rozpoczęciu sprzedaży przeszedłem na zakładkę planu stadionu, oczywiście nie działała. Po max 15 sekundach chciałem dodać 1 normalny i 2 ulgowe z automatu i niestety error. Fakt, wyskoczył jeszcze captcha, więc doszło ok. 5-7 sekund. Niemniej, nie udało mi się NIC dodać. Po ok. 3 min przeszedłem na kupno 2 normalnych i tutaj też poległem. Od kilkunastu minut już kompletnie nic się nie pojawia, a wcześniej jeżeli coś wyskoczyło, to niestety od razu z błędem przy próbie dodania do koszyka 2 normalnych (ok 20:45 przeszedłem na aplikację).
Jak słyszałem, pewna sformalizowana grupa kibiców (nie SE) w jakiś sposób zaklepała sobie kilkaset karnetów już wcześniej. Ciekawe, czy takich sytuacji było więcej? Syf, wstyd, żenada. Ciężko uwierzyć, że w minutę poszło +/- 8k karnetów (proszę nie porównywać tego do biletów, bo biletów do sprzedaży nie było rzucone aż tyle). Czekam na komentarz klubu, czy ich zdaniem wszystko zostało przeprowadzone tak, jak należy...
Po kilkudziesięciu latach chodzenia na LKŻy, InterPolany i inne profany przyjdzie sezon ekstraligowy obejrzeć w TV.
Chętnie kupię 3 karnety normalne na c3. Najlepiej przy płocie.
nie wydaje mi się że cały stadion poszedł, niektóre sektory ani mi się nie trafiały jako propozycje ani tu się nie pojawiają
Ja chętnie przygarnę karnet ulgowy i normalny na sektor C5 lub C6.
Lumpproletariacki pisze:Czekam na komentarz klubu, czy ich zdaniem wszystko zostało przeprowadzone tak, jak należy...
No to doczekasz się czegoś w stylu: "Jesteście niesamowici! Wszystkie karnety sprzedane w 2 minuty! Rekord! Lublin to żużel! Widzimy się na stadionie!!!!!11111"
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Może będę miał kilka karnetów do sprzedania z firm ,czy będą chętni? oczywiście po cenie zakupu.
ps.Proszę o cierpliwość .Na dzień dzisiejszy nic nie obiecuje.Mam karnet ale postaram sie pomóc potrzebującym:)
ps.Proszę o cierpliwość .Na dzień dzisiejszy nic nie obiecuje.Mam karnet ale postaram sie pomóc potrzebującym:)
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2019, o 22:24 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
-
TreleMorele
- Senior
Mój kumpel kupił 35sztuk normalnych i się cieszy że zarobi.
Tragedia z tymi biletami co tu się wyprawia .
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2019, o 22:21 przez TreleMorele, łącznie zmieniany 1 raz.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Mamy podgnily kurnik w najlepszej lidze świata na który chce przyjść 3 x tyle ludzi ile może pomieścić - czego się spodziewaliscie
never ride faster than your angel can fly
I życzę mu z całego serca aby został z tymi 35 karnetami
TreleMorele pisze:Mój kumpel kupił 35sztuk normalnych i się cieszy że zarobi.
Podaj dane cwaniaka, może jak będzie w plecy te 35 sztuk to się oduczy skruwysyństwa.