Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
A dla mnie największym nieporozumieniem jest rozpoczęcie sprzedaży karnetów przed ogłoszeniem terminarza rozgrywek. Skąd ktoś może wiedzieć w tym momencie na ilu meczach będzie obecny? Ludzie mają wyjazdowe wesela, komunie, wykupione wakacje, czy inne plany.
Oczywiście jeszcze do 20 listopada terminarz może się ukazać, ale skoro rok temu był pod koniec grudnia to nie spodziewam się go już teraz.
Dokładnie tak samo to wygląda jak okienko transferowe przed procesem licencyjnym. Pomieszanie z poplątaniem i brak logiki.
Oczywiście jeszcze do 20 listopada terminarz może się ukazać, ale skoro rok temu był pod koniec grudnia to nie spodziewam się go już teraz.
Dokładnie tak samo to wygląda jak okienko transferowe przed procesem licencyjnym. Pomieszanie z poplątaniem i brak logiki.
Panowie, może do kogoś doszły słuchy o sprzedaży karnetów poprzez sprzedaż stacjonarną?
Mój przyjaciel, uznany w Lublinie, słyszał od Marka Kępy, ze taka będzie.
Hotell1 pisze:Panowie, może do kogoś doszły słuchy o sprzedaży karnetów poprzez sprzedaż stacjonarną?
Myśle, że jest to wskazane w końcu nie każdy )mówie o starszych kibicach) mają możliwość kupna na eventimie.
Prezentujemy Wam plan stadionu, dzięki któremu możecie zobaczyć dostępność miejsc do sprzedaży. Sektory zaznaczone kolorem zielonym będą przeznaczone do sprzedaży online, która rozpocznie się 20 listopada, o godz. 20.20 za pośrednictwem portalu http://www.eventim.pl. Pozostałe sektory są wyłączone ze sprzedaży.
Wyjaśnienie dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności
Kolorem niebieskim oznaczony jest sektor dla osób niepełnosprawnych - poruszających się na wózkach inwalidzkich lub z orzeczeniem I grupy inwalidzkiej. Jeśli w orzeczeniu widnieje zapis, że taka osoba potrzebuje opiekuna, opiekun także ma zapewnione miejsce we wskazanym sektorze. Zgłoszenia osób, którym przysługuje darmowy karnet/bilet należy wysłać na adres: niepelnosprawni@eventim.pl z tytułem KARNET MOTOR LUBLIN
Osobom z II i III grupą inwalidzką przysługuje karnet/bilet ulgowy (osobom do 15 roku życia - dziecięcy). Taki karnet/bilet muszą zakupić podczas sprzedaży online.
Jeśli osoba z orzeczeniem I grupy inwalidzkiej zakupi karnet na miejsca dostępne w sprzedaży online, może ubiegać się o zwrot pieniędzy poprzez kontakt z klubem. UWAGA: kolejność jest następująca - osoba z I grupą inwalidzką chcąca siedzieć na wybranym miejscu musi najpierw zakupić karnet, a następnie wystąpić o zwrot kosztów zakupu do klubu (niezbędny dokument orzeczenia o niepełnosprawności).
Tutaj plan:

Wyjaśnienie dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności
Kolorem niebieskim oznaczony jest sektor dla osób niepełnosprawnych - poruszających się na wózkach inwalidzkich lub z orzeczeniem I grupy inwalidzkiej. Jeśli w orzeczeniu widnieje zapis, że taka osoba potrzebuje opiekuna, opiekun także ma zapewnione miejsce we wskazanym sektorze. Zgłoszenia osób, którym przysługuje darmowy karnet/bilet należy wysłać na adres: niepelnosprawni@eventim.pl z tytułem KARNET MOTOR LUBLIN
Osobom z II i III grupą inwalidzką przysługuje karnet/bilet ulgowy (osobom do 15 roku życia - dziecięcy). Taki karnet/bilet muszą zakupić podczas sprzedaży online.
Jeśli osoba z orzeczeniem I grupy inwalidzkiej zakupi karnet na miejsca dostępne w sprzedaży online, może ubiegać się o zwrot pieniędzy poprzez kontakt z klubem. UWAGA: kolejność jest następująca - osoba z I grupą inwalidzką chcąca siedzieć na wybranym miejscu musi najpierw zakupić karnet, a następnie wystąpić o zwrot kosztów zakupu do klubu (niezbędny dokument orzeczenia o niepełnosprawności).
Tutaj plan:

Cale zycie bylem przekonany, ze stadion jest przy Al. Zygmuntowskich 5 a nie przy al. Pilsudskiego.
Ciekawe jak bedzie teraz wygladal zorganizowany doping.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Cale zycie bylem przekonany, ze stadion jest przy Al. Zygmuntowskich 5 a nie przy al. Pilsudskiego.Ciekawe jak bedzie teraz wygladal zorganizowany doping.
Ma być na sektorze C3 i SE apeluje żeby przemyślanie wybierać zakup karnetu, a Motor to potwierdził, więc jak ktoś tego nie doczyta i zakupi tam karnet to później może być płacz.
Mogli na planie (w tym na eventimie) wyraźnie zaznaczyć, że sektor C3 "prowadzi zorganizowany doping" lub coś podobnego.
Dla emerytów przysługuje karnet ulgowy?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
A wiadomo coś na jakiej zasadzie będą rozdzielane miejscówki na sektorze c1 i c2?
Bardzo śmieszne ;-). Dla odmiany powinienem miec wlasnie na gorze :-).
Edit:
Już wiem...
"To już Pan będzie musiał wybrać z miejsc przyznanych firmie, u nas nie będzie takiej możliwości".
Czyli po staremu, zeby nie siedziec w 1 rzedzie trzeba przyjsc ze 3h przed meczem. Chyba żaluje ze sie zapisalem na karnet przez firme.
Edit:
Już wiem...
"To już Pan będzie musiał wybrać z miejsc przyznanych firmie, u nas nie będzie takiej możliwości".
Czyli po staremu, zeby nie siedziec w 1 rzedzie trzeba przyjsc ze 3h przed meczem. Chyba żaluje ze sie zapisalem na karnet przez firme.
To sprzedasz ten firmowy ;) chętnych nie zabraknie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ar2r pisze:Bardzo śmieszne ;-). Dla odmiany powinienem miec wlasnie na gorze :-).
Edit:
Już wiem...
Wg mnie to nie tak. Chyba dadzą firmie jakaś część sektora z karnetami na konkretnie określone miejsca. Więc odbierając karnet będziesz miał do niego przypisane krzesło. Pytanie czy odbierając w firmie karnety będziemy mieć jakikolwiek wybór czy po kolei od prawa do lewa
Saeyl pisze:luCas pisze:Cale zycie bylem przekonany, ze stadion jest przy Al. Zygmuntowskich 5 a nie przy al. Pilsudskiego.Ciekawe jak bedzie teraz wygladal zorganizowany doping.
Ma być na sektorze C3 i SE apeluje żeby przemyślanie wybierać zakup karnetu, a Motor to potwierdził, więc jak ktoś tego nie doczyta i zakupi tam karnet to później może być płacz.
Wątpię żeby osoby kupując karnet jakoś szczególnie patrzyły na Speedway Euphoria. Karnet jest karnet, miejsce jest miejsce a sektor jest atrakcyjny. Inna sprawa ile karnetów przejmą wyspecjalizowane w tym firmy.
Dobromir pisze:Hotell1 pisze:Panowie, może do kogoś doszły słuchy o sprzedaży karnetów poprzez sprzedaż stacjonarną?
Myśle, że jest to wskazane w końcu nie każdy )mówie o starszych kibicach) mają możliwość kupna na eventimie.
Może będą w empiku jak bilety w ubiegłym roku? W końcu współpracują z eventim
Cz@rek pisze:Dobromir pisze:Hotell1 pisze:Panowie, może do kogoś doszły słuchy o sprzedaży karnetów poprzez sprzedaż stacjonarną?
Może będą w empiku jak bilety w ubiegłym roku? W końcu współpracują z eventim
To proponuję już stawać w kolejce.
toinoja pisze:Wynika z tego że żegnamy Euphoria a witamy w ich miejsce karnetówców, co nie może dziwić jeśli patrzymy na atrakcyjność tego sektoru. Inna kwestia jak na taką zmianę zareaguje stowarzyszenie.
Wydaję mi się, że najatrakcyjniejszym sektorem do oglądania zawodów na naszym stadionie, jest pierwszy łuk, ale od dobrych kilku lat już, oglądanie zawodów, zeszło u mnie na drugi plan, także mogę się mylić:P. Miło się czyta te pochlebne opinie na temat działalności stowarzyszenia i wszystkich tych zatroskanych zapewniam, że doping niezmiennie pozostanie na sektorze C3. Być może wyjdę trochę przed szereg, ale pochwalę się również, że w nadchodzącym sezonie zaczniemy korzystać z bardziej profesjonalnego niż megafon nagłośnienia, które udało się sfinansować głównie dzięki Waszej ofiarności, za co w imieniu moich koleżanek i kolegów, jak również swoim, serdecznie dziękuję.
Scibi pisze:Wydaję mi się, że najatrakcyjniejszym sektorem do oglądania zawodów na naszym stadionie, jest pierwszy łuk
Od momentu nadejścia czasów, gdzie jedyną możliwą opcją przygotowania toru jest niemiłosiernie kurzący beton, ja na łukach już nie siądę i widzę po znajomych, że niejeden doszedł już do takiego wniosku...
Motor mocnyj!
Najbardziej atrakcyjne moim zdaniem miejsca to :
1. Przy starcie, czyli od kilkunastu lat trybuna główna z drozszymi biletami
2. Wejście w 1luk oraz tam gdzie jest właśnie speedway euphoria.
Na 1 łuku tyle że widać jeszcze co się dzieje na wyjściu z niego, ale kolejności na mecie to już ani trochę. Wejscie w 2 łuk to też porażka. Ale dobre i takie w obliczu walki o bilet.
1. Przy starcie, czyli od kilkunastu lat trybuna główna z drozszymi biletami
2. Wejście w 1luk oraz tam gdzie jest właśnie speedway euphoria.
Na 1 łuku tyle że widać jeszcze co się dzieje na wyjściu z niego, ale kolejności na mecie to już ani trochę. Wejscie w 2 łuk to też porażka. Ale dobre i takie w obliczu walki o bilet.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Do 8kl podstawówki włącznie.
Info o sprzedaży
https://www.facebook.com/notes/eventimp ... 932941343/
https://www.facebook.com/notes/eventimp ... 932941343/
Każdemu jego Everest...
Ktoś pisał w komentarzu, że za 2 karnety normalne z dostawą do domu będzie doliczana opłata 38,30 zł za wysyłkę i opłatę serwisową.
Jak to się okaże prawdą to ale będzie jutro wojna na Facebooku, że jak to tak :D
Tak w ogóle miał być dostępny szczegółowy plan miejsc dzisiaj. Czy ktoś może go gdzieś zauważył czy po prostu nie widzę nigdzie, bo nie ma?
Jak to się okaże prawdą to ale będzie jutro wojna na Facebooku, że jak to tak :D
Tak w ogóle miał być dostępny szczegółowy plan miejsc dzisiaj. Czy ktoś może go gdzieś zauważył czy po prostu nie widzę nigdzie, bo nie ma?
Saeyl pisze:Ktoś pisał w komentarzu, że za 2 karnety normalne z dostawą do domu będzie doliczana opłata 38,30 zł za wysyłkę i opłatę serwisową.
To faktycznie przy tej opłacie mecz gratis ☺