Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
Niestety tych Polaków to za wielu też nie ma narazie.
Spójrz po juniorach, poza Waszymi i Leszna, Bartkowiak może Turowski, powiedzmy Cierniak i Zupinski to nadal nie narybku. Chyba że poziom ligi spadnie wtedy rzeczywiście zapchamy się krajowymi zawodnikami.
Wiem że piszesz za 20 lat ale niestety bardziej to chyli się ku upadkowi niż jakiemukolwiek ligowemu ściganiu.
Spójrz po juniorach, poza Waszymi i Leszna, Bartkowiak może Turowski, powiedzmy Cierniak i Zupinski to nadal nie narybku. Chyba że poziom ligi spadnie wtedy rzeczywiście zapchamy się krajowymi zawodnikami.
Wiem że piszesz za 20 lat ale niestety bardziej to chyli się ku upadkowi niż jakiemukolwiek ligowemu ściganiu.
Włókniarz dodał dzisiaj nową zagadkę na swój profil, m.in. zdjęcie piłki do baseballa, więc pogłoski znów się sprawdziły i Jason Doyle zostanie lwem.
O ktorej konferencja u "quada" z Rybnika?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
O 17.00 i wszyscy spadniemy z krzeseł... Że śmiechu 
To co, nie będzie jednak Hancocka tylko Vaszka? Jako prezes w życiu bym nie zatrudnił Hancocka. I nie chodzi o poziom sportowy, chociaż i on już pewnie najwyższy nie będzie po tych wojażach drugoligowych i sezonie pauzy, ale po prostu w każdej chwili może wyjechać do USA i pieniążki włożone w niego nie zostaną odzyskane...
Szczerze Ci powiem nie mam pojęcia. Wszystkie osoby znane mi które są blisko klubu mówiły mi że skład będzie Siergiej, Batch, Woryna, Szczepaniak, Hancock, Hampel, junior z Gorzowa, Lebiediev i miał być Milik i Becker. Wymiana miała być Bewley za LEbiediev Milik. Tylko Milik zaśpiewał 380 tysi za podpis i quadoman namówił Lambo, i w pełni w tej sytuacji go popieram. Młodszy i nadal rokujący w przeciwieństwie do (podobno pijącego) Milika. Z tym że teraz z różnych źródeł zaczynają docierać informację że Hancocka nie będzie a i sami wiecie że w Hampla trudno uwierzyć, więc bardziej obstawiam że liczymy na to że wszyscy co przyjadą do nas na mecz padną ze śmiechu.
Daj Boże żebym się mylił (a i dla ligi byłoby to świetne)
Daj Boże żebym się mylił (a i dla ligi byłoby to świetne)
Cos czuje ze Lambo nie poszedl tam zeby jezdzic z numerem 8. Chociaz juz sam nie wiem.
Obstawiam taki sklad:
Batchelor
Szczepan
Logaczow
Lebiediev
Woryna
Tudziez
Giera
Lambert
Na wiecej w tym momencie chyba nie macie co liczyc.
Obstawiam taki sklad:
Batchelor
Szczepan
Logaczow
Lebiediev
Woryna
Tudziez
Giera
Lambert
Na wiecej w tym momencie chyba nie macie co liczyc.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
rhekin pisze:O 17.00 i wszyscy spadniemy z krzeseł... Że śmiechu
Można gdziś oglądać, słuchać?
Yorke19 pisze:rhekin pisze:O 17.00 i wszyscy spadniemy z krzeseł... Że śmiechu
Można gdziś oglądać, słuchać?
Słychać będzie tylko otwórz okno.
ROW idzie w ilość - Logaczow, Lebiediew, Milik, Batch, Woryna, Szczepaniak, Lambo. Jak dojdzie Hancock to będą mogli robić oficjalne treningi o miejsce w składzie :)
Skład Rybnika: Woryna, Szczepaniak, Lebiediev (jako wypożyczenie z Wrocławia), Milik (2 letni kontrakt), Logaczew (2 letni kontrakt), Batchelor, Lambert (jako numer 8), juniorzy.
Szykuje się bilans 0-14. Nie oszukujmy się, na Ekstraligę to skład węgla i papy...
Lekki dramat. Zdziwię się, jak ROW wygra więcej niż 1 mecz (jakiś jeden może im wybitnie wyjść, tylko nie wiem z kim).
Lekki dramat. Zdziwię się, jak ROW wygra więcej niż 1 mecz (jakiś jeden może im wybitnie wyjść, tylko nie wiem z kim).
To Lambo zrobił interes...
Ge(L)o pisze:(jakiś jeden może im wybitnie wyjść, tylko nie wiem z kim).
Jak to z kim? Z nami w pierwszej kolejce :D
Pewnie my tam pojedziemy na 1 kolejkę. Już Majewski z NC+ na Twitterze rzucił taki pomysł.
pamiętajcie że to jest sport, nasza Drużyna też miała wszystkie mecze przegrywać a jak wyszło to wiemy dobrze :)
Vaginator pisze:Pewnie my tam pojedziemy na 1 kolejkę. Już Majewski z NC+ na Twitterze rzucił taki pomysł.
A w ostatniej kolejce pożegnamy Rybnik i odprawimy ich do niższej ligi? :D
Ge(L)o pisze:Szykuje się bilans 0-14. Nie oszukujmy się, na Ekstraligę to skład węgla i papy...
Nie przepadam za drużyną z Rybnika, ale myślę że właśnie się zdziwisz.
Saeyl pisze:Vaginator pisze:Pewnie my tam pojedziemy na 1 kolejkę. Już Majewski z NC+ na Twitterze rzucił taki pomysł.
Znowu?! :D Już raz ich odprawiliśmy do nice ligi... Bo przecież Mrozek na quadzie był już w PGEE, więc to tak jak spadek... Co oni się z nami mają :/
Raf pisze:Saeyl pisze:Vaginator pisze:Pewnie my tam pojedziemy na 1 kolejkę. Już Majewski z NC+ na Twitterze rzucił taki pomysł.
Znowu?! :D Już raz ich odprawiliśmy do nice ligi... Bo przecież Mrozek na quadzie był już w PGEE, więc to tak jak spadek... Co oni się z nami mają :/
No ewidentnie nas nie lubią za to wszystko i Łagutę. Tak oglądam konferencję Mrozka i jakiś kibic rzucił: Lublin ku*wy :)
Saeyl pisze:No ewidentnie nas nie lubią za to wszystko i Łagutę. Tak oglądam konferencję Mrozka i jakiś kibic rzucił: Lublin ku*wy :)
Tylko właściwie nie wiadomo za co... My robimy cały czas swoje i właściwie nic poza tym. To Mrozek cały czas się puszy jak paw... Przeciez w zeszłym sezonie były deklaracje, że jak awansują, to złoży skład na majstra. Mnie tylko w tym wszystkim skoda kibiców ROWu, bo przez tego pajaca, nie da się tego klubu lubić.
Yorke19 pisze:Nie przepadam za drużyną z Rybnika, ale myślę że właśnie się zdziwisz.
W takim składzie ? I bez juniorów ? Przecież tam nie ma właściwie nawet pół armaty. Równy skład pierwszoligowy...
No to niech Ostaf teraz smaruje przez całą zimę artykuły o przyszłej kompromitacji Rybnika.
Raf pisze:Saeyl pisze:No ewidentnie nas nie lubią za to wszystko i Łagutę. Tak oglądam konferencję Mrozka i jakiś kibic rzucił: Lublin ku*wy :)
Tylko właściwie nie wiadomo za co... My robimy cały czas swoje i właściwie nic poza tym. To Mrozek cały czas się puszy jak paw... Przeciez w zeszłym sezonie były deklaracje, że jak awansują, to złoży skład na majstra. Mnie tylko w tym wszystkim skoda kibiców ROWu, bo przez tego pajaca, nie da się tego klubu lubić.
Ale w tym Rybniku to stan umysłu... Pytają czy Łaguta ta ruska świnia (cytuję kibica) nie robił problemu z Łagaczowem żeby w Rybniku jeździł.
Negocjuja Curzytkow, na elige raczej za wcześnie, ale od Giery chyba będą lepsi (jeśli się dogadaja)
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2019, o 18:15 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.