Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
Woryna będzie wymiataczem w ekstralidze pod warunkiem, że będą przyczepne tory ;)
Niech przechodzi do Częstochowy to Rybnik będzie jeszcze słabszy a ciekawe co wtedy Mrozek powie ;)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Raczej co zrobi... Sam wystartuje. Jest już prezesem, menadżerem, trenerem, konserwatorem maszyn startowych, kierowcą quada to co to dla niego pojechać w wyścigu? Człowiek wielu talentów...
CKM1946 pisze:Czy pisałbym o jakimś story z social mediów z przed kilku dni. Głupi byłbym gdybym opierał info na takim czymś.
Każdy ma swoje "piekarnie" a moja mówi że rozmowy z Woryną są już na poważnym etapie.
Czy Ty naprawdę nie widzisz abstrakcyjności swojego myślenia? Chłop, żużlowiec, w trakcie okna transferowego, gdzie śledzony jest kazdy ruch, post, słowo zawodnika, wrzuca zdjęcie na swoje social media, które śledzi kilkanaście tysięcy osób, że jedzie do innego żużlowego miasta, z tej samej ligi, a Ty udajesz wielce poruszonego i zdziwionego, ze "info o negocjacjach z Czewą tak wcześnie wypłynęło".
Dla mnie Twoj post miał dokładnie odwrotny zamiar: "Hej, patrzcie, negocjujemy z Woryną. Tak wspominam, bo nikt o tym u Was nie mówi, a na innych forach o tym trąbią". Zresztą chyba będziecie musieli ugadać z Zieloną terminy spotkań, bo zdaje się, ze tam też już właściwie Woryna podpisał ;)
I tak jak napisałem, ostatecznie nie zdziwiłbym się, jakby Woryna trafił do Was, czy innego klubu, bo z Mrozkiem wszystko jest możliwe. Ale nie rób z tych negocjacji jakieś wiedzy tajemnej, która miała strzeżona niczym bursztynowa komnata.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A kto w Zielonej nie podpisał?
Może to taki mały rewanżyk na Mrozku za próby z Fredką. Wyjść nic ostatecznie nie wyjdzie, ale ze 150 dorzucić będzie musiał synkowi ;). A czemu nie, jak się da ;) My też byśmy mogli niby coś tam zagadać, tak za MM ;) Kto mieczem wojuje...
PS a tak poważnie to tematu Kacpra pewnie będą niektórzy pilnować od maja jeśli sezon ruszy bez niespodzianek i Row zaliczy na start ze dwie wtopy u siebie.
PS a tak poważnie to tematu Kacpra pewnie będą niektórzy pilnować od maja jeśli sezon ruszy bez niespodzianek i Row zaliczy na start ze dwie wtopy u siebie.
CKM1946 pisze:Czy pisałbym o jakimś story z social mediów z przed kilku dni. Głupi byłbym gdybym opierał info na takim czymś.
Każdy ma swoje "piekarnie" a moja mówi że rozmowy z Woryną są już na poważnym etapie.
Zaraz, zaraz, bo ja tu czegoś nie rozumiem. Masz pretensje, że ktoś coś chlapnął na SportsBoard (gdzie równie dobrze ja mogę napisać, że negocjajcje z Woryną do tej pory trwają w naszym klubie), a jednocześnie radośnie wypisujesz o tym samym na naszym forum, chwaląc się "piekarnią"? :D
Motor mocnyj!
Jakoś nie widzę Woryny odchodzącego z ROWu po awansie. Co innego po ewentualnym spadku, wtedy nikt nie miałby pretensji. No ale mało w życiu może widziałem.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Kraina miodem i mlekiem płynąca :):) Samouwielbienie. Ktoś już coś o tym pisał..
blajar pisze:Jakoś nie widzę Woryny odchodzącego z ROWu po awansie. Co innego po ewentualnym spadku, wtedy nikt nie miałby pretensji. No ale mało w życiu może widziałem.
Osobiście również ale na śluńsku dzieje się coś dziwnego bo po awansie i zamiast lizać krem z tortu Rybnik zaczyna lizać rany. Ormo odeszło a Woryny problem zauważył nawet Sierak ten od po bandzie. Jakieś kwasy u dziada mroza.
Akurat artykuł Sierakowskiego to poziom nie wyższy niż denne felietony Ostafa (i jakość wideo rozmów Sieraka kręconych pralka). Widocznie nazbierało mu się na Mrozka i nawygarnial wszystko co mu przyszło do głowy, bez większej refleksji czy ma choć odrobinę racji. Plucie jadem w czystej formie
papi pisze:Akurat artykuł Sierakowskiego to poziom nie wyższy niż denne felietony Ostafa (i jakość wideo rozmów Sieraka kręconych pralka). Widocznie nazbierało mu się na Mrozka i nawygarnial wszystko co mu przyszło do głowy, bez większej refleksji czy ma choć odrobinę racji. Plucie jadem w czystej formie
Osobiście lubię go słuchać podobnie jak Dryłę który jest na podobnym poziomie z lekkim wskazaniem na Przema bo on w latah 90-tych robił w telewizji to co teraz robi Dryłuś ale bez dziesiątek kamer i dronów i co tam jeszcze można. Stacha i Roberta łykałem jak indyk maślankę. Nasi zjechali do 2 ligi a juniorka poszła za sumę Bajera do Grudziądza.
Być może, ja go z tej strony nie znam. Oceniam artykuł, który jest mocno niesprawiedliwy, bo choć Mrozka uważam za pajaca, to tutaj w kilku punktach Sierakowski mija się z prawdą albo jest zwyczajnie niesprawiedliwy. A to, że uważa zdjęcie Woryny za powazny trop, na którym opiera artykul (nie patrząc ze 2 poprzednie lata wyglądały podobnie) nienajlepiej świadczy o nim jako dziennikarzu.
Swoja droga, po bandzie miało uchodzić za solidny portal, odninajacy się od bagna typu SF czy Pudełek, a dwaj panowie, którym nie udała się kariera działaczy (Sierakowski i Stencel) zaczynają uprawiać swoją politykę. Teraz atakują ROW, ale niewiele się to różni od ostrzału pod jakim rok temu na innych portalach był Motor
Swoja droga, po bandzie miało uchodzić za solidny portal, odninajacy się od bagna typu SF czy Pudełek, a dwaj panowie, którym nie udała się kariera działaczy (Sierakowski i Stencel) zaczynają uprawiać swoją politykę. Teraz atakują ROW, ale niewiele się to różni od ostrzału pod jakim rok temu na innych portalach był Motor
Tymczasem coraz większa ilość żużlowców wybiera spokój. Bjerre na 2 lata.
A w tle znów Falubaz.
A w tle znów Falubaz.
E-liga już jest zabetonowana. A wygląda na to, że bez zmian (KSM?) będzie tylko gorzej.
Warto przy tym docenić skład, który mamy.
Warto przy tym docenić skład, który mamy.
Każdemu jego Everest...
- tezetomaniak
- Trener
Zawodnicy zmieniający kluby jak rękawiczki z powodu zaległości finansowych- źle.
Zawodnicy niechętnie zmieniający kluby jak rękawiczki z powodu ustabilizowanej sytuacji finansowej- źle.
;)
Zawodnicy niechętnie zmieniający kluby jak rękawiczki z powodu ustabilizowanej sytuacji finansowej- źle.
;)
Fricke zostaje w Sparcie. Zaczynam współczuć Rybnikowi.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Tam jeszcze marzą o Doyle'u
No coz, sa w takiej samej sytuacji jak my sezon temu. Wezma co zostanie na rynku, a potem pozostaje tylko nadzieja
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Nie w takiej samej. My mieliśmy juniorów na parowe top3 Eligi :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Mrozek mówił prawdę, że skład ma dograny w 99%. Ten 1% to trwające negocjacje z Hancockiem. Cudów nie ma. Jakby miał dogranego kogoś innego, to już ktoś by o tym trąbił. Tu nawet z niższych lig nie ma kogo wyjąć, bo Ljungi, Kułakovy czy inne Bellego też już zgarnięci. Zostaną z Woryną, Szczepanem, Łogaczowem, Bewley'em, do tego dojdzie pewnie Lebiedievs, moze Milik i w marcu "odpad" z Leszna w postaci Kurtza albo Hampela. No i Kenkok, jeśli Mroziu jednak się opamięta i sypnie groszem.
Czy taki skład da utrzymanie? Nie wiem. Będzie ciężko. Bo tutaj nawet na to, ze pojawi się jakiś Toruń nie ma co liczyć. Bo ten zestaw nawet z Toruniem 2018 miałby poważny problem.
Czy taki skład da utrzymanie? Nie wiem. Będzie ciężko. Bo tutaj nawet na to, ze pojawi się jakiś Toruń nie ma co liczyć. Bo ten zestaw nawet z Toruniem 2018 miałby poważny problem.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kuluary na tt donoszą, że i Bewley nie jest taki pewny bo Courtney chętnie by go widział razem z Maxem we Wrocku.
- MikeMistrz
- Senior
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/85278 ... wania-kibi
Myślę, że to zamyka temat wiarygodności kolegi z Częstochowy i transferu Woryny. W kwestii kuluarów Ostaf jest niestety niezawodny. :)
Myślę, że to zamyka temat wiarygodności kolegi z Częstochowy i transferu Woryny. W kwestii kuluarów Ostaf jest niestety niezawodny. :)
CKM1946 pisze:Tylko czy Woryna to jest jakiś gwiazdor żeby miał dostać gwiazdorski kontrakt? on 2 lata jechał w 1 lidze i troche się cofnął w rozwoju. Nawet w Rybniku mimo że wychowanek ma problem żeby taki kontrakt mieć.
Ja spokojnie czekam na rozwój sytuacji. Nie potrzebnie to info tak szybko wypłynęło bo to nic jeszcze pewnego.
Już Cie Mrozu z Kuluarem zgasili
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Jeszcze nam wyjaśni tylko w piekarni dalej jest.
-
TreleMorele
- Senior
Dajcie spokój kolega z Częstochowy zobaczył komentarz na syfach ze Woryna w Częstochowie ,kolejny wrzucił to na Sportsboard i się podjarali . A prezes ich nawet nie miał ochoty na jakiekolwiek rozmowy z Kacprem po ostatnich obietnicach jest tam skreślony.
P.S Na co ten Rybnik awansował (pamiętacie ) czego teraz nie ma takich artykułów przecież pojadą składem 1ligowym
P.S Na co ten Rybnik awansował (pamiętacie ) czego teraz nie ma takich artykułów przecież pojadą składem 1ligowym
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...