Motor Lublin w sezonie 2020
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Popieram. Bardzo dobrze, że ograniczyli żółty kolor.
Zdaniem Po-bandzie, modelem prezentującym kevlar jest Jamróg
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
TreleMorele
- Senior
Zajebiste
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Flagg pisze:Zdaniem Po-bandzie, modelem prezentującym kevlar jest Jamróg
No weź, to jednak nie Drabik?
Zaratustra pisze:Flagg pisze:Zdaniem Po-bandzie, modelem prezentującym kevlar jest Jamróg
No weź, to jednak nie Drabik?
Tak twierdzi Po Bandzie, nie ja
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Tego się właśnie obawiałem. Lepsze jest wrogiem dobrego. Mieliśmy eleganckie stroje, mamy powrót do piżamek.Tragedii nie ma ale jest duuużo gorzej.
Flagg pisze:Zdaniem Po-bandzie, modelem prezentującym kevlar jest Jamróg
Porównałem sobie zdjęcie Jamroga w kasku i Miesiąca. Wg mnie oczy modela pasują do Miesiąca, brwi do Jamroga. Mamy hybrydę :D
Albo po prostu modela :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Zimny jak morde szczelił!
Flagg pisze:Zimny jak morde szczelił!
Chyba jak by 4 pizze na raz zjadł :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/57154611_2673397239343492_7074282947259400192_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQnXULBE8bq_08RFOmFu26a8cVqtGYOsN_djrgruL9RsdOM7uTHGB0y5XYOlQLraC3I&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=82aa26fd3483bbf648c2daed0ce929c0&oe=5E4C11BD
A może modelem nie byl ani Jamróg ani Miesiąc tylko Jan Rachubik? Ten sam kask :)
A może modelem nie byl ani Jamróg ani Miesiąc tylko Jan Rachubik? Ten sam kask :)
blajar pisze:Flagg pisze:Zimny jak morde szczelił!
Chyba jak by 4 pizze na raz zjadł :)
Przy kontrakcie, który od nas dostał, to spokojnie mógł sobie na cztery pozwolić
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Generalnie tragedii nie ma, ale tego czarnego to nie kumam. W barwach czarnego nie mamy, a 1/3 kewlaru czarna. Ja jestem deczko rozczarowany.
MI sie ten czarny podoba. Dodaje elegancji i tajemniczości. Gdyby tam walnąć żółty, to mielibyśmy kopie kevlarów Gorzowa. Biały natomiast byłby taki...pospolity. No ale to jest kwestia gustu. Wiadomo, ze jednym się będzie podobać, innym nie.
Projekt kewlarów moim skromnym zdaniem super.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Mnie najmniej pasuje ten szafir(?) niebieski indygo (?) w dużych ilościach. Taki krzykliwy kolor dobrze wygląda na plaży przy opalonej skórze, a tutaj jakoś nie do końca mi leży. Glównie dlatego, źe zajął kolor tegorocznego eleganckiego granatu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Moje pierwsze wrażenie było takie, że jest efektownie. Oczywiście jest tyle gustów ilu ludzi i nie każdemu będzie się podobać to samo ale ten projekt trafia w mój gust w 100%. Super.
MOTOR LUBLIN
O gustach się nie dyskutuje ;) prawda jest taka, że kewlar na pewno nie jest fajansiarski. Zgrabny projekt, poprzedni był super, a ten zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie. Super robota.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
O gustach się nie dyskutuje - koronny argument dla tych, którzy gustu nie mają...
Czy to za Tuska czy za Kaczafiego- prawo do własnych odczuć estetycznych ma każdy obywatel i nie widzę potrzeby , by to zmieniać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gelo pisze:O gustach się nie dyskutuje - koronny argument dla tych, którzy gustu nie mają...
Wsadzę kij w mrowisko, ale dlaczego uważasz, ze Twoje poczucie estetyki jest lepsze od np. mojego?
Nie mieszałbym w to polityki. Wprowadziłbym inne powiedzenie (copyrights reserved) - z bezguściem o gustach się nie dyskutuje :)
pamietajcie wszyscy ze jedyna osoba na tym forum o dobrym guscie jest Gelo, dotyczy to kevlarow, muzyki, samochodow, polityki itd a jezeli wasze zdanie na ktorys z tych tematow jest inne niz Gela, to znaczy ze sie nie znacie i generalnie szkoda na was klawiatury
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:pamietajcie wszyscy ze jedyna osoba na tym forum o dobrym guscie jest Gelo, dotyczy to kevlarow, muzyki, samochodow, polityki itd a jezeli wasze zdanie na ktorys z tych tematow jest inne niz Gela, to znaczy ze sie nie znacie i generalnie szkoda na was klawiatury
Mistrz :D
Sorry Gelu no offence ;)
grzesieck pisze:pamietajcie wszyscy ze jedyna osoba na tym forum o dobrym guscie jest Gelo, dotyczy to kevlarow, muzyki, samochodow, polityki itd a jezeli wasze zdanie na ktorys z tych tematow jest inne niz Gela, to znaczy ze sie nie znacie i generalnie szkoda na was klawiatury
+100
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!