Wysoka porażka w Gdańsku.
W zakończonym przed momentem meczu, żużlowcy TŻ Sipma Lublin ulegli na wyjeździe Wybrzeżu Gdańsk 29:60. Lubelski zespół wystartował w mocno osłabionym składzie.
Niestety na mecz nie stawił się Dariusz Śledź.
Prawie pewne jest, że ta nieobecność pociągnie za sobą bardzo niemiłe konsekwencje dla Darka.
Dodał: Michał Kwiatkowski dnia 08.08.2004, 20:23
Darek Śledź zawieszony
Zarząd TŻ Sipma Lublin, informuje iż z powodu nieusprawiedliwionej nieobecności Dariusza Śledzia oraz Jerzego Mordela na meczu w Gdańsku, wobec w/w zawodników wyciągnięte zostały następujące konsekewncje:
Dariusz Åšledź – zawieszenie na okres 3 miesiÄ™cy oraz kara finansowa 5 tyÅ›. zÅ‚
Jerzy Mordel – zawieszenie na okres 3 miesiÄ™cy oraz kara finansowa 3 tyÅ›. zÅ‚
Żródło informacji- http://www.tzlublin.com Dodał: Karolina Marczyńska
dnia 09.08.2004, 17:04
dziwne, wynika z tego, że sam zawodnik albo nie chce się odnieść do tej sytuacji, albo nie ma (nie było) z nim zadnego kontaktu.
ciekawe rzeczy mozna znaleźć w komentarz:
Ja znam powód absencji Darka.I uważam że wszystkie oskarżenia pod jego adresem są niesłuszne!!.Ludzie załóżcie okulary!!Sipma to papierkowy sponsor.Budżet TZ to 1,5 mln. zł.Obliczcie wpływy z biletów ile kibice my dajemy.A podobno TZ ma ponad 80 sponsorów-pewnie takich co na opnę rzucą.W klubie konkretna kasę bierze Peter ale on zasługuje, Zarząd dla siebie i Stachyra nieżle wyciąga- tylko za co? gdzie młodzież nasza?Reszte co zostaje to dla reszty jakies złotówki.Nas nie stac na e-lige!Brak kasy i profesjonalizmu w zarządzaniu.Darek dzwonił do Siwka przed meczem że nie ma za co pojechać do Gdańska!A Siwek odp jemu że gówno to jego obchodzi a Stachyra nie znał tematu.Czy to trener który nie interesuje się zawodnikami?Ja wiem że profesjonalista nie powinien w ten sposób postępować dlatego winię tutaj i Zarząd TZ i Darka!PS.Informacje mam sprawdzone od kolegi co działa w klubie
Dany 10.08.2004, 09:09
to Cie kolega wpuścił w maliny. Zadłużenie wobec Darka Śledzia to mniej niż 5% tego co zarobił przez cały rok. Dal przykładu w Gdańsku maja nie płacone od czerwca... as 10.08.2004, 10:56