A tak serio serio już niech będzie ten listopad. Nieważne kto będzie jeździć, ale będę spokojniejszy.
Motor Lublin w sezonie 2020
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Mirek Jabłoński odchodzi z Gniezna. Brać go !
A tak serio serio już niech będzie ten listopad. Nieważne kto będzie jeździć, ale będę spokojniejszy.
-
TreleMorele
- Senior
skład jest przecież już zamknięty czekamy na Konfę.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
KibicMotoru pisze: Już widzę ten wpis na sf: " Hit transferowy w Lublinie !!! Maksym Drabik Koziołkiem !!!"
Na SyFach to byloby raczej "Sodówka Drabika, chodzi mu już tylko o kasę".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To mało prawdopodobne. Drabik jest od kilku lat przygotowywany na seniorkę we Wrocku. Tam rządzą chyba najwięksi cwaniacy w Polsce - więc wyrwać im zawodnika (którego sami nie chcą oddać) to mission impossible. Po drugie skąd znależć takie pieniądze. Jeżeli prawdą są krążące kwoty to taki kontrakt jest porównywalny z czołówką GP, a ponoć dość szybko został odpuszczony temat Doyle'a, który jest znacznie pewniejszy od Maksa seniora. Ewidentnie Kuba "tnie koszty" tam gdzie się tylko da. Jedyne co daje do myślenia to absolutna cisza wokół naszego klubu i tylko sporadyczne przecieki od kolegi kolegi mechanika kolegi Maćka Michaluka. Przecieki dodam dość różniące się z wyjątkiem Zagara.
Osobiście bardzo mocno wkurzyłbym się, gdyby ktokolwiek w naszym klubie zdecydował się wyłożyć 800tys. na sam podpis dla Drabika. Niestety historia pokazuje, że przejście z juniorów do seniorów nierzadko było bardzo bolesne. W przypadku Drabika najprawdopodobniej tak nie będzie, ale 800tys. daje się na pewniaków, a Drabik takim pewniakiem niestety nie jest.
Ni ma lekko. Panowie, w tamtym roku nie było ryzyka Play offów, to i mało renomowanym grajkom można było rzucać walizki pieniędzy za podpis. A jak dojdą 4 mecze? Inwestowanie w takich zawodników ma też swoje minusy jak widać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Raf pisze:Osobiście bardzo mocno wkurzyłbym się, gdyby ktokolwiek w naszym klubie zdecydował się wyłożyć 800tys. na sam podpis dla Drabika. Niestety historia pokazuje, że przejście z juniorów do seniorów nierzadko było bardzo bolesne. W przypadku Drabika najprawdopodobniej tak nie będzie, ale 800tys. daje się na pewniaków, a Drabik takim pewniakiem niestety nie jest.
Według Karola Polaka, który można powiedzieć jest skautem naszego klubu na Szwecję (odpowiedzialny za sprowadzenie Joela Klinga rok temu) do klubu dołączy Matej i ewentualnie Jamróg o którego bijemy się mocno z Rybnikiem. Temat Kasprzaka dwa dni temu upadł.
Jeżeli to sie potwierdzi - sezon transferowy trzeba bedzie uznać za porażkę. Zagar, którego nikt nie chciał w promocji i bicie się... z Rybnikiem i to o Jamroga. Nie wygląda to dobrze.
Też słyszałem, że temat Kasprzaka upadł w ciągu ostatnich kilku dni, ale wydaje mi się to nieprawdą. Jakim cudem miałby upaść, skoro Kasprzak jest obecnie na wakacjach i nie wyjechał tam 2 dni temu? Jeżeli temat Kasprzaka upadł, to nie 2 dni temu, tylko znacznie wcześniej...
toinoja 29 września 2019 pisze:Patrząc na jaką marną ekipę ma mieć Rybnik Kępie wcale nie będzie zależało na przepłaceniu zawodników. Dojdzie Zagar, za AJ i tyle będzie zmian. A po odejściu Łaguty w jego miejsce wskoczy Robert Lambert, który ma problem z znalezieniem klubu w I lidze przez swoje wygórowane kwestie finansowe. Mamy bardzo mocnych juniorów bez problemu się utrzymamy ewentualnie baraże.
toinoja 4 października 2019 pisze:Do mnie też docierają te informacje. Skład jest zamknięty, będzie dobrze, Lambert odpuszczony oraz polskim seniorem na bank nie jest Kasprzak. Nikt nie chce puścić pary z ust odnośnie składu. Temat Zagara też nie wypłyną z naszego klubu, tylko z Częstochowy. U nas o wszystkim cicho... Mam tylko nad...
toinoja 18 października 2019 pisze:Według Karola Polaka, który można powiedzieć jest skautem naszego klubu na Szwecję (odpowiedzialny za sprowadzenie Joela Klinga rok temu) do klubu dołączy Matej i ewentualnie Jamróg o którego bijemy się mocno z Rybnikiem. Temat Kasprzaka dwa dni temu upadł.
Coś sprzeczne masz te 'przecieki'
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Sprzeczności w przeciekach wynikają z faktu, że niektóre są prawdziwe a niektóre nie, a te które są prawdziwe dochodzą do nas z pewnym opóźnieniem. Taki Kasprzak zmienia pewnie decyzję dwa razy na dzień więc pytanie, która wersja jest obowiązująca, jest jak najbardziej na miejscu.
Jeżeli Kasprzak ma do nas nie trafić, o czym zapewne zarząd klubu już wie albo się domyśla, to jest jeszcze czas na wytarganie za uszy Lamberta i zmuszenie go :) do podpisania kontraktu. Jakoś strasznie nie mogę się przekonać do tego, żeby uznać Jamroga za zawodnika nadającego się na ekstraligę (podobnie jak nie mogę się przekonać żeby uznać Gałę za zawodnika nadającego się na cokolwiek :)). Jeden i drugi broni się jednak wynikami.
Wracając do tematu ... jeśli nawet groźby karalne nie zmuszą Lamberta do pozostania w Lublinie, to już wolałbym Dawida Lamparta od Jakuba Jamroga ...
Jeżeli Kasprzak ma do nas nie trafić, o czym zapewne zarząd klubu już wie albo się domyśla, to jest jeszcze czas na wytarganie za uszy Lamberta i zmuszenie go :) do podpisania kontraktu. Jakoś strasznie nie mogę się przekonać do tego, żeby uznać Jamroga za zawodnika nadającego się na ekstraligę (podobnie jak nie mogę się przekonać żeby uznać Gałę za zawodnika nadającego się na cokolwiek :)). Jeden i drugi broni się jednak wynikami.
Wracając do tematu ... jeśli nawet groźby karalne nie zmuszą Lamberta do pozostania w Lublinie, to już wolałbym Dawida Lamparta od Jakuba Jamroga ...

L(o)katy pisze: jeśli nawet groźby karalne nie zmuszą Lamberta do pozostania w Lublinie, to już wolałbym Dawida Lamparta od Jakuba Jamroga ...
Lekko Cię poniosło...
Jedyne pewne info jest obecnie takie, że Kasprzak obecnie przebywa na wakacjach z których ma wrócić w połowie przyszłego tygodnia, więc nie mógł podjąć decyzji 2 dni temu. Ja wiem, że są telefony i inne media, ale tego się tak nie robi...
PS: Absolutnie nie twierdzę że Kasprzak będzie u nas, Stali, Rowie, Zielonce czy gdziekolwiek indziej. Twierdzę tylko, że jeśli decyzja została podjęta, to na pewno nie odbyło się to 2dni temu...
Nie ma kwitu (a być nie może) - nie ma tematu. Przez dwa tygodnie zapewne będzie jeszcze kilka/kilkanaście zwrotów akcji w przeciekach. Na razie wszystkie znaki pokazują, że u nas jest Zagar. Reszta pewnie też jest dogadana, ale Kuba nic nikomu nie powie.
Na forum Stali nawet napisali, że Kasprzak podpisał już coś w Lublinie i teraz siedzą z prawnikami Grzyba nad tą umową i kombinują jak go z tego wymiksować :D Dla mnie to jest tak idiotyczna wersja zdarzeń, że szkoda to komentować, ale napisałem to, bo wiecie, weekend idzie, po ciężkiej robocie trzeba się jakoś wyluzować...
L(o)katy pisze:to już wolałbym Dawida Lamparta od Jakuba Jamroga ...
Dobrze, że nie masz żadnego wpływu na kontrakty w Motorze...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jak jest podpisana umowa reklamowa z odpowiednimi zapisami ,karami, została przelana kasa to dany zawodnik jest uwiązany i mam problem rozwiązać taka umowę ,moim zdaniem od miesiąca jest wszystko ustalone tylko pytanie czy jest Drabik czy KK a może Hampel.
toinoja pisze:Według Karola Polaka, który można powiedzieć jest skautem naszego klubu na Szwecję (odpowiedzialny za sprowadzenie Joela Klinga rok temu) do klubu dołączy Matej i ewentualnie Jamróg o którego bijemy się mocno z Rybnikiem. Temat Kasprzaka dwa dni temu upadł.
Dziwne bardzo, bo ... Karol Polak mówi, że nigdzie nic takiego nie pisał i nic takiego nie mówił i nie wie kto będzie z Polaków...
Raf pisze:
Jedyne pewne info jest obecnie takie, że Kasprzak obecnie przebywa na wakacjach z których ma wrócić w połowie przyszłego tygodnia, więc nie mógł podjąć decyzji 2 dni temu. Ja wiem, że są telefony i inne media, ale tego się tak nie robi...
A jednak, Kasprzak zrobił Hancocka.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Dawno, dawno temu, na forum panowała zasada, że za przekazywanie takich informacji, które się nie sprawdzą był co najmniej miesięczny ban.
Taka stara tradycja, jeszcze z początków lotnictwa.
istred pisze:Dawno, dawno temu, na forum panowała zasada, że za przekazywanie takich informacji, które się nie sprawdzą był co najmniej miesięczny ban.
Jak widzisz, nigdy nie wrzucam pierwszy żadnych informacji, nawet jeśli coś do mnie dociera. Moje info potwierdza wersję wyżej. Jeśli się mylę (a chciałbym) to nie ma problemu, odpocznę ile będzie trzeba.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/pge-ekstraliga/zuzel-krzysztof-kasprzak-wciaz-trzyma-w-niepewnosci-dwa-kluby-pge-ekstraligi/ntyth13?utm_source=www.przegladsportowy.pl_viasg_przegladsportowy_viasg&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2
Niech już będzie ten listopad bo to mnie już męczy ;-)
Niech już będzie ten listopad bo to mnie już męczy ;-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Dobrze, że jeszcze tylko 2 tygodnie, bo normalnie szału można dostać... Człowiek zamiast pracować, to transfery od miesiąca śledzi :D
Ogólnie sprawa z KK mi się nie klei... Albo Kępa znowu dał się ograć i nie podpisał nic z KK, albo KK faktycznie coś odwalił z zerwaniem podpisanej umowy, albo w ogóle nie było tematu, a podpisany jest ktoś inny, albo Kępa i KK w coś grają i puścili plotkę że zerwał negocjacje z Motorem, żeby Grzyb oddał kasę.
Na końcu tej telenoweli ktoś wyjdzie na głupka Kępa, Grzyb, KK albo kibice...
Ogólnie sprawa z KK mi się nie klei... Albo Kępa znowu dał się ograć i nie podpisał nic z KK, albo KK faktycznie coś odwalił z zerwaniem podpisanej umowy, albo w ogóle nie było tematu, a podpisany jest ktoś inny, albo Kępa i KK w coś grają i puścili plotkę że zerwał negocjacje z Motorem, żeby Grzyb oddał kasę.
Na końcu tej telenoweli ktoś wyjdzie na głupka Kępa, Grzyb, KK albo kibice...
KK to raczej nie ;) kasa mu się zgodzi zapewniam Cię ;)
istred pisze:Dawno, dawno temu, na forum panowała zasada, że za przekazywanie takich informacji, które się nie sprawdzą był co najmniej miesięczny ban.
A jak będą chcieli iść do muzeum lotnictwa to...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
KrzysiekS pisze:KK to raczej nie ;) kasa mu się zgodzi zapewniam Cię ;)
Jeżeli odwali numer to w oczach kibiców wyjdzie na głupka ;) Choć, kto jak kto, ale on raczej się tym nie będzie przejmował...