Co teraz powiesz Scream na to, że mówiłem o 5-7 punktach Seby
Moge mu tylko pogratulowac. Zreszta calej druzynie bo niespodziewalem sie ze tak korzystnie wypadna... nawet z liderami Sledziem i Mordelem.
Scream pisze:no i chlopaki wykrecili calkiem niezly wynik. Szymek Balabuch jak widze godnie zastapil w skladzie Sledzia. W jednym z biegow wrecz roznieslismy Gdansk.... takze zapowiadalo sie gorzej niz skonczylo.
WANCIAK GDAŃSK! pisze:Scream pisze:no i chlopaki wykrecili calkiem niezly wynik. Szymek Balabuch jak widze godnie zastapil w skladzie Sledzia. W jednym z biegow wrecz roznieslismy Gdansk.... takze zapowiadalo sie gorzej niz skonczylo.
ja jestem BAAAAARDZO ciekawy o jaki bieg ci chodzi !!!!
pewnie o wynik 5:0 dla was w 4 biegu.
A teraz opis tego biegu.
Odbył sie on w 3 osobowym składzie - ponieważ nasz jeździec niestety miał wypadek i został z niego wykluczony.
W powtórce na 1 miejscu był nasz Krzysiek Stojanowski - ale niestety zaliczył defekt (a defekty na 1 miejscu chyba najbardziej bolą :/ )
Wiec to jest jedyny powód dla którego wygraliście ten wyścig 5:0
DEFEKT!
Wiec nie masz sie czym podniecać.
pozdro
WANCIAK GDAŃSK! pisze:Scream pisze: W jednym z biegow wrecz roznieslismy Gdansk.....
ja jestem BAAAAARDZO ciekawy o jaki bieg ci chodzi !!!!
pewnie o wynik 5:0 dla was w 4 biegu.
A teraz opis tego biegu.
Odbył sie on w 3 osobowym składzie - ponieważ nasz jeździec niestety miał wypadek i został z niego wykluczony.
W powtórce na 1 miejscu był nasz Krzysiek Stojanowski - ale niestety zaliczył defekt (a defekty na 1 miejscu chyba najbardziej bolą :/ )
Wiec to jest jedyny powód dla którego wygraliście ten wyścig 5:0
DEFEKT!
Wiec nie masz sie czym podniecać.
pozdro
Metalliczny pisze:A ja na to powiem coś, co już wielokrotnie pojawiało się na forum - za styl ichęci punktów się nie przyznaje..... Chociaż może Mariusz rzeczywiście się starał, to był mało skuteczny i już.
harry pisze:A jakie to miałeś obowiązki???![]()
![]()
Gawrzyk jak zwykle (ostatnio) walczy z przeciwnosciami w Radiu
Takich ludzi nalezy podziwiac! ...bo przeciez (pan "Redaktor" z meczu z Marma) "Miesiac zostal wykluczony w 1 biegu wiec jak moze jechac w czwartym"
...a za tego "Pawelka" to ja bym chyba nie wytrzymal... i jak tu w takim stresie jeszcze fotki robic...