Motor Lublin w sezonie 2020
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Gelo każdy wie że zawodnik jest zawodnikiem klubu do ostatniego października i wypowiada się w ten sam sposób co na lidze i tu nie ma różnicy czy to kwiecień czy wrzesień. Klepniętych już Polska widziała.
Ale jak się wyzbyć wiary w ludzi? :) Nie można chyba wszystkich mierzyć miarą Hancocka, Madsena, Griszy... Mikkel poza Tarnowem nigdzie nie pozostawił po sobie syfu. Moim zdaniem to może być zawodnik na lata w Lublinie. Taki Tai wędrował, wędrował aż w końcu odnalazł swoje miejsce i jest nie do ruszenia. Czyli da się...
-
TreleMorele
- Senior
Dlatego klub powinien z liderami podpisać kontrakty dłuższe 2-3letnie i będzie spokój .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
- niespokojny
- Trener
Mógł mieć Rybnik Michelsena w sezonie 2017 i 2018? Mógł. Sam zawodnik był rozczarowany że nawet nie podjęto z nim jakichkolwiek negocjacji. A teraz chcą mu dawać domy ze złota 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nasz klub ogłosi skład na początku listopada. Nie będziemy czekać do końca jak Mrozu. Także wytrzymać jeszcze troche musimy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nie macie co się rzucać bo z tego co wiem to tematu Mikkela już nie ma w tym sezonie.
Kaman pisze:Nie: Motor, Stal Gorzów, Częstochowa
Neutralnie: Leszno
Tak: Falubaz, Wrocław, Grudziądz, Rybnik
Skąd ten wniosek, że Leszno jest neutralne?
Z tweetu wynika, że Leszno jest za zachowaniem status quo, czyli jest przeciwne zagranicznym juniorom pod pozycjami 6-7. Przecież już obecnie zagraniczni juniorzy mogą startować pod 8, tak jak to proponuje Leszno. Sprytne powiedzenie "tak", gdy tak naprawdę mówi się "nie".
Ciekawe co musiałby zrobić Mikkel, żeby niektórzy kibice przyjęli do wiadomości, że będzie u nas jeździł w przyszłym sezonie... Pewnie nawet skan kontraktu by nie wystarczył
Tu nie chodzi o to co zawodnik ma przedstawić tylko prezes ma jasno powiedzieć czy zostaje. Czy to wiele?
Przecież mówił już na ostatnim meczu w Lublinie.
Kępa niejednokrotnie mówił, kto zostaje na przyszły rok. To kibice wciąż wciskali naszych zawodników do różnych klubów twierdząc, że nikt oficjalnie nie ogłosił.
Kuba powiedział , że skład jest zamknięty to tak jest. Dojdzie Zagar i ktoś jeszcze. Ani Grisza ani MM nie odchodzą. Nie nakrecajmy się i poczekajmy do listopada : )
Jak Kuba powiedział to powiedział. Ja tam nie wierzę w emigrację któregokolwiek zawodnika Motoru... no może nie do końca pokładam ufność w Griszy (ale to pewnie zabezpieczone jest karą umowną na grubą mamonę z TBV).
Jak Kuba "mówi", że będzie Zagar (a chyba mówi jasno i wyraźnie) to będzie... negocjacje z drugim polskim seniorem widocznie są na takim etapie, że ujawnianie ich wyniku w jakikolwiek nawet dorozumiany sposób może być szkodliwe... a to wskazuje też głównego aktora tych negocjacji... i jak Kuba mówi, że będzie dobrze - TO BĘDZIE I BASTA.
Jak Kuba "mówi", że będzie Zagar (a chyba mówi jasno i wyraźnie) to będzie... negocjacje z drugim polskim seniorem widocznie są na takim etapie, że ujawnianie ich wyniku w jakikolwiek nawet dorozumiany sposób może być szkodliwe... a to wskazuje też głównego aktora tych negocjacji... i jak Kuba mówi, że będzie dobrze - TO BĘDZIE I BASTA.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
-
TreleMorele
- Senior
Piękna cisza ;)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Myślę, że po ogłoszeniu składu co najmniej kilka osób tutaj będzie mocno zaskoczonych...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Bo każdy czeka na skład.
Max Fricke jechał mpkiem 14 w stronę zygmuntowskich.
Maxx pisze:Myślę, że po ogłoszeniu składu co najmniej kilka osób tutaj będzie mocno zaskoczonych...
Znasz już? :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Maxx pisze:Myślę, że po ogłoszeniu składu co najmniej kilka osób tutaj będzie mocno zaskoczonych...
Pozytywnie?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Oho! Sezon na ,, wiem, ale nie powiem " uważam za otwarty.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- MikeMistrz
- Senior
Jeśli kuluary SF nie straciły na jakości (a nie mamy powodu żeby tak myśleć), to chyba jasne jest, że weźmiemy Zagara i kogoś z dwójki Kasprzak-Jamróg. :)
Uwielbiam takie posty. Nic to nie wnosi, a jaki skład by nie był to napiszesz "a nie mówiłem"
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Maxx pisze:Myślę, że po ogłoszeniu składu co najmniej kilka osób tutaj będzie mocno zaskoczonych...
Uwielbiam takie posty. Nic to nie wnosi, a jaki skład by nie był to napiszesz "a nie mówiłem"
Nie napisał pozytywnie czy negatywnie ;]
Wszyscy o seniorach, a co w przypadku kontuzji któregoś z Wiktorów? Szybkie wypożyczenie tylko nikogo wartościowego na rynku. Kuromonow kończy wiek juniora. Szpytma raczkuje.
MikeMistrz pisze:Jeśli kuluary SF nie straciły na jakości (a nie mamy powodu żeby tak myśleć), to chyba jasne jest, że weźmiemy Zagara i kogoś z dwójki Kasprzak-Jamróg. :)
To by chyba nie było "mocne zaskoczenie", o którym pisał Maxx?
Kargolo pisze:Maxx pisze:Myślę, że po ogłoszeniu składu co najmniej kilka osób tutaj będzie mocno zaskoczonych...
Nie napisał nawet czyjego składu, może chodzi o Wande Krakow
- _piotrusss
- Kadrowicz
Gelo pisze:To by chyba nie było "mocne zaskoczenie", o którym pisał Maxx?
Mocnym zaskoczeniem by było pozostawienie Dawida i Roberta kosztem Jamroga/KK ;) Jak dla mnie to te dwie (trzy) opcje są tymi najbardziej prawdopodobnymi. Maxx czy będę zaskoczony? :D
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
- niespokojny
- Trener
Takie same pierdy czytałem rok temu. A wyszło tak jak mówił kuluar. Gdyby coś poważnego się działo to myślicie, że udałoby się to utrzymać w tajemnicy? Bardzo szybko poszłaby para ze środowiska z którego zawodnik odchodzi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych