Mikkel Michelsen
Re: Mikkel Michelsen
Jeśli Polak to raczej Pawlicki, ew. Drabik ale wydaje mi się, że tylko kosztem Hancocka. Tai i ktoś z Danii to pewniacy. Łaguta na 90%, choć wolałbym kogokolwiek innego
papi pisze:Jeśli Polak to raczej Pawlicki, ew. Drabik ale wydaje mi się, że tylko kosztem Hancocka. Tai i ktoś z Danii to pewniacy. Łaguta na 90%, choć wolałbym kogokolwiek innego
Mi sie wydaje, ze Hancock ostatnio aktywniejszy w mediach i chec powrotu to tylko kwestia czasu. Jedyny Jankes i do tego team Monster obok Wofiindena, Dudka, Lindgrena.
Grisza raczej odpada wymigiwal sie od eliminacji raczej w FIM skreslony.
Pisząc Łaguta miałem na myśli Artema, najwyżej sklasyfikowany bez pewnego miejsca, mistrz SON, jego brak to byłaby sensacja. Ale to, jak gość mimo prędkości nie umie wygrywać to jest dramat
To prawda. Jest piekielnie szybki, ma chyba najlepszy sprzęt na świecie, a wyników brak.
papi pisze:Pisząc Łaguta miałem na myśli Artema, najwyżej sklasyfikowany bez pewnego miejsca, mistrz SON, jego brak to byłaby sensacja. Ale to, jak gość mimo prędkości nie umie wygrywać to jest dramat
To, ze Artiom bedzie to oczywista oczywistosc, ale jest na liscie, wiec go pominalem :)
-
mechanizator
- Junior
Może Jeleniewski albo bimber dostaną. Skoro w oczach niektórych kibiców Motoru nadają się do E-ligi to czemu nie do Grand Prix
Barti pisze:Perez pisze:Za to Zagar bez GP ;)
Wygrał GP Challenge :) więc będzie w GP :)
Fakt, zapomniałem, dzięki za info.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
A ja nie za bardzo rozumiem, z jakiej racji i za jakie zasługi DK miałby dostać Hancock. Za nazwisko?
Motor mocnyj!
- _piotrusss
- Kadrowicz
Za sponsora ;) myślę że jak Monster sobie zażyczy takiej DK to taka będzie.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
W poniedziałek się dowiemy kto dostanie DK.
Na pewno będzie to Hancock.
Jeszcze szykują jakieś 3 duże zmiany w GP.
Na pewno będzie to Hancock.
Możliwe, że dziką kartę otrzyma Greg Hancock?
Tak. A czy on na to nie zasługuje?
Jeszcze szykują jakieś 3 duże zmiany w GP.
Albo do podwójnych punktów w finale. Wiele osób to krytykowalo, ale dla mnie było dobre. Wolę promować zawodników, którzy potrafią wygrywać niż ciulaczy po 9 punktów w każdym turnieju
Dzień po zakończeniu cyklu Speedway Grand Prix w sezonie 2019 poznaliśmy nazwiska czterech zawodników, którym organizatorzy wręczyli tzw. stałe „dzikie karty”. Tym samym do grona tych, którzy utrzymali się w serii dołączyli Tai Woffinden, Greg Hancock, Artiom Łaguta i Antonio Lindback
Czyli Dziad GP, Michelsen w SEC dalej.
Czyli Dziad GP, Michelsen w SEC dalej.
Dramat. Facet nie jeździł cały rok, poprzedni spędził w 2 lidze i dostaje stałego dzikusa. Coraz mniej sportu w sporcie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
W poprzednim sportowo utrzymał się w cyklu. W tym nie wystartował z wiadomych przyczyn. Przez lata byl czołowa postacią GP. Można go lubić lub nie, ale facet miał pełne prawo otrzymać dziką kartę.
Dużo większe niż Michelsen, który mógł się zakwalifikować z eliminacji.
Dużo większe niż Michelsen, który mógł się zakwalifikować z eliminacji.
- tezetomaniak
- Trener
Będę mocno zaskoczony, jeżeli Hancock wystartuje.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Dziką kartę musiał Hancock potwierdzić dzisiaj więc skoro ogłosili to znaczy że sprawy zdrowotne żony idą w dobrą stronę. Trzymam kciuku za Grega bo należała mu się ta dzika karta.
Michelsen z dzikimi kartami będzie miał pod górkę bo po SoN krytykował Nielsena za brak powołania a jak wiadomo Nielsen , Castangna i ten cały Phil Morris to jedna klika.
Michelsen z dzikimi kartami będzie miał pod górkę bo po SoN krytykował Nielsena za brak powołania a jak wiadomo Nielsen , Castangna i ten cały Phil Morris to jedna klika.
Michelsen zawalil gp challenge a jak na zlosc wypalili Iversen i Thomsen. Drugi ostatecznie odpadl ale niewiele to Mikkelowi dalo. Wydymali go z tym Lindbaeckiem, znow ten cholerny klucz geograficzny. Tak jak przez lata pchali daremnych Anglikow tak teraz na sile foruja Szwedow
Ja sie cieszę, że Mikkel nie pojedzie w GP. Lambert pokazał, że nic to nie daje, nie ma przełożenia na ligę. Zawalił challenge i trudno. Powalczy o SEC w przyszłym roku.
Z zasady tak jest ze to GP tylko zawodnikom przeszkadza w lidze. Syndrom Crumpa itp., troche takich zawodnikow bylo. Ale w przypadku ambitnego Michelsena roznie moze to na niego podzialac. On potrzebuje sie rozwijac a GP to prawdziwa szkola zycia i naturalny dla niego krok do przodu.
Oby pokazal w '20 wszystkim ze zasluguje na ten plac w gp
Oby pokazal w '20 wszystkim ze zasluguje na ten plac w gp
MM pewnie dostanie pierwszego rezerwowego i pojeździ sobie tak jak Lambert w tym roku. Nie do końca wierzę w starty Hancocka, ale DK musiał dostać, bo mu się należała jak psu buda.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Pierwszym rezerwowym jest Anders Thomsen.
Hm, możliwe. Wydawało mi się, że nie było jeszcze w tej sprawie oficjalnego info.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Wydaje mi się, że nie trzeba czekać na żadne oficjalne info. Rezerwowym chyba po prostu jest kolejny zawodnik z grand prix challange.
Tak właśnie jest, kolejne osoby z GP Challenge. Wczoraj komentator Thomsena się pytał jak się czuje z tym, że jest tylko rezerwowym, ale wiadomo też, że wybiorą jeszcze osoby spoza GP Challenge. Np. Michelsen w tym roku był rezerwowym, ale na dalszej pozycji.
Ostatnio zmieniony 7 października 2019, o 11:05 przez Saeyl, łącznie zmieniany 1 raz.