Żużlowe różności
-
DzieMojeKonto
Re: Żużlowe różności
Faktycznie nie ma. Ale możesz wierzyć na słowo, że nic ciekawego nie było, głównie opowiadanie o tym co JZ na przestrzeni lat przeżył, podejście zawodników, rola treningów itd. Żadnych smaczków nie było :)
papi
papi
Na insta w relacji ludzie już stoją w kolejce w hallu... Pewnie zaklepane miejsca, zresztą tak jak na wyjeździe w Grudziądzu.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Poznań nie wytrzymał złamania zakazu rozmów przez toruńskiego prezesa http://www.pszpoznan.com.pl/wp/2019/10/01/wniosek-o-wszczecie-postepowania-dyscyplinarnego-wobec-klubu-sportowego-torun-s-a/?fbclid=IwAR0AG0oJEgTY7yK8I5NhaEy2VeIdc2FBGUqkkyfkiz4R2QUdXOOTh_7bp_Q
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Witam
Posiada ktoś link do wczorajszej audycji Pięć Jeden? Nie mogę znaleźć ani na facebooku ani na ich youtube.
Może być nawet samo audio chciałem posłuchać co tam p.Jacek mówił ;) a wyjątkowo nie dane mi było wczoraj obejrzeć live.
Z góry dzięki
Posiada ktoś link do wczorajszej audycji Pięć Jeden? Nie mogę znaleźć ani na facebooku ani na ich youtube.
Może być nawet samo audio chciałem posłuchać co tam p.Jacek mówił ;) a wyjątkowo nie dane mi było wczoraj obejrzeć live.
Z góry dzięki
-
DzieMojeKonto
ermen pisze:Jeden z najciekawszych programów w historii 5-1.
Jeśli chodzi o luzne pogadanki o zuzlu to pewnie tak, ale jeśli ktoś oczekiwał, że po wywiadzie w managerem będzie choć trochę mądrzejszy w kontekście składu na przyszły sezon, to nie dowiedział się absolutnie niczego. Nawet tego jaka funkcje będzie pełnił w nim JZ, bo jak sam powiedział, Kuba prowadzi obecnie ważniejsze rozmowy, a na niego przyjdzie czas :)
SpeedwayGMtwitter pisze:Witam
Z góry dzięki
Posiadam link do wczorajszej audycji, wyciągnięty z historii przeglądarki
https://www.youtube.com/watch?v=LvpxMzZ ... kNkSXKeDek
ale chyba nie tego oczekiwałeś ;)
Zawsze były dostępne te audycje na YouTube.
Jakieś embargo na informacje, zarządzone przez klub?
Jakieś embargo na informacje, zarządzone przez klub?
Susic pisze:Poznań nie wytrzymał złamania zakazu rozmów przez toruńskiego prezesa http://www.pszpoznan.com.pl/wp/2019/10/01/wniosek-o-wszczecie-postepowania-dyscyplinarnego-wobec-klubu-sportowego-torun-s-a/?fbclid=IwAR0AG0oJEgTY7yK8I5NhaEy2VeIdc2FBGUqkkyfkiz4R2QUdXOOTh_7bp_Q
No i słusznie, bezczelność Termosa przekroczyła granicę dobrego smaku
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
DzieMojeKonto
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Dzięki
Słuchajcie a przyszła mi dzisiaj taka myśl.
Tak wiem, że to nie realne i nigdy się nie zdarzy ale tak z czystej ciekawości.
W 100% hipotetycznie zakładając, że podczas sezonu zasadniczego WSZYSTKIE MECZE Ekstraligi kończyłyby się po 45:45.
Co by decydowało na końcu o kolejności w tabeli :-D
Tak wiem, że to nie realne i nigdy się nie zdarzy ale tak z czystej ciekawości.
W 100% hipotetycznie zakładając, że podczas sezonu zasadniczego WSZYSTKIE MECZE Ekstraligi kończyłyby się po 45:45.
Co by decydowało na końcu o kolejności w tabeli :-D
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Art. 704.
2. W przypadku równych sum punktów meczowych dwóch lub więcej drużyn,
o kolejności w tabeli decydują zdobyte punkty meczowe wyłącznie w meczach
między tymi drużynami, prezentowane technicznie w oddzielnej tabeli pomocniczej. Przy równości punktów meczowych ustalonych w tabeli pomocniczej,
o kolejności rozstrzygają zdobyte punkty biegowe w meczach pomiędzy drużynami z równymi sumami punktów meczowych. Jeżeli w tym przypadku
zachodzi równość punktów meczowych i biegowych, o wyższej pozycji w tabeli
decyduje suma punktów biegowych ze wszystkich meczów. W przypadku
równości sumy, o której mowa w zdaniu poprzednim, pozycje drużyn w tabeli
wyznaczą liczby indywidualnych miejsc zajętych przez zawodników zainteresowanych drużyn w biegach wszystkich rozegranych meczów danego sezonu
w następującej kolejności:
1) liczba pierwszych miejsc,
2) liczba drugich miejsc,
3) liczba trzecich miejsc,
4) liczba czwartych miejsc (do liczby czwartych miejsc nie wlicza się biegów
nieukończonych z jakiegokolwiek powodu).
Jeżeli wszystkie liczby indywidualnych miejsc są równe, o pozycji drużyn w tabeli
zadecyduje losowanie przeprowadzone przez podmiot zarządzający rozgrywkami.
2. W przypadku równych sum punktów meczowych dwóch lub więcej drużyn,
o kolejności w tabeli decydują zdobyte punkty meczowe wyłącznie w meczach
między tymi drużynami, prezentowane technicznie w oddzielnej tabeli pomocniczej. Przy równości punktów meczowych ustalonych w tabeli pomocniczej,
o kolejności rozstrzygają zdobyte punkty biegowe w meczach pomiędzy drużynami z równymi sumami punktów meczowych. Jeżeli w tym przypadku
zachodzi równość punktów meczowych i biegowych, o wyższej pozycji w tabeli
decyduje suma punktów biegowych ze wszystkich meczów. W przypadku
równości sumy, o której mowa w zdaniu poprzednim, pozycje drużyn w tabeli
wyznaczą liczby indywidualnych miejsc zajętych przez zawodników zainteresowanych drużyn w biegach wszystkich rozegranych meczów danego sezonu
w następującej kolejności:
1) liczba pierwszych miejsc,
2) liczba drugich miejsc,
3) liczba trzecich miejsc,
4) liczba czwartych miejsc (do liczby czwartych miejsc nie wlicza się biegów
nieukończonych z jakiegokolwiek powodu).
Jeżeli wszystkie liczby indywidualnych miejsc są równe, o pozycji drużyn w tabeli
zadecyduje losowanie przeprowadzone przez podmiot zarządzający rozgrywkami.
Skorpiony konsekwentnie odrabiaja straty z Lodzi. Czyzby Pan Witek wyladowal w 2 lidze wraz ze swoim pieknym stadionem?
Nie.
Daj pan spokój. Temat przerabiany juz 20 razy. Żadnych Jeleni.
Vaginator pisze:https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/grand-prix/zuzel-bsi-i-fim-oglosily-stale-dzikie-karty-na-sezon-2020/jwgv2vt?fbclid=IwAR117jkf90jZOWg3TwAvqfuItDac-Cg5uF4wEzMTXxUHsPQVQOGKnGvUd-I
Ten dzikus dla Antonio to jakaś kpina.
Porażka straszna. Ciekawe jakie argumenty były że został wybrany? Reszta raczej do przewidzenia.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Argument był zapewne taki, że bez Antonio w cyklu zostałby tylko jeden Szwed...
Raf pisze:Argument był zapewne taki, że bez Antonio w cyklu zostałby tylko jeden Szwed...
Jak są słabi to niech zaden nie jeździ...
Czasami coś napisze
Niech jeżdżą sami Polacy oraz obcokrajowcy Motoru Lublin! 
istred pisze:Niech jeżdżą sami Polacy oraz obcokrajowcy Motoru Lublin!
Otóż nie, ale Lindbaeck serio?
Czasami coś napisze
Niestety serio.
Nastały mamy takie czasy, że w poważnym żużlu są jedynie Polacy, Duńczycy i Rosjanie. Jeden Szwed (zobaczymy jak długo), Australijczyk i Anglik. Żeby kogoś poza Polakami i być może Duńczykami te zmagania interesowały to nacje takie jak Szwecja muszą mieć swoich reprezentantów.
Z całym szacunkiem do Mikkela, to nie jest zawodnik, który odgrywa w światowym żużlu pierwsze skrzypce. W Ekstralidze na niezłym poziomie pojechał dopiero pierwszy sezon. Jak dalej się będzie rozwijał to z pewnością do cyklu GP prędzej czy później wskoczy.
Nastały mamy takie czasy, że w poważnym żużlu są jedynie Polacy, Duńczycy i Rosjanie. Jeden Szwed (zobaczymy jak długo), Australijczyk i Anglik. Żeby kogoś poza Polakami i być może Duńczykami te zmagania interesowały to nacje takie jak Szwecja muszą mieć swoich reprezentantów.
Z całym szacunkiem do Mikkela, to nie jest zawodnik, który odgrywa w światowym żużlu pierwsze skrzypce. W Ekstralidze na niezłym poziomie pojechał dopiero pierwszy sezon. Jak dalej się będzie rozwijał to z pewnością do cyklu GP prędzej czy później wskoczy.
Drabikowe bagienko odc. 1564: https://www.wykop.pl/wpis/44371379/drama-na-fb-drabik-vs-najman-%CA%96-zuzel/
Ciekawe co Najman chciał osiągnąć tym wychowawczym wpisem. Slammer jest ojcem chrzestnym jego dziecka i bliskim przyjacielem.
Swoją drogą Max nie utrzymał nerwów na wodzy. Brzydkie bąki.
Ciekawe co Najman chciał osiągnąć tym wychowawczym wpisem. Slammer jest ojcem chrzestnym jego dziecka i bliskim przyjacielem.
Swoją drogą Max nie utrzymał nerwów na wodzy. Brzydkie bąki.