Fantys pisze:A najlepsze jest to , że do 1 listopada jeszcze miesiąc a my już mamy 42 strony.
Do Rybnika nam daleko ;) im zaraz stówka pęknie
Fantys pisze:A najlepsze jest to , że do 1 listopada jeszcze miesiąc a my już mamy 42 strony.
Sledzio pisze:Jeżeli potwierdzi się to co wróbelki ćwierkają to walczymy o medale![]()
Fantys pisze:Sledzio pisze:Jeżeli potwierdzi się to co wróbelki ćwierkają to walczymy o medale![]()
a w tej bajce , babcia miała wasy ? :D
Raf pisze:Jeśli się to potwierdzi, to "medale" to plan minimum ;)
Sledzio pisze:Jeżeli potwierdzi się to co wróbelki ćwierkają to walczymy o medale![]()
Saeyl pisze:
A tak na marginesie to czy sądzicie, że dzisiaj będą kolejki na pożegnanie Jonssona jak na stadionie? Bo nie wiem czy mam iść wcześniej miejsce sobie zająć.
RadeKas pisze:Saeyl pisze:
A tak na marginesie to czy sądzicie, że dzisiaj będą kolejki na pożegnanie Jonssona jak na stadionie? Bo nie wiem czy mam iść wcześniej miejsce sobie zająć.
Jakbyś miał trochę wyobraźni to, tak jak ja, już byś sobie wczoraj ostreczował miejsce w sali konferencyjnej LCK. A tak, jak nie pomyślałeś strategicznie, to pozostaje Ci tylko stać.
I zająłem kilkunastu swoim koleżkom, także nie przymierzajcie się tam za bardzo.
Na pewno bardzo silny będzie Motor Lublin z duetem Wiktorów w formacji młodzieżowej - zakończył Cegielski.
niespokojny pisze:Krzysio Cegielski już wie.Na pewno bardzo silny będzie Motor Lublin z duetem Wiktorów w formacji młodzieżowej - zakończył Cegielski.