Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Klops1
Senior

Re: Żużel w TV

#8851 Postautor: Klops1 » 28 września 2019, o 20:28

Chyba przyjęło się, że zwycięzca SEC dostaje dzikusa w GP.

To byśmy mieli już dwóch dżipi rajderów, jak prawdziwy ekstraligowiec. :-P

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#8852 Postautor: Saeyl » 28 września 2019, o 20:31

Klops1 pisze:Chyba przyjęło się, że zwycięzca SEC dostaje dzikusa w GP.

To byśmy mieli już dwóch dżipi rajderów, jak prawdziwy ekstraligowiec. :-P

Ostatnio coś SyFy wspominały, że Łaguta nie dostanie, bo nie wystartował w żadnych zawodach pod banderą FIM. Nawet jakby mistrzem został.
Na zaproszenie nie ma co liczyć starszy z braci Łagutów - Grigorij. Rosjanin może w tym roku wygrać TAURON SEC i zostać mistrzem Europy, ale po raz kolejny nie wziął udziału w imprezach rangi mistrzowskiej pod egidą FIM, co skreśla jego kandydaturę.

Klops1
Senior

#8853 Postautor: Klops1 » 28 września 2019, o 20:37

No to kibicujmy Mikkelowi, zawalił GP Challenge to teraz może sobie odrobić wszystko.

No to Mikkel zostaje :-P

Klops1
Senior

#8854 Postautor: Klops1 » 28 września 2019, o 21:52

Sober pisze:Może ten Przedpelski nie byłby taki najgorszy:-)

Przedpelski na Facebooku informuje, że zostaje w Częstochowie.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#8855 Postautor: Perez » 28 września 2019, o 22:04

Czyli Adrian na wylocie.
Edit
Kolega z Częstochowy zadowolony?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

CKM1946
Zawodowiec

#8856 Postautor: CKM1946 » 29 września 2019, o 00:06

Zadowolony to średnio jestem ale liczyłem się z tym że Adrian wybierze fajne pieniążki u siebie w domu i będzie golił 1-ligowców praktycznie za tej sam hajs co miałby u nas.

No nic Przedpełski zostaje i w sumie to lepsze niż miałby przyjść kolejny wynalazek. Tor już zna , z Madsenem do pary sobie nieźle radzi wiec to najlepsza opcja z możliwych jakie były na rynku. Teraz tylko czekać na Holtańskiego i ogień :cool:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#8857 Postautor: mikas » 4 października 2019, o 17:37

Czy jest dziś gdzieś transmisja z Pardubic?
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#8858 Postautor: _piotrusss » 4 października 2019, o 17:40

Eurosport 2 :)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#8859 Postautor: mikas » 4 października 2019, o 17:40

Dzięki :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

SpeedwayGMtwitter
Junior
Kontakt:

#8860 Postautor: SpeedwayGMtwitter » 4 października 2019, o 19:44

Ależ ten Jeppesen szybki na trasie.
Zrobił Drabika i o mało nie strzelił Kubery.
Szkoda, że nikt nie mierzy czasów okrążeń 2-4

Sober
Senior

#8861 Postautor: Sober » 4 października 2019, o 20:11

Ale Wiktorek ladnie przypilnowal Maksia. Widać ekstraligowy szlif - na początku tego sezonu pewnie nie dałby rady

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#8862 Postautor: mundzio » 4 października 2019, o 20:14

Sober pisze:Ale Wiktorek ladnie przypilnowal Maksia. Widać ekstraligowy szlif - na początku tego sezonu pewnie nie dałby rady
Pierwszy raz w tym sezonie próbował się oglądać :D

Hotell1

#8863 Postautor: Hotell1 » 4 października 2019, o 22:14

Jak rozlicza kupon na fortunie Drabik vs Czugunow? Max więcej pkt,zaś rusek wygrał.

Raf
Zawodowiec

#8864 Postautor: Raf » 5 października 2019, o 07:29

Ilość pkt jest nieistotna... Wygrał Czugunov, takie zasady ;)

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#8865 Postautor: RadeKas » 5 października 2019, o 21:16

Nie wiem jak Wy ale ja to się dzisiaj wzruszyłem. Co za zawody i ta niepewność prawie do końca.

BRAWO BARTOSZ ZMARZLIK
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Klops1
Senior

#8866 Postautor: Klops1 » 5 października 2019, o 21:33

Wielkie gratulacje dla Bartka. Zasłużył na ten tytuł w 100%. Teraz, kiedy mistrza już ma, w następnych sezonach jedzie w GP z mniejszą presją co powinno ułatwić walkę o kolejne tytuły.

Brawo!!!

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#8867 Postautor: kibicLBN » 5 października 2019, o 21:41

Nareszcie! Dobijajace było to, że mistrzami zostawały Holdery, pięćdziesięcioletnie Złotówy, Angliki z sitkami od maszynki do mięsa w uszach, a Polak ostatni raz prawie dekade temu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#8868 Postautor: Rusek » 6 października 2019, o 08:33

Brawa dla Bartka który wytrzymał presję jaka była przed ostatnią runda. Kosmiczne zawody pojechał Leon bo wygrał wszystkie wyścigi, więc tym bardziej cieszy to że Zmarzlik utrzymał lidera i został Mistrzem Świata. Świetny sukces, jak najbardziej zasłużony, zapracował na to. Jest Wielkim żużlowcem. Wzruszył wczoraj duża część kibiców z Polski :-).
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

Jablo1981

#8869 Postautor: Jablo1981 » 6 października 2019, o 08:55

Ma ktoś linka do retransmisji? Jest na YT ale strasznie się rwie

Ge(L)o
Trener

#8870 Postautor: Ge(L)o » 6 października 2019, o 13:39

Brawo dla Zmarzlika.
Ale we mnie GP nie wywołuje już żadnych emocji, więc nawet złoto dla Polaka po mnie spłynęło. Chyba się starzeję albo coś poszło nie tak, ale bardziej pamiętam turnieje GP z lat 90 i początku 2000 niż jakikolwiek turniej z ostatnich 10 lat. Teraz nawet nie wiem, ile tych zawodów w cyklu jest. Kiedyś było 6 i na każdy czekałem z niecierpliwością (już nie mówiąc o ostatnich finałach jednodniowych: Vojens, Pocking, Wrocław) Teraz cyrk objazdowy i zawody rangi MŚ co 2 tygodnie.
Poza tym mam poczucie, że są to "mistrzostwa konstruktorów" jak w F1, skoro tacy przeciętniacy jak Madsen czy Lindgren są w czubie klasyfikacji.
Rickardsson, Nielsen, Knudsen, Loram, Hamill, Hancock, Nilsen, Ermolenko, Adams, Sullivan, Crump, Screen. A wśród nich samotny biało-czerwony żagiel Gollob walczący o medale, w tym przez wiele lat czekający na ten złoty. I to się oglądało.
Teraz jak mam się emocjonować walką Vaculika, Zagara i Dudka to jednak często znajduję sobie inne zajęcie.
Czyli podsumowując : kiedyś to było :idea:

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#8871 Postautor: Kargolo » 6 października 2019, o 19:41

Staszewski naprawdę puścił taktyczną na Zmarzlika czy po prostu bał się, że Saszka nie przywiezie Karczmarza i straci remis w tym biegu? :lol:

EDIT:
Ge(L)o pisze:Brawo dla Zmarzlika.
Ale we mnie GP nie wywołuje już żadnych emocji, więc nawet złoto dla Polaka po mnie spłynęło. Chyba się starzeję albo coś poszło nie tak, ale bardziej pamiętam turnieje GP z lat 90 i początku 2000 niż jakikolwiek turniej z ostatnich 10 lat. Teraz nawet nie wiem, ile tych zawodów w cyklu jest. Kiedyś było 6 i na każdy czekałem z niecierpliwością (już nie mówiąc o ostatnich finałach jednodniowych: Vojens, Pocking, Wrocław) Teraz cyrk objazdowy i zawody rangi MŚ co 2 tygodnie.
Poza tym mam poczucie, że są to "mistrzostwa konstruktorów" jak w F1, skoro tacy przeciętniacy jak Madsen czy Lindgren są w czubie klasyfikacji.
Rickardsson, Nielsen, Knudsen, Loram, Hamill, Hancock, Nilsen, Ermolenko, Adams, Sullivan, Crump, Screen. A wśród nich samotny biało-czerwony żagiel Gollob walczący o medale, w tym przez wiele lat czekający na ten złoty. I to się oglądało.
Teraz jak mam się emocjonować walką Vaculika, Zagara i Dudka to jednak często znajduję sobie inne zajęcie.
Czyli podsumowując : kiedyś to było :idea:

Bardzo mocno się z tym utożsamiam, chociaż z racji wieku nie pamiętam jednodniowych, tylko początki 2000. Kiedyś czekało się na turniej jak na szpilkach. Teraz większość cyklu to zawody bez emocji na bezdusznym betonie. Nie zgadzam się tylko z tym, że Fredka jest przeciętny ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Kaman
Kadrowicz

#8872 Postautor: Kaman » 7 października 2019, o 00:26

Gorące krzesła Ostafińskiego będą płonąć. Zmarzlik, Cieślak, bracia Lampartowie, Zengota w "Bez Hamulców"
Wyjątkowo w poniedziałek jako przystawkę przed galą zaserwujemy ostatni w tym sezonie magazyn "Bez Hamulców" (godz. 12). W związku z tym, że do dyspozycji będzie więcej gości niż zazwyczaj, program potrwa pół godziny dłużej.

Na koniec wątek mocno lubelski. Przedstawiciele Speed Car Motoru będą mieć w poniedziałek wyraźną przewagę nad resztą, przyjeżdżając do Warszawy mocną trzyosobową grupą. Grzegorz Zengota opisze nam kulisy leczenia, jak poważna była groźba amputacji nogi po przedsezonowym upadku na crossie, czy wróci do żużla w roli czynnego sportowca, i czy będzie gotowy na początek nowych rozgrywek. Ponadto dowiemy się, czy w trakcie sezonu odbierał telefony z innych klubów zainteresowanych jego usługami. Będzie też o sporym kredycie zaufania od prezesa Jakuba Kępy, który nie zostawił Zengoty na lodzie, a wręcz przeciwnie, po raz kolejny wyciągnął do niego pomocną rękę.

Bracia Wiktor i Dawid Lampartowie wyjaśnią nam jak to jest, że używają silników od tego samego tunera, jeżdżą na wydawałoby niemal identycznym sprzęcie, a jednak notują diametralnie różne wyniki. Wiktor był jednym z odkryć sezonu kampanii w 2019 roku, a starszy brat nie otrzymywał wielu szans, często podróżował na zawody niczym turysta. Rozkładał motocykle w parku maszyn, ale od razu był zastępowany przez Roberta Lamberta.

Frustracja wylewała się z Lamparta seniora strumieniami, co skrzętnie wychwyciły chociażby kamery stacji nsport+. Poznamy jego punkt widzenia w kwestii scysji z menedżerem - Jackiem Ziółkowskim podczas spotkania w Lesznie. Czy myśli o zejściu ligę niżej i tam poszuka regularnych startów, a może wciąż kusi go PGE Ekstraliga i np. podjęcie próby walki o skład Motoru na treningach, czy działacze są uwzględniają go w planach na sezon 2020.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#8873 Postautor: grzesieck » 7 października 2019, o 00:57

Kaman pisze:a starszy brat nie otrzymywał wielu szans, często podróżował na zawody niczym turysta. Rozkładał motocykle w parku maszyn, ale od razu był zastępowany przez Roberta Lamberta.

:lol:

mialo to miejsce raz - w Lesznie
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#8874 Postautor: Hans » 7 października 2019, o 11:40

Finansowo DL na tym nie stracil. Choc i tak nie powiem na niegl zlego slowa za jego fenomenalny wystep w inauguracji. Z reszta, teraz po sezonie bedzie ważył slowa, bo nie wie, gdzie wystartuje za rok :cool:

Kaman
Kadrowicz

#8875 Postautor: Kaman » 7 października 2019, o 11:54

Hans pisze:Finansowo DL na tym nie stracil. Choc i tak nie powiem na niegl zlego slowa za jego fenomenalny wystep w inauguracji. Z reszta, teraz po sezonie bedzie ważył slowa, bo nie wie, gdzie wystartuje za rok :cool:

Za 5 min start relacji moze sie dowiemy czy chociaz ktos z 1 ligi zainteresowany jest nim :)