Play Off - Wybrzeże Gdańsk - Tż Lublin 60:29

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gosia
Szkółkowicz

#151 Postautor: Gosia » 8 sierpnia 2004, o 20:29

Zauważcie jeszcze jedną rzecz. Dlaczego do Gdańska udał się Bałabuch ? Gdyby jechał Darek to nie można było by zrobić zastępstwa zawodnika więc Szymon jechał by niepotrzebnie.

Wydaje mi się ze dyrektor Siwek wolał dmuchać na zimne i zabrać Bałabucha niż pojechać do Gdańska i dostać walkowera Przecież już od połowy tygodnia krążyły plotki ze Śledź może na ten mecz nie dojechać.... Stąd chyba obecność Bałabucha na tych zawodach
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2004, o 19:00 przez Gosia, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#152 Postautor: Erwin » 8 sierpnia 2004, o 20:32

Coś jest nie tak :shock: ktoś ściemnia. _piotruss pisze, że Śledź nie powiadomił o swoich planach, natomiast Shack, że zarząd rozszyfrował tych zawodników zanim wybrał się do Gdańska, tylko nie wiem jak magia, czy może pomoc jsanowidza :shock: .

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#153 Postautor: _piotrusss » 8 sierpnia 2004, o 20:34

Erwin pisze:Coś jest nie tak :shock: ktoś ściemnia. _piotruss pisze, że Śledź nie powiadomił o swoich planach, natomiast Shack, że zarząd rozszyfrował tych zawodników zanim wybrał się do Gdańska, tylko nie wiem jak magia, czy może pomoc jsanowidza :shock: .

Mi chodziło mniej więcej o to co Shackowi... Zarząd zabrał na wypadek absencji Śledzia na zawodach juniorów... ale przecież nie bylo informacji że Darek odmówil startu albo poprostu nei został powołany na mecz...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#154 Postautor: dannie » 8 sierpnia 2004, o 20:36

Erwin pisze:Coś jest nie tak :shock: ktoś ściemnia. _piotruss pisze, że Śledź nie powiadomił o swoich planach, natomiast Shack, że zarząd rozszyfrował tych zawodników zanim wybrał się do Gdańska, tylko nie wiem jak magia, czy może pomoc jsanowidza :shock: .

8) moze rezerwacja w jakims luksusowym hotelu na najblizsze 2 tygodnie... w Honolulu :wink: - widac nie tylko amerykanska armia na swoj "wywiad"

ale poza tym to chyba ostatnie zachowania Sledzia byly dosc malo zroznicowane i latwe do przewidzenia... "komplet", problem z motocyklami, problemy w stadninie... ehhh... :( :( :(

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#155 Postautor: Łoptymista » 8 sierpnia 2004, o 20:39

_piotrusss pisze:

Mi chodziło mniej więcej o to co Shackowi... Zarząd zabrał na wypadek absencji Śledzia na zawodach juniorów... ale przecież nie bylo informacji że Darek odmówil startu albo poprostu nei został powołany na mecz...

A jeśli dodać do tego jeszcze absencję Mordela to sprawa wydaje się wyjątkowo śmierdząca. Jak na razie zalatuje spiskiem dwóch kolegów ze starego Motoru, ale jeszcze mam zbyt mało informacji, żeby wygłaszać kategoryczne opinie.
A jeśli chodzi o sam mecz to wynik i tak przyzwoitybiorąc pod uwagę naszą i ich klasę oraz składy. Zobaczymy czy do Lublina Gdańsk przyjedzie też w krajowym składzie?

Shack
Administrator

#156 Postautor: Shack » 8 sierpnia 2004, o 20:54

mysl czlowieku, ze sledziem nie bylo zadnego kontaktu....

kamillublin

#157 Postautor: kamillublin » 8 sierpnia 2004, o 20:58

Dobrze że dojechali kolo 3 dych w takim skladzie :shock: . Szkoda że Śledź i Mordel nie przyjechali moze byloby ponad 30 ale chyba im nie zalezalo na tym spotkaniu, ale mamy jeszcze szanse bo Gorzów przegrał z Rzeszowem .
TYLKO MOTOR ! ! !

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#158 Postautor: Scream » 8 sierpnia 2004, o 21:08

no i chlopaki wykrecili calkiem niezly wynik. Szymek Balabuch jak widze godnie zastapil w skladzie Sledzia. W jednym z biegow wrecz roznieslismy Gdansk.... takze zapowiadalo sie gorzej niz skonczylo.
Obrazek

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#159 Postautor: WBA » 8 sierpnia 2004, o 21:31

Scream pisze:no i chlopaki wykrecili calkiem niezly wynik. Szymek Balabuch jak widze godnie zastapil w skladzie Sledzia. W jednym z biegow wrecz roznieslismy Gdansk.... takze zapowiadalo sie gorzej niz skonczylo.

a co tam było w ostatni czwartek na treningu :?:
niby był Śledź i jakieś przekładki silnika do drugiej ramy robili, ale nie wyjechał za mojej obecności (urwałem sie po godzinie).
Natomiast Mordela nie widziałem na tym treningu :?:
jakieś to dziwne wszystko :shock: , profesjonaliści psia mać
a obrażony na trenera i mający rzekomo nie postawić nogi na torze za jego kadencji w składzie jedzie.
Pewnie pierwszy dał sobie juz siana z żużlem, drugi zapił, a trzeci postanowił wykorzystać "szansę" :lol:

Krychs
Senior

#160 Postautor: Krychs » 8 sierpnia 2004, o 21:36

Podsumowując meczyk to cieszy calkiem przyzwoity występ Sebastiana, który najprawdopodobniej w kolejnych meczach będzie jeździł za Śledzia...

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#161 Postautor: prt » 8 sierpnia 2004, o 21:39

nie dojechalem niestety do Gdanska, ale wracajac do domu sluchalem relacji w Radio Lublin - p o w i n n i t e g o z a b r o n i c !!!!

tarzajac sie ze smiechu za kierownica moglem stwarzac niebezpieczne sytuacje na drodze.
redaktor Janiszewski i te jego - "mhm. aha. pieeeeeeeknie. a Pawelku powiedz nam. no to pa" i wiele wiele innych.

o meczu:
Mordel - Sledz : ja jednak mysle ze to nie byla zagrywka ze strony klubu (bo niby po co?). czekam teraz tylko na wyjasnienia zainteresowanych.

wynik przyzwoity. wazne ze Knapp i Truminski troche pojechali a i juniorzy mieli okazje zobaczyc, ile jeszcze brakuje do normalnego poziomu.
postawy Frankówa nie bede na razie komentowal.

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#162 Postautor: Erwin » 8 sierpnia 2004, o 21:40

Shack pisze:

mysl czlowieku, ze sledziem nie bylo zadnego kontaktu....

To trzeba było tak od razu, a nie jak zwykle wszyscy muszą się domyślać.

maloh
Szkółkowicz

#163 Postautor: maloh » 8 sierpnia 2004, o 21:59

myślałem że Trumiński będzie jeździł za Jeleniem , a miło zaskoczył, działo sie troche.
Ładny był bieg gdy bezpardonowo Knapp uderzył i wypchnął Kostka i Jabola. Kostek sie lekko zdenerwował i po 1 okrążeniu już jechał pierwszy :)
Mecz nienajgorszy

Krychs
Senior

#164 Postautor: Krychs » 8 sierpnia 2004, o 22:06

Maloh gratuluje awansu do ekstraligi!!!

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#165 Postautor: Prymus » 9 sierpnia 2004, o 00:03

Popier... nam (im) się wszystko! A miało być tak pięknie... Nie spodziewałem się tylko, że Trumna tyle punktów dowiezie, bo na Knappika zawsze można liczyć. To jest zawodnik! Do dziś starałem się bronić Śledzia, teraz to się muszę poważnie zastanowić. A co się będę zastanawiał- kawał fajfusa i już!
Obrazek

Kilok

#166 Postautor: Kilok » 9 sierpnia 2004, o 00:18

Z tego co mi mowia ludzie z Gdanska mecz mimo wyniku ciekawy.Knapp Truminski i Frankow walczyli i to pozadnie.Grzesio jak zwykle oostro ale w granicach rozsadku.Kazdego zadziwil Trumna przyzwoity start i na dystansie dosyc szybki.Czyli jak widac sprzet musial wyremontowac.

Krychs
Senior

#167 Postautor: Krychs » 9 sierpnia 2004, o 00:27

Kilok pisze:Kazdego zadziwil Trumna przyzwoity start i na dystansie dosyc szybki.Czyli jak widac sprzet musial wyremontowac.

Napewno pożyczył "rakiety" Darka stąd ten dobry rezultat :lol:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#169 Postautor: Lublin_Fan » 9 sierpnia 2004, o 07:32

Cześć.

Wesoło było bo o tym, że jade do Gdańska dowiedziałem sie dopiero 6:30 rano w niedziele :). Fajna rozkmina.

Śledź no cóż... dosłownie i w przenośni mieliśmy "kanał śledziowy". ten popapraniec już sobie w Lublinie nie pojeździ
A Mordel to zawodnik, który kładzie lache na żużel już od paru dobrych sezonów. Jak to było niedawno na forum ujęte: Mordel - legenda. Eh.. żałosne.

A o samym meczu to powiem tyle, że był znacznie lepszy niż sugeruje wynik. Walki było sporo. Głównie za sprawą Frankowa, który walczył niesamowicie. Niestety puktów za wiele nie zdobył bo grańszczanie byli szybsi a sam Mariusz jakoś nie był w stanie przykleić sie do kraweżnika. A tylko wewnętrzna wczoraj jeździła. Grzesiek nieźle, ale zgubił mase punktów. Zazwyczaj na pierwszym wirażu szukał nie wiadomo czego pod płotem,przez co tracił pozycje. Trumiński również ok. Nawet jeden bieg wygrał. Bardzo dobrze się stało, że Sebastian wreszcie dostał szanse jazdy. Jak widać treningi nie obrazują formy zawodnika. Nie jestem jego wielkim zwolennikiem, ale cały czas uważałem, że Mordel dostał za wiele meczów. Teraz przynajmniej będzie jasne kto pojedzie w kolejnych :)

Pozdr.

Geest
Senior

#170 Postautor: Geest » 9 sierpnia 2004, o 07:57

no, to z tego co widze wyszlo bardzo dobrze. nie bedzie sledzia, bedzie Truminski, z tego co pisal Gawrzyk wynika, ze i Frankow moze ma nieco inny stosunek do klubu niz sie go o to ostatnio oskarzalo. slowem - fajnie wyszlo, bo moze teraz atmosfera wokol druzyny sie troche poprawi. w gruncie rzeczy moze Frankowowi by sia tak nie oberwalo, gdyby nie sledz. wiadomo, jak bylo ich dwoch to i zlosc wieksza, no, ale jeszcze obaczymy jak bedzie. tak czy owak teraz chyba bedzie mozna krzyczec TÅ», a nie pojedyncze nazwiska. no i sledz na ew. barazu nic nie ukreci i jeszcze dostanie po kieszeni (zabrac mu busa, draniowi zabrac mu busa).

moze to chore, ale ciesze sie, ze sledzgate ma sie ku koncowi (na to przynajmniej wyglada) bo nie trzeba czekac na kolejny mecz z obawa: "co zrobi super-ryba - 9? 1? 4?"

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#171 Postautor: kuba » 9 sierpnia 2004, o 08:54

hm.. jesli nie bedzie w skladzie sledzia to chyba mozna bedzie zastosowac z/z za Piszcza wiec moze nie wszystko stracone bo seba chyba z powodzeniem zastopi sledzia wiec mysle ze u siebie z rzeszowem jak najbardziej jest do wygrania . w sumie to po co nam te zwyciestwo jesli i tak z barazy nici ale zawsze cos . A jesli chodzi o Franka to ja bym go po paru nie udanech meczach nie przekresal bo przynajmniej na meczach w lublinie bylo widac ze walczy mial sporo pecha przewaznie chodzilo o defekty ale wole ogladc walczacego franka niz nie przyjeżdżąjacego na mecz sledzia
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#172 Postautor: Erwin » 9 sierpnia 2004, o 08:58

Ważne jest też że solidaryzuje się z drużyną, po tym co napisał Gawrzyk widać że los naszego teamu nie jest mu obojętny, za to ma u mnie dużego "+". Nie wspomnę o Knappie i Karlssonie bo to są zajebiści ludzie !

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#173 Postautor: _piotrusss » 9 sierpnia 2004, o 09:13

Wychodzi na to że Śledzik uratował nasz zespół... wreszcie nie bedziemy musieli wąchać smrodu zgnilej ryby... Wreszcie pojeździ Seba, bo widac że chłopak chce jeździć. Po tym co napisał Gawrzyk jestem też optymista odnośnie Frankowa... TŻ do boju TŻ !!!
ps. A Mordel... kupa śmiechu zachalal gdzieś ze śledziem... teraz gdzieś leży na kacu... papa Juruś, papa
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#174 Postautor: _piotrusss » 9 sierpnia 2004, o 09:50

Bimmer pisze:Ludzie, co Wy piszecie? Franków się zrechabilitował? Pokazał, że mu zależy, bo zbluzgał Śledzia razem z innymi? Bez jaj. Ja widzę, że zdobył 6 punktów w 6 startach. W pierwszych czterech - dwa, obydwa na defektującym Jeleniewskim.

Mi chodzilo o to że walczył a nie o ilosc punktow...
Andrzej Waligórski

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#175 Postautor: Metalliczny » 9 sierpnia 2004, o 10:01

A ja na to powiem coś, co już wielokrotnie pojawiało się na forum - za styl ichęci punktów się nie przyznaje..... Chociaż może Mariusz rzeczywiście się starał, to był mało skuteczny i już.