Motor Lublin w sezonie 2020
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Dobry ruch Kuby. Wtedy Trofomov idzie pod 8/16 i jednym ruchem zyskujemy super juniora i bardzo cennego rezerwowego. Kępa ma jednak łeb na karku
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kępa wedlug Pudelka to cudotwórca, ale taka akcja to by bylo cos!
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Poprawili już :-)
Na sportsboard kolega ze Stali, który jest dosyć dobrze poinformowany i między innymi przewidział że prezes Falubazu odchodzi, w odpowiedzi na artykuł PS napisał tak:
https://www.przegladsportowy.pl/zuze...rmacje/tzhyzc0
U mnie tez dwa źródła mówią o tym. Co ciekawe, wczoraj na DMPJ-tce w Grudziądzu był Jakub Kępa i miał się pochwalić, że będzie w Lublinie "polska bomba" transferowa. Skoro Drabik nie rusza się z Wrocka, to kto mógłby być tą polską bombą jak nie Kasprzak?
Protasiewicz
A może scenariusz był taki. Kasprzak wyraził w TV deklaracje pozostania w Gorzowie. Jednocześnie już podczas meczu Lublin Gorzów puszczał oczko do lubelskich kibiców ;) Deklaracja KK zmobilizowała sponsorów gorzowskich, żeby troszeczkę przyspieszyć wypłatę zaległych pieniążków. Zaczęło się słynne zbieranie pieniędzy na Kasprzaka o którym można przeczytać tu i tam, gdyż przy dojściu NK Iversena byliby dość solidnym kandydatem do PO. DJ KK poczekał chwilę na uregulowanie sporej części zaległości przez Stal, a teraz wybierze lepszą finansowo propozycje z Lublina ;) Był gotów odejść z Vaculikiem rok temu, to teraz w perspektywie jazdy z Laguta, Michelsenem, czy najlepszą parą juniorską ligi chyba już drugi raz by się nie wyłamał, a przynajmniej nie z powodu jakości składu. Jakby w lipcu Grzybowi powiedział, że odchodzi, to pewnie ze spłacaniem zaległych rat by tak nie szaleli. A tak, pozbierali trochę w sierpniu, trochę we wrześniu, baraże i tak jadą za pół darmo. No ale to tylko taka moja teoria ;)
- niespokojny
- Trener
Może Kuba poluje na tych samych co w zeszłym roku a byli to Vaculik, Zagar i Kasprzak, przy czym tylko Vaculik ma ważny kontrakt.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie wiem czy Kasprzak to by była aż taka bomba o której mówił rzekomo Kępa w Gorzowie... Jak dla mnie bomba, to Drabik albo.... tfuu... Emil :o
Jakby Kubie udało się ściągnąć Emila do Lublina, to osobiście idę na kolanach do Moskwy :D
Jakby Kubie udało się ściągnąć Emila do Lublina, to osobiście idę na kolanach do Moskwy :D
Przy obecnym rynku KK będzie turbo mega bombą.
To będzie prawdziwy szok jeśli on u nas wyląduje.
Miesiąc temu grymasilem, bo niespecjalnie za nim przepadam, ale w obecnej sytuacji wyrwanie Kasprzaka z Gorzowa to będzie majstersztyk.
To będzie prawdziwy szok jeśli on u nas wyląduje.
Miesiąc temu grymasilem, bo niespecjalnie za nim przepadam, ale w obecnej sytuacji wyrwanie Kasprzaka z Gorzowa to będzie majstersztyk.
Dla mnie KK to żadna "bomba" transferowa, tak samo Przedpełski albo Jamróg. Biorąc pod uwagę wypowiedzi Kuby że jego wizja budowania składu to zawodnicy perspektywiczni i skład na lata (coś na kształt Unii Leszno) to jeśli ma to być naprawdę "polska bomba" to zostaje tylko Drabol. Na profilu FB podziękował za sezon kibicom, ale żadnych deklaracji zostania we Wrocku nie było.
- Łoptymista
- Trener
KK ostatnio u nas zrobił 12+2 w 6. Rewelka wynik. Poza tym, prawem serii ten serii ten sezon będzie mieć dużo lepszy. Gdy do nas trafił to byłoby fantastycznie.
informacja dla nowych uzytkownikow:
wasze posty z plotkami zaslyszanymi w windzie lub spozywczaku na temat skladu i potencjalnej bomby transferowej, takie jak ten:
Ja w zakładzie pracy słyszałem plotkę że pewien sponsor wyłoży sporą kwotę pieniążków na pewnego polskiego seniora,mogę wam powiedzieć tylko że nie jest to Hampel,Kasprzak i Drabik.Powinniście na to wpaść o kogo chodzi.
pozdrowienia.
beda nadal odrzucane.
dziekuje i pozdrawiam :)
wasze posty z plotkami zaslyszanymi w windzie lub spozywczaku na temat skladu i potencjalnej bomby transferowej, takie jak ten:
Ja w zakładzie pracy słyszałem plotkę że pewien sponsor wyłoży sporą kwotę pieniążków na pewnego polskiego seniora,mogę wam powiedzieć tylko że nie jest to Hampel,Kasprzak i Drabik.Powinniście na to wpaść o kogo chodzi.
pozdrowienia.
beda nadal odrzucane.
dziekuje i pozdrawiam :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
You made my day ;) ;) król!
Drabik potwierdził gdzieś w wywiadzie ,ze zostaje we Wrocławiu ?
Jak Kępa ściągnie do Lublina Emila, to osobiście złożę wniosek do przyszłorocznego budżetu obywatelskiego, o pomnik Kepy ze złota na litewskim :)
Przede wszystkim wątpię, by Kuba się komukolwiek chwalił transferami w jakimkolwiek parku maszyn. To wybitnie nie w jego stylu
Raf pisze:Na sportsboard kolega ze Stali, który jest dosyć dobrze poinformowany i między innymi przewidział że prezes Falubazu odchodzi, w odpowiedzi na artykuł PS napisał tak:https://www.przegladsportowy.pl/zuze...rmacje/tzhyzc0
U mnie tez dwa źródła mówią o tym. Co ciekawe, wczoraj na DMPJ-tce w Grudziądzu był Jakub Kępa i miał się pochwalić, że będzie w Lublinie "polska bomba" transferowa. Skoro Drabik nie rusza się z Wrocka, to kto mógłby być tą polską bombą jak nie Kasprzak?
Przede wszystkim wątpię, by Kuba się komukolwiek chwalił transferami w jakimkolwiek parku maszyn. To wybitnie nie w jego stylu
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kępa sam z siebie na bank nie latał po parku maszyn i nie chwalił się że ma bombę polaka... Ale jak jesteś sobie człowiekiem w Grudziądzu i widzisz prezesa klubu, który nie ma jeszcze domkniętego składu na 2020, to pierwsze co robisz, to pytasz się go co się szykuje w Lublinie.
Kuba na pewno pary z gęby w żadnym parku maszyn do przypadkowego kibica nie puścił. Ale jak ma być bomba do może Woryna i Motor vs Mrozek 3-0
DON'T THINK!!! DRINK!!!
- niespokojny
- Trener
A Emil to Polak? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:A Emil to Polak?
Wg Internetu od 2009 roku ma obywatelstwo polskie.
A od 22.04.2010 posiada polską licencję "Ż" nr 508.
Przynajmniej tak wynika z komunikatu GKSŻ.
Sam jestem w szoku ale tak, Emil może jechać jako Polak.
Źródło:
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/137072/sajfutdinow-moze-jezdzic-z-polska-licencja
Przynajmniej tak wynika z komunikatu GKSŻ.
Sam jestem w szoku ale tak, Emil może jechać jako Polak.
Źródło:
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/137072/sajfutdinow-moze-jezdzic-z-polska-licencja
No co Wy, Emil nie może startować jako Polak, on może sprawy logistyczne załatwiać jako Polak. Spokojnie Emila nie będzie :)
Musiał by reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej jak chociażby Holta, a jeździ dla ,,Ruskich"
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
Szkoda, że Emil nie może jako junior. To by był majstersztyk Kuby.
Dla mnie to Kołodziej dojdzie.