Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Leszno jechało po raz kolejny w innej lidze. Pogrom w finale. Ciekawe ile tych mistrzostw z rzędu są w stanie ujechać. Mam nadzieję, że ustąpią nam chociaż raz, bo chcę dożyć tytułu mistrzowskiego dla Motoru.
A ja powiem pewnie mało popularną i kontrowersyjną opinię, ze Unia sporo ryzykuje, ze zacznie kisić się we własnym sosie. W piłce nożnej jest niepisana reguła, ze nawet jak skończysz sezon z samymi wygranymi i wszelkimi możliwymi pucharami, to powinieneś dokonać 2 zmian w składzie. Żeby odświeżyć szatnię, wpuścić trochę nowej krwi, ale też trzymać zawodników w poczuciu, ze rywalizacja trwa cały czas. Unia chce jechać praktycznie 3 sezon tym samym składem. Tak wiem, mają fantastyczną atmosferę itp. itd. Ale to też nie będzie trwać wiecznie. No i trzy to taka magiczna liczba, wiele serii kończy się właśnie na niej :) No ale poczekam na oficjalne składy na sezon 2020, zeby powiedzieć coś więcej.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- niespokojny
- Trener
Maja spokoj na lata z polskimi seniorami i jest to ich duza przewaga. Za to chyba konczy sie era fantastycznych juniorow.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- niespokojny
- Trener
Maja spokoj na lata z polskimi seniorami i jest to ich duza przewaga. Za to chyba konczy sie era fantastycznych juniorow.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Flagg pisze:A ja powiem pewnie mało popularną i kontrowersyjną opinię, ze Unia sporo ryzykuje, ze zacznie kisić się we własnym sosie. W piłce nożnej jest niepisana reguła, ze nawet jak skończysz sezon z samymi wygranymi i wszelkimi możliwymi pucharami, to powinieneś dokonać 2 zmian w składzie. Żeby odświeżyć szatnię, wpuścić trochę nowej krwi, ale też trzymać zawodników w poczuciu, ze rywalizacja trwa cały czas. Unia chce jechać praktycznie 3 sezon tym samym składem. Tak wiem, mają fantastyczną atmosferę itp. itd. Ale to też nie będzie trwać wiecznie. No i trzy to taka magiczna liczba, wiele serii kończy się właśnie na niej :) No ale poczekam na oficjalne składy na sezon 2020, zeby powiedzieć coś więcej.
tylko w piłce JEST i to długa ławka
a popularną zasadą jest 'lepsze wrogiem dobrego' ;)
Po Taia nie ma co w tym roku wychodzić na lotnisko bo "I'm gonna stay in Wroclaw for the next year" :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ostatnio zmieniony 25 września 2019, o 12:14 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jest. Na jutubie będzie ją prawadził sabmarTV
A czy ktoś z Was wie czy baraż o Ekstraligę będzie można obejrzeć?
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
ravajas pisze:A czy ktoś z Was wie czy baraż o Ekstraligę będzie można obejrzeć?
Z góry dziękuję.
NC+ będzie transmitowac.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
No i to by było na tyle jeżeli chodzi o walkę o złoto.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tragedia na ostatnim łuku
- tezetomaniak
- Trener
O 18 start SEC Grisza, Michelsen, Lambert - Eurosport. Mimo wszystko nie kibicuje Worynie... ;)
Ma ktoś jakiś link do transmisji ?
No mi też, próbuje coś znaleźć i nie da rady. Swoją drogą Grisza otrzymał sporą porcję gwizdów
Jak znajdziecie to dajcie znać, myślałem, że na drhtv będzie ale niestety :/
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
-
mechanizator
- Junior
Może ten Przedpelski nie byłby taki najgorszy:-)
Przedpełski to niewątpliwy talent... Przecież jeszcze 3-4 lata tamu jeździł z pozycji juniorskich z większą średnią niż Smektała. Niemniej jednak prawdopodobieństwo że wygrzebie się z tej równi pochyłej którą ostatnio prezentuje jest bardzo niewielkie.
No to co mamy mistrza Europy ? ;)
Mamy, tylko jeszcze nie wiemy kogo :D
^^^No właśnie ,jesteśmy potęgą w Europie ;)