Skład na sezon 2005
Erwin pisze:Piszesz że powinien jeździć z trudniejszymi przeciwnikami aby się rowijać, ac o ma do tego czy drużyna będzie się dobijać czy nie ? Przecież Grudziądz nie spadnie więc będzie miał takich samych rywali (nie wiadomo jak z play-off'ami) co ekipa walcząca o ekstraligę.
chodzi właśnie o play-offy(co sam zauważyłeś).patrząc na tegoroczne "osiągniecia"myslę że Grudziądz ma za rok teoretycznie mniejsze szanse na pierwszą czwórkę niż drużyny które zajmą 3 i 4 msc. po fazie play-off,do tego jeszcze spadkowicze z e-ligi.no chyba że go doinwestują lepiej na przyszły sezon co nie jest wykluczone.
pozdr.
Gawrzyk pisze:nie daj boze.
ja licze ze Kacper zda licencje we wrzesniu i bedzie uprawniony do jazdy. moze nie zrobi jakiegos oszalamiajacego wyniku bo dopiero zaczyna przygode z tym sportem, ale w mojej opini rokuje nadzieje na przyszlosc...
ja też liczę na to,że z Kacpra coś będzie...chłopak ma obycie w motocyklach,może narazie nie w żużlowych ,ale wielu zawodników zaczynało od crossu co później owocowało w speedwayu...poza tym z tego co słyszałem dużo trenuje nie tylko jazdę,ale i bieganie ,pływanie,siłownia co czyni z niego myślącego o przyszłości sportowca...także może będziemy kiedyś mieli radość z oglądania następcy Marka
-
meridol
-
Piotrbaz
-
Piotrbaz
Shack pisze:Piotrek pisze:ehh.. Hlib do LUBLINA !!![]()
a tak nawiasem mowiac to wie ktoś kiedy mus ei konczy kontrakt z gorzowem??czy podpisywał tylko na jeden rok??
z reguły kontrakty żużlowcy podpisuja tylko na rok, co nie rowna sie temu, że chcą opuścić klub.
I Know, I know.....
MOze dało by sie go jakos.. ee sciagnac
No i znowu świetny występ zanotował mój kandydat do jazdy w TŻ w przyszłym sezonie Mariusz Puszkowski.
18 pkt i najlepszy czas dnia nawet w meczu z Rawiczem robią wrażenie.
Kolejnych dwóch moich "pretendentów" również spisało się bardzo dobrze.
Åukasz Linette zdobyÅ‚ 15 pkt (w 6 startach), a Adrian Gomólski 11 pkt (również w 6) na trudnym torze w Opolu.
18 pkt i najlepszy czas dnia nawet w meczu z Rawiczem robią wrażenie.
Kolejnych dwóch moich "pretendentów" również spisało się bardzo dobrze.
Åukasz Linette zdobyÅ‚ 15 pkt (w 6 startach), a Adrian Gomólski 11 pkt (również w 6) na trudnym torze w Opolu.
-
Piotrbaz
Piotrek pisze:hehe.. scigajac sie z drugoligowcami mam wrazenie ze nawet przekupiony sledz nei dał by sie oprzc pokusie i by ichw yprzedził.. ( jezeli by przyszedł na mecz)
nie pamieasz jak jechał gomólski w meczach pierwszo ligowych.?? albo na BK '?? hehe.. szkoda gadac..
Po pierwsze Opole to nie jakiś tam drugoligowiec, ale zdecydowanie najsilniejsza drużyna w tej lidze. Myśle, że z tym składem to i w I lidze by powalczyli.
Po drugie. Doskonale każdy z nas zna sytuacje zapaści finansowej jaka panuje w Gnieźnie i tym bardziej jestem pełen uznania, że zawodnicy ci walczą i zdobywają punkty również mimo dużych zaległości finansowych wobec nich ze strony klubu.
Po trzecie. Przypomnij sobie mecz z Gnieznem w Lublinie (jeśli byłeś na takowym) i 10 pkt Gomólskiego. Owszem występ w BK totalnie mu nie wyszedł ale przypominam, że jest to bardzo młody jeszcze zawodnik.
-
Piotrbaz
-
Piotrbaz
- jas
- Senior
- Kontakt:
a ty to jednak jak dziecko ciagle swoje. Zrozum wreszcie ze Hlib to marzenie scietej glowy i do nas nie przyjdzie (chociaz bardzo bym chcial).
1) jesli ruszy sie gdzies z Gorzowa to do Ekstraligi.
2) w Gorzowie lepiej płacą niż u nas
3) z Gorzowa jest do nas strasznie daleko, a jest młody więc są jeszcze takie sprawy jak szkoła, rodzina itp.
4) to, że odpowiada mu tor w Lublinie nie jest zadnym argumentem
1) jesli ruszy sie gdzies z Gorzowa to do Ekstraligi.
2) w Gorzowie lepiej płacą niż u nas
3) z Gorzowa jest do nas strasznie daleko, a jest młody więc są jeszcze takie sprawy jak szkoła, rodzina itp.
4) to, że odpowiada mu tor w Lublinie nie jest zadnym argumentem
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
sledzio
Piotrek pisze:no i dobra jest..
Karlsson
Knapp
Piszcz
Senior któr gwarantuje 10 ptk
Franków
Hlib
Dawid
---------
Jelen
Trumiński
Bałabuch
Kośiński
Kępa Oni na rezerwie..
z takim składem powinna byc ekstraliga bez iekszych problemów.. a ten skład da sie osiągnąc
przepraszam ,że zapytam,ale który to senior gwarantuje 10 pkt...