Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Już od jakiegoś czasu, nie od dziś.
Być może, ale dziś to jest jakieś apogeum. sylwetka jak nieopierzony junior. Dramat.
Perez pisze:Pewnie Lublin go kusi ;)
Raczej Drabik pręży muskuły przed nowym pracodawcą
- tezetomaniak
- Trener
Ale ten Drabik to beztalencie... Narodowy po 3 piwach nie może sie mylić 
Mam nadzieje, ze nie bedzie pomyslu sciagniecia Skronickiego na naszego taktyka :D Wpuszczenie Jensena zaraz po rownaniu w 8 biegu, gdzie on szalal po szerokiej to skrajna glupota.
-
TreleMorele
- Senior
Wrocław ładnie to wygrał , Zielona bez szans za grube miliony.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
-
DzieMojeKonto
Woźniak zaprzeczył że dogadal kontrakt w Stali. Były rozmowy, są na dobrej drodze ale ten kto napisał o porozumieniu się pospieszyl :)
Zasugerował też, że muszą jedynie dopiąć "drobne szczegóły i formalności".
Zbierają na Kasprzaka, a na Szymka brakuje?
Zbierają na Kasprzaka, a na Szymka brakuje?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Co by się nie działo to Woźniak będzie się trzymał rękami i nogami w Gorzowie ze względu na tor który mu leży jak żaden. Dodatkowo ma tam też prowadzącego pare czego nikt inny mu nie zagwarantuje.
-
DzieMojeKonto
Teoretycznie tak, ale jeśli facet ma jakieś ambicje to musi się rozwijać, a nie tluc punkty na jednym torze. A w tej lidze są lepsi i stabilniejsi płatnicy niż Stal
Widziałbym Szymka u nas ale rzeczywiście wyjazdy miewa przeciętne, a tor w Gorzowie to jego królestwo. W zasadzie jedyne. Rozumiem poniekąd chłopaka, bo w Sparcie był poniewierany. Dlatego pewnie zagrał dziś o ewentualną podwyżkę tym tekstem o kolejnych rozmowach. Wychodzi na to, że każde przesunięcie zawodnika z klubu do klubu to ogromna zmiana. My jesteśmy w o tyle dobrej sytuacji, że każda zmiana będzie na plus.
Kaman pisze:Mam nadzieje, ze nie bedzie pomyslu sciagniecia Skronickiego na naszego taktyka :D Wpuszczenie Jensena zaraz po rownaniu w 8 biegu, gdzie on szalal po szerokiej to skrajna glupota.
Myślę, że nie ma takiej obawy. W Polsce mamy całe zastępy świetnych managerów i taktyków, którzy jeszcze nie pracują w żadnym klubie. Wystarczy wejść na pierwszy lepszy portal/forum żużlowe i można garściami łowić :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Gdyby ktoś chciał zerknąć na powtórkę pogromu Poznań-Bydgoszcz.
Jest darmowy zapis transmisji wideo: https://www.tvcom.pl/Gra/Sport-Motosport/Sezona-2019/180599-Power-Duck-Iveston-PSZ-Poznan-ZOOleszcz-Polonia-Bydgoszcz-(2-liga-Final-pierwszy-mecz).htm
Jest darmowy zapis transmisji wideo: https://www.tvcom.pl/Gra/Sport-Motosport/Sezona-2019/180599-Power-Duck-Iveston-PSZ-Poznan-ZOOleszcz-Polonia-Bydgoszcz-(2-liga-Final-pierwszy-mecz).htm
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
44 minuty o żużlu i nie tylko: https://www.ipla.tv/wideo/sport/Magazyn-zuzlowy/5016251
Mimo iż nie jestem sympatykiem wstawek motocrossowych Lorka to moim zdaniem warto odsłuchać/obejrzeć gości i opracowane tematy.
Mimo iż nie jestem sympatykiem wstawek motocrossowych Lorka to moim zdaniem warto odsłuchać/obejrzeć gości i opracowane tematy.
Ma ktoś może link do transmisji Sparta - Unia ?
Macie może jakiegoś streama z Guestrow? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę :/
-
mechanizator
- Junior
Kępa już powinien gadać z Kwechem o kontrakcie na kilka lat.
Ależ Lampart pięknie cyknął Drabika po dużej!!
Chyba najlepszy bieg Lamparta jaki widziałem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Wiktor musi się nauczyć lepiej czytać tory. Nie trzeba być ekspertem, żeby skumać, ze po równaniu szeroka nie będzie tak nieść.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jak widać Wiktorek jeszcze nie jest tak dobry aby podbijać ewentualnie stawki.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!