niespokojny pisze:Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy brać Doyla na sezon, niech idzie wtedy do Rybnika.
Za rok wymienimy Doyla na Vaculika, któremu juz wtedy skonczy się kontrakt w ZG ;)
niespokojny pisze:Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy brać Doyla na sezon, niech idzie wtedy do Rybnika.
niespokojny pisze:owen1989 pisze:I niby wpływ na to miałaby mieć długość kontraktu ?
............., nie długość kontraktu tylko to że na 100% nie będzie w tym klubie jeździł za rok. Zresztą co to za frajda kibicować zawodnikowi z Torunia gościnnie u nas występującemu? Chyba liczysz na to że najlepsi nasi żużlowcy zostaną z nami na dłużej, że im się tu podoba itd. W przypadku Doyla od początku wiadomo że takiej szansy nie ma. Za rok znowu kogoś za niego trzeba szukać itd. Ciężko też się spodziewać specjalnego zaangażowania po takim gościu np odpuszczenie jakichś zawodów żeby być lepiej przygotowanym na ważne spotkanie ligowe itd itd. Michelsen ma dzisiaj mecz w Grudziądzu a jutro GP Challenge. Stawiam dolary przeciwko orzechom że gdyby miał podpisany kontrakt z Rybnikiem na przyszły sezon to najlepsze fury pojechałyby na tą druga imprezę, bo problemy Lublina praktycznie nie byłyby jego problemami. Inne podejście jest gdy zawodnikowi dobrze i nie chce się nigdzie ruszać a inne jak jest myślami gdzieś indziej. I nie mylcie pojęć. On nie ma mieć rocznego kontraktu, tylko być WYPOŻYCZONY Z TORUNIA NA ROK, a po roku tam wrócić. Taki układ jest moim zdaniem dla nas bezsensowny i tyle, ale nie wiadomo jak sam Doyle rozwiąże swoją sprawę w Toruniu więc poczekajmy.
Flagg pisze:Najlepszy Trener/Menedżer Sezonu
Piotr Baron (FOGO Unia Leszno)
Marek Cieślak (forBET Włókniarz Częstochowa)
Adam Skórnicki (STELMET Falubaz Zielona Góra)
Dariusz Śledź (BETARD Sparta Wrocław)
Jacek Ziółkowski (SPEED CAR Motor Lublin)
To co? Trzymamy kciuki? :D
SpeedwayGMtwitter pisze:Znów jest głośno wokół Speed Car Motoru Lublin. Kolejna pozytywna rzecz.
Tym razem podprowadzająca naszej drużyny zdeklasowała pozostałe dziewczyny w eliminacjach Miss Startu: https://speedwayekstraliga.pl/glosowani ... ligi-2019/
Doczekamy się Miss Startu?
Flagg pisze:To jeszcze dzisiejsza "ciekawostka" ode mnie :)
https://po-bandzie.com.pl/komplet-czy-n ... MHsOiScuwc