Play Off - Wybrzeże Gdańsk - Tż Lublin 60:29
Ja nie bardzo potrafię zrozumiec powtarzaną często w tym wątku koncepcję startu juniorami. Bez Karlika - jestem za. ale juniorami? Po co? Co da Krzyśkowi Wronie czy Szymkowi Bałabuchowi jazda 50 metrów z tyłu? Mamy jechac najlepszym składem krajowym i tyle. Nawet z tego powodu, żeby sie przekonać co Śledz i Franków zrobili ze sobą w ciągu ostatnich dwóch tygodni. A wiadomo, że to oni pojadą w najważniejszych dla nas meczach
Talib pisze:A jak tam zdrowie Dawida Stachyry, czy wystartuje w Gdańsku, czy dopiero w rewanżu 22.08?
są dwie strony medalu: z jednej strony nie ma sensu nadwyrężać Dawida i ciągnąc go do Gdańska, a z drugej strony może tam by się trochę rozjechał... Może jednak lepiej, zeby solidnie się wyleczył i wydobrzał i niech jedzie w rewanżu... Jeszcze nie daj Bóg, jakiś młody Jabol znów go w płot wsadzi...
pozdrawia:
Rafał Borowski
Talib pisze:Poczytajcie sobie jakie ciekawe rozważania:
http://www.linuxpl.com/~zaklady/stal/vi ... a9edccc1a4
TŻ jeszcze pokaże na co go stać!!!
Niech się kibice z Gorzowa i Rzeszowa martwią o formę swoich zawodników!!!
i wydaje sie ten sklad byc calkiem realny.
sportowefakty.pl bawia sie chyba w FAKT pytajac, czy Dawid Stachyra zaryzykuje swoje zdrowie?
krwiak w mozgu to nie jest siniak na glowie od walniecia w futryne.
jedna akcja a la Miesiac i do konca zycia mozna zapomniec o przyzwoitym zyciu wlasnie!
aaaaach, zaluje ze mi sie wyjazd do Gdanska rozsypal w ostatnim momencie...............
sportowefakty.pl bawia sie chyba w FAKT pytajac, czy Dawid Stachyra zaryzykuje swoje zdrowie?
krwiak w mozgu to nie jest siniak na glowie od walniecia w futryne.
jedna akcja a la Miesiac i do konca zycia mozna zapomniec o przyzwoitym zyciu wlasnie!
aaaaach, zaluje ze mi sie wyjazd do Gdanska rozsypal w ostatnim momencie...............
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Ja licze na 5-7 pkt ;]
o i to mi sie podoba. Gawrzyk drugi raz wybiera sie do Gdanska z wiara ze uda sie wygrac

ja nie bylbym zdzwiony ani gdyby Sebastian przywiozl zero czy jeden albo dwa (to i tak wiecej niz nasz "as" w Rzeszowie) ani gdyby pojechal na 7 - 8 punktow.
skoro dostal kapuche na sprzet - ma szanse.
mozna od niego wymagac teraz walki o kazdy centymetr toru.
a to, jak sie spisze, zalezy glownie od tego, co robil, gdy nie jezdzil.
DOSTAL SZANSE? DOSTAL!
i trzymam za Niego oraz za caly TÅ» kciuki!
do Gdanska jedziemy przede wszystkim walczyc!
skoro dostal kapuche na sprzet - ma szanse.
mozna od niego wymagac teraz walki o kazdy centymetr toru.
a to, jak sie spisze, zalezy glownie od tego, co robil, gdy nie jezdzil.
DOSTAL SZANSE? DOSTAL!
i trzymam za Niego oraz za caly TÅ» kciuki!
do Gdanska jedziemy przede wszystkim walczyc!
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
...::AwiA::...
z przykroscia musze stwierdzic ze dajecie dupy !!!
jak tz sobie dobrze radzil to "hurra awansujemy , mamy zaufanych zuzlowcow dobrze jezdza kazdy jest z nami " itp a teraz jak ciezki okres czasu przyszedl to juz ambicje spadly ee tam nie ma po co walczyc nawet o baraze bo ten to zdrajca ten sprzedawczyk co wy do jasnej cholery dajecie gadansk ma juz pewny awans to na mecz z lublinem wystawia krajowy sklad i mozliwe ze nie najmocniejszy to lublin powinien wystawic najmocniejszy sklad i walczyc o kazdy punkt wiem ze szanse sa marne ale zawsze mozna sprobowac jazeli chcemy myslec o awansie to trzeba troche powalczyc a nie ciezki przeciwnik to wyslemy najslabszych zeby cala polska zobaczyla ze sie spenialismy i taki final bedzie qrwa !!!! szczeze mowiac to sie zajebiscie zawiodlem na kibicach z forum narrra

...::AwiA::... pisze:z przykroscia musze stwierdzic ze dajecie dupy !!!jak tz sobie dobrze radzil to "hurra awansujemy , mamy zaufanych zuzlowcow dobrze jezdza kazdy jest z nami " itp a teraz jak ciezki okres czasu przyszedl to juz ambicje spadly ee tam nie ma po co walczyc nawet o baraze bo ten to zdrajca ten sprzedawczyk co wy do jasnej cholery dajecie gadansk ma juz pewny awans to na mecz z lublinem wystawia krajowy sklad i mozliwe ze nie najmocniejszy to lublin powinien wystawic najmocniejszy sklad i walczyc o kazdy punkt wiem ze szanse sa marne ale zawsze mozna sprobowac jazeli chcemy myslec o awansie to trzeba troche powalczyc a nie ciezki przeciwnik to wyslemy najslabszych zeby cala polska zobaczyla ze sie spenialismy i taki final bedzie qrwa !!!! szczeze mowiac to sie zajebiscie zawiodlem na kibicach z forum narrra
![]()
![]()
No i po co mamy tam jechać z Karlssonem? Człowieku, wiesz ile kosztuje zaproszenie go na mecz? Pewnie nawet sobie nie wyobrażasz. A po co te pieniądze wyrzucać w błoto, skoro i tak mecz jest praktycznie przegrany i nawet Karlsson nie pomoże. Niestety.