Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
AJ ostatnio przerzucił się na Halloway'a. Bodajże w czasie przerwy wakacyjnej. Po Lesznie mówił, że jeszcze nie może dogadać się z tymi silnikami, ale już z Czewą pierwsze dwa biegi to był stary dobry Jonsson z zeszłego sezonu. Szkoda, ze na dwa kolejne wrócił AJ z tego roku, Nie mam wielkiej nadziei, że wczorajszy występ w Szwecji będzie miał jakiekolwiek przelożenie na nasze tory, ale wierzyć trzeba :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Sorry, ale ja Jonssona z zeszłego roku jeszcze w tym nie widziałem. Bojaźliwa jazda, szczególnie jeśli chodzi o ataki pod łokieć - sam ich nie stosuje, a kiedy jest ich obiektem, robi przeciwnikowi miejsce. Do tego ewidentny brak tempa i straty pozycji po własnych błędach bez ataku przeciwnika. Trudno uwierzyć, że to jest ta sama osoba.
Zobaczymy co z tym AJ będzie z Gorzowem... Bo jeśli mecz w Szwecji (gdyby nie defekt w ostatnim zaliczyłby komplet) nie jest objawem powrotu do formy, to ja nie wiem już co jest....
Ale to nie pierwszy dobry występ Jonssona w Elitserien w tym roku na poziomie +10 pkt. W dodatku na torze w Hallstavik. Nie sugerowałbym się.
Bedzie jak we Wlokniarzu. Jonsson zlapie forme jak sie sezon skonczy ;)
samba pisze:Bedzie jak we Wlokniarzu. Jonsson zlapie forme jak sie sezon skonczy ;)
W sumie w tym momencie fajnie by było :)
Vaginator pisze:Ale to nie pierwszy dobry występ Jonssona w Elitserien w tym roku na poziomie +10 pkt. W dodatku na torze w Hallstavik. Nie sugerowałbym się.
Ja rozumiem. Śledzę zawody w Szwecji i nigdy nie było sytuacji, żeby Jonsson zdobył tyle punktów jadąc z takimi zawodnikami jak we wtorek. Zwykle jak miał dobry wynik, to nadrabiał na zawodnikach, którzy w Polsce jeżdżą w Nice i 2LŻ. Raz na jakiś czas zdarzyło się cyknąć Janowskiego czy Pawlickiego. Nigdy też nie miał więcej niż 10pkt w 5 biegach, tylko w 6... Teraz miał 11+1 w 4 biegach i defekt w 5tym. Coś mi się wydaje, że ta zmiana tunera wychodzi mu na dobre.
Dziś w tv Rospiggarna Hallstavik - Piraterna Motala start godz. 19
1 W. Kułakow - - - - -
2 J. Doyle - - - - -
3 A. Jonsson - - - - -
4 T. Jonasson - - - - -
5 M. Fricke - - - - -
6 E. Riss - - - -
7 A. Westlund - - - -
--------------------
1 M. Michelsen - - - - -
2 D. Kaczmarek - - - - -
3 L. Sundstroem - - - - -
4 P. Przedpełski - - - - -
5 N. K. Iversen - - - - -
6 K. Huckenbeck - - - -
7 J. Davidsson - - - -
1 W. Kułakow - - - - -
2 J. Doyle - - - - -
3 A. Jonsson - - - - -
4 T. Jonasson - - - - -
5 M. Fricke - - - - -
6 E. Riss - - - -
7 A. Westlund - - - -
--------------------
1 M. Michelsen - - - - -
2 D. Kaczmarek - - - - -
3 L. Sundstroem - - - - -
4 P. Przedpełski - - - - -
5 N. K. Iversen - - - - -
6 K. Huckenbeck - - - -
7 J. Davidsson - - - -
Kaman pisze:Dziś w tv Rospiggarna Hallstavik - Piraterna Motala start godz. 19
Bedzie jakas transmisja w internecie?
karikari pisze:Kaman pisze:Dziś w tv Rospiggarna Hallstavik - Piraterna Motala start godz. 19
Bedzie jakas transmisja w internecie?
Bedzie blizej meczu podesle.
Poki co widze, ze tylko na aplikacjach typu mobro tv czy essplayer mozna obejrzec. Kanal freesports/
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Czy jest szansa obejrzec w jakichs mediach jutrzejszy final MIMP?
Polsat Sport
Gdyby pojawila sie relacja gdzies w necie, to bylbym wdzieczny za linka, gdyz Polsatow akurat nie posiadam.
Probuj moze ktorys link zadziała
https://www.iscore24.com/live/mma/junio ... 971.html#0
https://www.iscore24.com/live/mma/junio ... 971.html#0
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dzieki, na tym HejoTV poki co ladnie superpuchar fruwa :)
Pantera też dzisiaj fruwa. Chyba kroi się coś wielkiego. Zobaczymy jeszcze jak z Kuberą :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
W starciu z Kubera może być ciężko, zobaczymy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Trofo też dwie trójeczki w świetnym stylu.
Jak wspaniale, że po latach udręki z Dominiczakami, Śmiejami, Madejami i Dąbrowskimi mamy w końcu tak fantastyczną parę juniorów.
A Kubera już punkt stracił ;)
EDIT: Pióro zrobił robotę. Teraz porobić Miśka i gratulujemy Wiktorkowi :)
Jak wspaniale, że po latach udręki z Dominiczakami, Śmiejami, Madejami i Dąbrowskimi mamy w końcu tak fantastyczną parę juniorów.
A Kubera już punkt stracił ;)
EDIT: Pióro zrobił robotę. Teraz porobić Miśka i gratulujemy Wiktorkowi :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jest medal, ale starty w drugiej połowie zawodów fatalne. Tak czy siak gratulacje.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
byly szanse na wiecej ale nie z takimi startami. Gratuluje medalu, w koncu cos Motorowi wpadlo do kolekcji :). Flacha dla Trofimowa od drugiego Wiktora, bo w 1 odslonie biegu 16 byla Pantera w czarnej d.. ;)
P.s. Dziwie sie ze Smyk po dwoch jedynkach tak zaciekle wiozl klubowego kolege w 3 serii
P.s. Dziwie sie ze Smyk po dwoch jedynkach tak zaciekle wiozl klubowego kolege w 3 serii
Wielkie gratulacje dla Wiktora za dzisiejszy medal w MIMP!!
Jeśli mnie pamięć nie myli dzisiejszy brąz Wiktora Lamparta to pierwszy od 28 lat medal Motoru na poziomie rozgrywek mistrzostw Polski (srebro "Ojca" z Złotym Kasku'93 i srebro DPP'94 nie były rozgrywkami rangi mistrzostw Polski). Aż się wierzyć nie chce, ale w 1991 zdobyliśmy srebro DMP i od tamtej pory nie mieliśmy żadnego medalu. Kto z obecnych forumowiczów jeszcze to pamięta?
Miejmy nadzieję, że na następny nie będziemy długo czekać. Jutro finał MMPPK i ....
Jeśli mnie pamięć nie myli dzisiejszy brąz Wiktora Lamparta to pierwszy od 28 lat medal Motoru na poziomie rozgrywek mistrzostw Polski (srebro "Ojca" z Złotym Kasku'93 i srebro DPP'94 nie były rozgrywkami rangi mistrzostw Polski). Aż się wierzyć nie chce, ale w 1991 zdobyliśmy srebro DMP i od tamtej pory nie mieliśmy żadnego medalu. Kto z obecnych forumowiczów jeszcze to pamięta?
Miejmy nadzieję, że na następny nie będziemy długo czekać. Jutro finał MMPPK i ....
Każdemu jego Everest...
Gratulacje dla Wiktorów. Jednemu za medal, drugiemu za ambicję i wolę walki. Fajnie się to oglądało. Za rok będzie złoto zobaczycie.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Świetny występ naszych. W przyszłym roku układ sił w Ekstralidze będzie bardzo ciekawy :) Jak ktoś zauważył na forum WL zaczyna świetnie a potem im dalej w las to gaśnie w oczach. Może za dużo startów? Największym pechowcem Trofik. Tego chłopaka ambicja wręcz rozsadza. Świetnie się to ogląda. Mamy fajną pakę. A jak ktoś mi powie o seniorze Drabiku u nas - zastrzelę terrorystę :)
Gelo pisze: A jak ktoś mi powie o seniorze Drabiku u nas - zastrzelę terrorystę :)
Mógłbyś rozwinąć? Abstrahując już od tego,że to bardzo mało prawdopodobne, to co w tym miałoby być godnego zastrzelenia?