Unia Leszno - Motor Lublin (26.07.2019 g. 18 )
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Unia Leszno - Motor Lublin (26.07.2019 g. 18 )
Nie ma się co czarować , że jedynym i zdecydowanym faworytem meczu jest Unia. Moim zdaniem można pokombinować z parami i uznać spotkanie za dobry trening/sparing przed najważniejszymi meczami dla nas z Włókniarzem i Stalą. Oczywiście jedziemy tam walczyć o jak najlepszy rezultat, ale możemy tam nie dobić do 30 jak i zakręcić się koło 40 oczek. Mimo wszystko obstawiam wynik w granicach 55:35.
Re: Unia Leszno - Motor Lublin (26.07.2019 g. 18 )
Wiktor właśnie próbuję złapać ustawienia,ale lekko nie będzie ;)
Punktów może mało ale świetny żużel Wiktora. Drabik, Smyk, Chmiel, Rolnicki, Gruchalski kończą wiek juniora. Zostaje Kubera. Wiktor ma papiery na wielkiego zawodnika. To może być nasza ogromna siła
Będzie o ile zostanie u nas.
never ride faster than your angel can fly
Jeżeli się utrzymamy to nie ma moim zdaniem żadnych przesłanek żeby Wiktor odchodził. Ma blisko do domu, przeniósł się do szkoły, finanse się zgadzają. Nigdzie nie będzie miał lepiej.
My tu jedziemy za 3 pkt ! mówię wam !
Myślę, że biorąc pod uwagę sytuację w tabeli, Unia może sobie pozwolić na luźniejsze podejście do meczu i testowanie silników, ustawień, itp. Poza tym są na etapie, gdzie mogą sobie "wybierać" przeciwnika półfinałowego, więc chętnie daliby nam możliwość powalczenia o 4.miejsce
Moim zdaniem mecz do wygrania.
Dużo zależy od tego jak nasi wykorzystali przerwę na serwis. Jak będzie moc w silnikach to powinno być ciekawie.
W Lesznie jest gdzie polatać, więc Miesiąc, Grisza i Mikkel powinni trochę tam potańczyć, a towarzystwo do tańca, trzeba przyznać, jest przednie.
Moim zdaniem mecz do wygrania.
Dużo zależy od tego jak nasi wykorzystali przerwę na serwis. Jak będzie moc w silnikach to powinno być ciekawie.
W Lesznie jest gdzie polatać, więc Miesiąc, Grisza i Mikkel powinni trochę tam potańczyć, a towarzystwo do tańca, trzeba przyznać, jest przednie.
Co oni moga testowac na swoim torze? Maja od tego treningi. Predzej beda chcieli nabic troche punktow na latwym rywalu zeby $ sie zgadzala.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Czy na łatwym rywalu to się okaże.
Jak zawsze wierzę w zwycięstwo i jestem bojowo nastawiony tak tutaj będę zadowolony jak dobijemy do 35 pkt.
Nie ma się co czarować. Leszczyńska hybryda miażdży wszystkich po kolei, z nami nie będą nic testować, tylko zarabiać.
Nie ma się co czarować. Leszczyńska hybryda miażdży wszystkich po kolei, z nami nie będą nic testować, tylko zarabiać.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Skład na piątkowy mecz z Fogo Unia Leszno:
1️⃣ Andreas Jonsson Racing
2️⃣ Paweł Miesiąc
3️⃣ Grigorij Laguta official
4️⃣ Dawid Lampart Racing
5️⃣ Mikkel Michelsen #155
6️⃣ Viktor Trofimov Racing
7️⃣ Wiktor Lampart
1️⃣ Andreas Jonsson Racing
2️⃣ Paweł Miesiąc
3️⃣ Grigorij Laguta official
4️⃣ Dawid Lampart Racing
5️⃣ Mikkel Michelsen #155
6️⃣ Viktor Trofimov Racing
7️⃣ Wiktor Lampart
Robert odczuwa skutki upadku?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Robert odczuwa skutki upadku?
Patrząc na wyniki w obecnym sezonie to chyba ubiegłorocznego upadku... i napewno odczuwa.
Dżołk... ale nie mogłem się powstrzymać.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Coś w tym jest ale ja mam ogromną nadzieje ze przyszły sezon będzie jego jak i nasz oczywiscie w naszych barwach, Kępa z niego nie zrezygnuje ;)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Coś w tym jest ale ja mam ogromną nadzieje ze przyszły sezon będzie jego jak i nasz oczywiscie w naszych barwach, Kępa z niego nie zrezygnuje ;)
Nie no pomiędzy sarkastycznym komentarzem nad formą Roberta w tym sezonie a rezygnacją z jego usług w 2020 roku to nie stawiajmy znaku równości. To, że Lambo po prostu w tym sezonie jedzie do tyłu nie znaczy, że w przyszłym też będzie cieniował.
Niemniej jednak nad jakąś alternatywą też bym myślał jak Lambo będzie cieniował za rok.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Jakobsen :) chłopak z ogromnym potencjałem. Oczywiście Robert dopóki nie skończył 23 lat i jest taki regulamin musi zostać.
póki co nie łapie się do składu Gniezna, u nas na IMŚJ też nie zachwycił, więc jakichś bardzo daleko idących wniosków po SON bym nie wyciągał :)
Widziałem go w Poznaniu dwa lata temu, oglądałem ostatnio Elitserien. To może być taki drugi Michelsen. Oczywiście za parę lat.
Jakobsen za pare lat to bedzie u Lamberta mogl aplikowac co najwyzej na etat mechanika. Nie wiem jak mozna ponad Lambo stawiac goscia, ktory nie lapie sie do skladu w Gnieznie... Robert budz sie, bo juz nie moge tego czytac... krotka maja niektorzy pamiec 
https://www.youtube.com/watch?v=o8TRD2SYw-w
https://www.youtube.com/watch?v=o8TRD2SYw-w
Weźmy gościa, który ma problem, żeby zrobić przyzwoite punkty w Nice, bo za kilka lat MOZE będzie dobrym rajderem. Gościa, który jest w wieku Lamberta dodajmy, a pod względem dotychczasowych osiągnięć nawet butów nie powinien za Anglikiem nosić :)
Lambert ma słabszy sezon, na szczęście wygląda na to, że nie odbije się to na naszym klubie jakoś szczególnie i przedsezonowy cel zostanie osiągnięty. Dyskusja nie powinna się dotyczyć kto za niego, ale jak Lamberta przekonać do dalszych startów w Elidze w barwach Motoru.
Lambert ma słabszy sezon, na szczęście wygląda na to, że nie odbije się to na naszym klubie jakoś szczególnie i przedsezonowy cel zostanie osiągnięty. Dyskusja nie powinna się dotyczyć kto za niego, ale jak Lamberta przekonać do dalszych startów w Elidze w barwach Motoru.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Skoro Jakobsen za kilka lat miałby być na poziomie Michelsena to do tematu jego zakontraktowania można wrócić za te kilka lat.
Dajcie spokój. Gelo tylko stwierdził, że w Jakobsenie tkwi potencjał i ja to zdanie podzielam. Nikt nie pisał, że był/jest/będzie lepszy od Roberta, ani że należy nim zastąpić Anglika ;)
Amen.
istred pisze:Skoro Jakobsen za kilka lat miałby być na poziomie Michelsena to do tematu jego zakontraktowania można wrócić za te kilka lat.
Amen.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
żeby było zabawniej - w tym samym poście (o Jakobsenie) napisałem, że Robert musi zostać - ale co tam - najważniejsze przeczytać pierwsze słowo i dopowiadać sobie resztę ;)
Co tu tak bez napiny :D jutro wszyscy odpalą, wygrywamy 44:46 
Czuję w kościach zwycięstwo albo remis już od dawna.
Ale coraz więcej osób o tym mówi plus kuluary szepczą, więc może być ciężko.
Ale coraz więcej osób o tym mówi plus kuluary szepczą, więc może być ciężko.