andmaz pisze:w jakim celu piszcz miał by zostać![]()
a w takim celu ,że jest pełnowartościowym zawodnikiem i musi zostać.
radzio_ pisze:sledz
frankow
------------------>>>>>>>>> po co nam sprzedawczyki ?
jeleniewski
-------------------->>>>>>>>> a po co nam rowerzyści na zuzlu ?:):):)
Cz@rek pisze:Według mnie cała ta dyskusja jest bezsensu![]()
Cz@rek pisze:Bo na zatrzymanie takich zawodników jak Knap czy Karlsson i tak są małe szanse.
Cz@rek pisze:Powód najważnieszy to kasa a raczej jej brak. W stosunku do m.in. Knapa
są spore zaległości , facet ledwo wiąże koniec z końcem![]()
Podobno mówł że ma lepsze oferty nawet z drugiej ligi!
No i jak się patrzy na "ambitne" starty reszty zespołu to aż się jeżdzić
odechciewa.
Erwin pisze:Cz@rek pisze:Według mnie cała ta dyskusja jest bezsensu![]()
moim zdaniem równieżCz@rek pisze:Bo na zatrzymanie takich zawodników jak Knap czy Karlsson i tak są małe szanse.
Niby dlaczego ? Wszystko zależy od $ i od ambicji klubu, jeśli będziemy chcieli walczyć o ekstralige i ściągniemy kilku porządnych i ambitnych zawodników to sądzę, że obaj nie będą chcieli odejść, ale jeżeli zostanie w tym samym składzie i sytuacja gdzie jadą w meczach tylko we dwóch, we dwóch się zabijają i przykładają dla wyniku to nie ma wątpliwości jak będzie, wcale im się nie dziwie
Ar2rB pisze:m.a.c.i.e.k.s pisze:to jak ty oglądasz mecze. chyba że stachyra pomylił ci się z jeleniem!!
stachyra walczy w przeciwieństwie do jelenia!!
Z kim ten Stachyra tak walczy (oprócz toru i motoru)?
Bo ja mimo najszczerszych chęci żadnej walki w jego występach nie widze.
m.a.c.i.e.k.s pisze:ludzie czy wy naprawde uważacie że dawid tylko zaniża poziom naszej drużyny i sie nie nadaje do jazdy w lubelskim klubie??a choćby z miesiącem, walczył tak że skutki tego odczuwa do dzisiaj!! moim zdaniem obydwaj sie mylicie ale to tylko moje zdanie