Żużel w TV
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Re: Żużel w TV
W ten weekend 3 mecze TV(+1/2 ppv). Kto interesuję się żużlem, a nie ma ochoty skakać pomiędzy 8 stronami z reklamami w tle...Awizowane składy na weekendowe mecze (mojego autorstwa):

W Czechach jak co roku - antyreklama żużla. Ja rozumiem, że tradycja, ale serio nie da się w miejsce najnudniejszych zawodów w roku wstawić Grand Prix na jakimś ciekawszym torze?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Właśnie to miałem napisać.
Nuda, nuda,nuda
Po co oni jeżdżą 4 kółka. Po pierwszym powinni kończyć.
Nuda, nuda,nuda
Po co oni jeżdżą 4 kółka. Po pierwszym powinni kończyć.
Mogli by w Lublinie zorganizować [emoji14]Kargolo pisze:W Czechach jak co roku - antyreklama żużla. Ja rozumiem, że tradycja, ale serio nie da się w miejsce najnudniejszych zawodów w roku wstawić Grand Prix na jakimś ciekawszym torze?
I Łełek z dzikusem 
To byłby dzikus z prawdziwego zdarzenia!
To byłby dzikus z prawdziwego zdarzenia!
mundzio pisze:Mogli by w Lublinie zorganizować [emoji14]Kargolo pisze:W Czechach jak co roku - antyreklama żużla. Ja rozumiem, że tradycja, ale serio nie da się w miejsce najnudniejszych zawodów w roku wstawić Grand Prix na jakimś ciekawszym torze?
I miejsca na stadione ostreczowane tydzień wczesniej.
Ale oczywiście tylko po to żeby krzesełka były czyste na czas zawodów :D
Ale ten Apator słaby. Trzeba ich dorżnąć w piątek i możemy otwierać szampany. Tylko jakim cudem oni u nas zdobyli 42 oczka?
- tezetomaniak
- Trener
Na szczęście bezpośrednio spada jedna drużyna. I nie będzie to Motor ;)
Kargolo pisze:Na szczęście bezpośrednio spada jedna drużyna. I nie będzie to Motor ;)
I takie komentarze to ja lubię
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Po tym, co zrobił Jack Holder mam do niego zero szacunku.
Parę metrów przed metą zawrócił i pozbawił Bjerre punktu bonusowego.
Chamskie zachowanie.
Parę metrów przed metą zawrócił i pozbawił Bjerre punktu bonusowego.
Chamskie zachowanie.
Może zasad nie zna ;)
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Jeśli nasz zespół mając zdecydowanie lepszych juniorów nie zdobędzie co najmniej 43 punktów w Toruniu i nie obroni minimum bonusa to będziemy frajerami sezonu.
Mendowatość Jacka, fejkowy Polak w składzie...
Nikt nie będzie tęsknił za tym beznadziejnym klubem. A i Dżejsona chętnie przygarniemy po sezonie ;)
PS: Strasznie żałuję, że nie mogę być w piątek w Toruniu...
Nikt nie będzie tęsknił za tym beznadziejnym klubem. A i Dżejsona chętnie przygarniemy po sezonie ;)
PS: Strasznie żałuję, że nie mogę być w piątek w Toruniu...
Tak jest. 43 w Toruniu to absolutne minimum. Tym bardziej, że Kościuch znów się piekli w parkingu, a morale leży i kwiczy. W 5 dni nie pozbierają się.
- niespokojny
- Trener
Dajcie spokój. Doyle nie łapany a Holdery będą wyglądać w Toruniu jak dzisiaj Laguta w Grudziądzu. Seniorsko są mocniejsi, ale jeśli ich juniorzy zrobią w meczu więcej niż 1 pkt to będzie dramat.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Gorzów tez miał lepszych juniorów, ba nawet wygrywali 10 pkt i wszysycy wiemy jak się skończyło. Czyli jak zwykle wszyscy i wszystko przeciwko nam.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
niespokojny pisze:Dajcie spokój. Doyle nie łapany a Holdery będą wyglądać w Toruniu jak dzisiaj Laguta w Grudziądzu. Seniorsko są mocniejsi, ale jeśli ich juniorzy zrobią w meczu więcej niż 1 pkt to będzie dramat.
Ale z czym mamy dać sobie spokój ? Jak nie z Toruniem to z kim ? Oczywiście, jadą na swoim torze ale juniorzy ich a nasi to przepaść.Mamy Łagutę,Michelsena, Miesiąca, może Jonsson pojedzie.Oczywiście szacunek i pełna koncentracja na 100%. Zbierać zawodników jazda na trening/sparing do Łodzi, pasować się do bólu i do Torunia po zwycięstwo bo szansa na utrzymanie jest ogromna.Minimum 43 punkty to jest konieczność. Jeśli tego nie wykorzystamy będziemy mega frajerami, partaczami i kandydatami do dętki sezonu 2019.Takiej szansy jaką mamy po prostu nie wolno nam zmarnować.Za długo Lublin czekał na Ekstraligę.
Grudziądz wygra w Toruniu za nas.
Taki że w Grudziądzu jest pod koło, a u nas pustynia taki jak w Toruniu i stad taki wynik.Kargolo pisze:Ale ten Apator słaby. Trzeba ich dorżnąć w piątek i możemy otwierać szampany. Tylko jakim cudem oni u nas zdobyli 42 oczka?
niespokojny pisze:Dajcie spokój. Doyle nie łapany a Holdery będą wyglądać w Toruniu jak dzisiaj Laguta w Grudziądzu. Seniorsko są mocniejsi, ale jeśli ich juniorzy zrobią w meczu więcej niż 1 pkt to będzie dramat.
Tak, dajmy spokój.
Nie ma sensu wierzyć w zwycięstwo, w utrzymanie.
Najlepiej w nic nie wierzyć.
A w biegach z Doylem i Holderami nawet nie wyjeżdżać pod taśmę, bo i tak będą niełapani.
Może w ogóle oddajmy ten mecz walkowerem.
Jak udało Ci się przeżyć tyle lat z taką depresją?
Toruń jest strasznie słaby i znowu rozbity. Trzeba rzucić wszystkie siły i to wykorzystać. Griszy, Łełkowi i Michelsenowi tor powinien pasować, bo jest się gdzie rozpędzić. W meczu w Lublinie chłopaki mieli duży problem ze startami, a że tor był gówniany jak wczoraj na Markecie to nie było jak wyprzedzać. Paradoksalnie może się okazać, że ten rewanż dla naszych zawodników nie będzie trudniejszy niż pierwszy mecz w Lublinie. Do tego Wiktor ze Spartą wyglądał bardzo dobrze.
-
TreleMorele
- Senior
hmmm Toruń słaby ,ale my też ...
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
- niespokojny
- Trener
Kargolo pisze:niespokojny pisze:Dajcie spokój. Doyle nie łapany a Holdery będą wyglądać w Toruniu jak dzisiaj Laguta w Grudziądzu. Seniorsko są mocniejsi, ale jeśli ich juniorzy zrobią w meczu więcej niż 1 pkt to będzie dramat.
Tak, dajmy spokój.
Nie ma sensu wierzyć w zwycięstwo, w utrzymanie.
Najlepiej w nic nie wierzyć.
A w biegach z Doylem i Holderami nawet nie wyjeżdżać pod taśmę, bo i tak będą niełapani.
Może w ogóle oddajmy ten mecz walkowerem.
Jak udało Ci się przeżyć tyle lat z taką depresją?
Toruń jest strasznie słaby i znowu rozbity. Trzeba rzucić wszystkie siły i to wykorzystać. Griszy, Łełkowi i Michelsenowi tor powinien pasować, bo jest się gdzie rozpędzić. W meczu w Lublinie chłopaki mieli duży problem ze startami, a że tor był gówniany jak wczoraj na Markecie to nie było jak wyprzedzać. Paradoksalnie może się okazać, że ten rewanż dla naszych zawodników nie będzie trudniejszy niż pierwszy mecz w Lublinie. Do tego Wiktor ze Spartą wyglądał bardzo dobrze.
W wygrana z Rzeszowem wierzylem. Tak samo w odrobienie strat w Rybniku. Natomiast gadanie ze Torun jest beznadziejny itd. jest zwykla napinka, bo sami jestesmy tak samo slabi. Zostalismy zweryfikowni juz kilka razy i nie ma co bujac w oblokach. Na moje oko wychodzi 38-40, chyba ze AJ wroci w wielkim stylu i zacznie jechac jak w zeszlym roku. Nadzieja jest ale takie buńczuczne rzucanie epitetami w strone Torunia jest w naszym przypadku smieszne.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Bez wątpienia to spotkanie dwóch najsłabszych drużyn (do tego Gorzów). I bez wątpienia zaliczka z pierwszego meczu jest tak mała, że należy wejść tak jakby było remisowo i jechać o pełną pulę. Mimo tego, że Toruń jedzie słabo, to ja patrząc na naszą jazdę ze Spartą nie jestem wielkim optymistą, a Chris u siebie to zupełnie inny zawodnik