Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Dzięki za info ,a wiadomo kiedy i o której godzinie??
BILETY
Informujemy, że dziś o godzinie 18:00 rozpoczynamy sprzedaż biletów na mecz 8. kolejka PGEE: Speed Car Motor Lublin - Betard Sparta Wrocław, który odbędzie się już w ten piątek - 7-ego czerwca❗
Bilety znajdziecie na portalu Eventim.pl oraz w punktach sprzedaży: empik i MediaMarkt Polska (ilość biletów w sprzedaży stacjonarnej ograniczona)
Jedna osoba może zakupić maksymalnie 6 biletów - wszystkie bilety są personalizowane.
➡Bilety ulgowe przysługują uczniom i studentom z ważną legitymacją oraz emerytom i rencistom.
➡Bilet Dziecięcy obowiązuje od 1 roku życia do końca szkoły podstawowej.
➡Bilet na Trybunę Główną dla dzieci i dorosłych jest w tej samej cenie. Dziecko do 100 cm wzrostu wchodzi za darmo na TG pod warunkiem usadowienia go na kolanach.
Uwaga! Zakup biletu łączy się z wyrażeniem zgody na wykorzystywanie wizerunku w relacjach zdjęciowych i filmowych z wydarzenia oraz jest zaświadczeniem, iż osoba dokonująca zakupu oraz uczestnicząca w meczu jest świadoma zagrożenia jakie niesie za sobą sport żużlowy.
Plus za wprowadzenie limitów.
Zobaczymy jak sprawdzi się nowy dystrybutor. Pewnie zostali uprzedzeni, jak to wyglądało w tubilety i odpowiednio się przygotowali. To będzie sprawa prestiżowa w starciu z konkurencją ;)
Dodatkowo może z 500 osób mniej będzie się biło o bilety, bo w piątek piłkarze kopią z Macedonią.
Eventim raczej powinno sobie poradzić ze szturmem kibiców Motoru. Obsługiwali o wiele większe imprezy
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Widać też, że się przykładają bardziej niż TuBilety. Już teraz na profilu klubu na FB od razu wyjaśniają w swoim imieniu, jak będzie przebiegała sprzedaż (należy podać imię i nazwisko kibica do każdego biletu).
Ja jednak na wszelki wypadek już trenuję F5 na sucho 
Ja pierdziele jaka normalność, kliknąłem, kupiłem i wydrukowałem. 5 minut zamiast 5 godzin.
Ja pierdziele jaka normalność, kliknąłem, kupiłem i wydrukowałem. 5 minut zamiast 5 godzin.
Ostatnio zmieniony 4 czerwca 2019, o 18:06 przez Klops1, łącznie zmieniany 1 raz.
Brawo dla klubu, w końcu profeska, 2 minuty i bilety kupione :)
Co za ulga. Minutka i po robocie.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Narazie CISZA nie ma biletów
- niespokojny
- Trener
Kupił ktoś na główną?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Kupił ktoś na główną?
Próbowałem równo 18:00 - brak biletów.
- niespokojny
- Trener
Ja wybrałem liczbę a później pojawił się komunikat "Wybrane wydarzenie nie może być zarezerwowane z pozycjami, które obecnie znajdują się w Twoim koszyku. Prosimy ponowić zamówienie, wybierając inne bilety". Troche bez sensu skoro koszyk pusty był.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Ja wybrałem liczbę a później pojawił się komunikat "Wybrane wydarzenie nie może być zarezerwowane z pozycjami, które obecnie znajdują się w Twoim koszyku. Prosimy ponowić zamówienie, wybierając inne bilety". Troche bez sensu skoro koszyk pusty był.
Może na główną w ogóle nie trafiły na eventim?
Btw. Sprzedaż biletów trwała 16 minut
Ile było biletów?
Klops1 pisze:Btw. Sprzedaż biletów trwała 16 minutposzły wszystkie.
Z tego co widzę to co jakiś czas bilety wracają do puli, wygląda to tak jakby ktoś np. nie zmieścił się w tym czasie 10 minut z opłatą
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
19:01 były jeszcze normalne,ulgowe i dziecięce
19:02 "Obecnie niedostępne"
Więc była godzina na spokojny zakup.
Strona działała bez zarzutu. Kto potrzebował bilet bez problemu kupił.
19:02 "Obecnie niedostępne"
Więc była godzina na spokojny zakup.
Strona działała bez zarzutu. Kto potrzebował bilet bez problemu kupił.
Klops1 pisał że poszły w 16 minut- może co godzinę coś rzucają skoro o 19 się pojawiły?
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
W 16 minut jak już to na Trybunę Główną
Na TG rzucali po 1 sztuce , system sam wybierał miejsca, bez sensu.....jak ktoś chce pójść z dzieckiem i być na TG ,to może zapomnieć o zakupie 2 biletów, tak żeby miejsca były koło siebie.
Albo rezerwacje ludziom wygasają albo dorzucali coś. O 18:16 sprawdzałem to wszystkie pozycje były niedostępne, później znów można było kupić.
Dobra a kto mi powie , czy będą sprawdzac bilety z dowodem ? Mój kolega kupił mi 3 bilety na swoje imię i nazwisko .
Ktos posiada jakas informacje odnosnie dostepnosci biletow w salonach Empik albo w MediaMarkt?
Sober pisze:Ktos posiada jakas informacje odnosnie dostepnosci biletow w salonach Empik albo w MediaMarkt?
są dostępne na eventim.pl jeszcze .
Na fb pisali, że bilety będą sprawdzane z dowodem
Nigdy na żadnej imprezie nie sprawdzali mi biletu z dowodem pomimo, że zwykle bilet jest imienny.