Żużel w TV
- MikeMistrz
- Senior
Re: Żużel w TV
Według mnie wczorajsze mecze zmieniły układ sił w lidze. Leszno, Zielona Góra i Wrocław wydają się być pewne bycia w TOP 3 i niestety z każdą z tych drużyn będzie cholernie ciężko wygrać u siebie komukolwiek. Obawiam się, że Gorzów uciekł spod topora i może skończyć na 4 miejscu (zgarną bonusa z nami, Częstochową, Grudziądzem i zapewne Toruniem). Cz-wę czeka jeszcze mecz z ZG u siebie, który też spokojnie mogą przegrać, wyjazdu już raczej żadnego nie wygrają. Grudziądz z powodu braku Rolnickiego myślę, że nie tylko stracił szansę na pierwsze wyjazdowe zwycięstwo od x lat, ale mogą pogubić bonusy i punkty na swoim torze. Kwestia miejsc 5-8 się otworzyła i z Łagutą w składzie możemy zacząć myśleć o miejscu wyższym niż 7.
Wstaje rano i co widzę? Patologia!? Naprawdę spore zaskoczonko. Gdzie? Jak? I z której strony? Czoboganow tłucze punkty jak nawiedzony, co tu się dzieje? Ja rozumiem powalczyć, ale -8 ?! Ale sie teraz Medalionom odbijają czkawką ,,panny toruńskie". A niektórzy na tym forum chcieli Pawła ,,Parasola".
A wie ktoś jak tam te mistrzostwa juniorów w Nowej Hucie? Jedziemy? Nie jedziemy?
A wie ktoś jak tam te mistrzostwa juniorów w Nowej Hucie? Jedziemy? Nie jedziemy?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:A wie ktoś jak tam te mistrzostwa juniorów w Nowej Hucie? Jedziemy? Nie jedziemy?
Wszystko wskazuje na to, że tam się na poważnie szykują na odjechanie zawodów dzisiaj...Przynajmniej wedle profilu Wandy na FB
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jak przesuną na 18 to czasu jest mnóstwo. Szczególnie patrząc w niebo ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- tezetomaniak
- Trener
Narazie jest 10. Wyglada na to , że to ogarną.
Ja tam byłem dawno temu 2011, ale lało w dzień meczu i tuż przed i poszedł cały mecz i wpierdzielili nam wtedy, aż miło :) Honor ratował Pawełek, padakę dziesięciolecia odjechał jego rzeszowski kolega
może wiedzą jak z tym mokszem sobie poradzić.
tezetomaniak pisze:Na razie to tam ziemniaki można sadzić.
Ee tam, pobronowac, zaszynowac I bedzie gitara ;)
Wedle yr.no na Węgrzech i u nas bez deszcze dzisiaj i jutro. Natomiast w Krakowie dzisiaj sucho, a jutro ma coś tam kropić. Trzeba trzymać kciuki, żeby to dzisiaj wszystko odjechali
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Myślę że Węgry do odjechania bez problemu, Kraków też byłby bez problemu patrząc tylko na pogodę, ale oni przygotują ten tor do 16?
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
-
TreleMorele
- Senior
A taka była panika :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
^ Nic dodać nic ująć. Wszystko powinno być w porządku, tor wygląda nieźle, prognozy też: https://twitter.com/smykracing/status/1 ... 2847798273
LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=vbkghpKvDtU
LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=vbkghpKvDtU
Barti pisze:Myślę że Węgry do odjechania bez problemu, Kraków też byłby bez problemu patrząc tylko na pogodę, ale oni przygotują ten tor do 16?
Kod: Zaznacz cały
[14:00] Zaczyna się oficjalna próba toru przed zawodami. Bramy otwieramy o 15:00!Jak widać Polak potrafi nawet i w powódź.
Będzie gdzieś można obejrzeć w necie relacje z Krakowa?
Z Krakowa tylko relacja tekstowa. Z SEC-u transmisje robi SabmarTV
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Oby dzisiaj cało i zdrowo, to najważniejsze.
Naprawdę dobrze wygląda Grisza.
Caly i zdrowy. I w swietnej formie. Ostatnie dwa biegi - wow.
Słabe starty 
Całe szczęście nic nie szkodzi na przeszkodzie, więc trzeba jutro sprać tyłek Toruniowi na bogato.
A tyle było płaczu, że w Krakowie to i w poniedziałek nie pojadą...
A tyle było płaczu, że w Krakowie to i w poniedziałek nie pojadą...
W poniedziałek o 22 na nsport wywiad z Grześkiem Zengotą!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Jest może w necie jakiś zapis transmisji naszego meczu z Toruniem? Chciałbym zobaczyć niektóre biegi jak to wyglądało w TV bo na stadionie czasem ciężko coś zobaczyć szczegolnie jak tak sypie po oczach ;)
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
samba pisze:Jest może w necie jakiś zapis transmisji naszego meczu z Toruniem? Chciałbym zobaczyć niektóre biegi jak to wyglądało w TV bo na stadionie czasem ciężko coś zobaczyć szczegolnie jak tak sypie po oczach ;)
Póki co tylko to udało się znaleźć: https://youtu.be/x7__7oFMwY0
"Opinie po meczu Speed Car Motor Lublin Get Well Toruń": https://youtu.be/jHkbutOtBUM
/Dziennik Wschodni
Dzisiaj 16:30 Finał Brązowego Kasku w Grudziądzu. Wystąpią m.in.:W.Lampart
Live GraniTec SABMARtv: https://youtu.be/NHWVP-mBt80
Czy oglądał ktoś wywiad z Grzegorzem Zengotą, który był zapowiadany na 22:00 wczoraj w nsporcie? Jeśli tak to czy mogłaby ta osoba streścić o czym była mowa?
Edit: Chyba ten wywiad był zapowiadany jednak na dzisiaj... sam już nie wiem, zgubiłem się.
Edit: Chyba ten wywiad był zapowiadany jednak na dzisiaj... sam już nie wiem, zgubiłem się.