Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
5 dych na sezon, inwestycja po byku
Trochę powagi
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
Zakup karnetu dziecięcego sfinansowany z programu bombelek+ (dawniej 500+).
Nazir pisze:tck pisze:Nazir pisze:Chory jest wymóg posiadania biletu przez 3-4 letnie dziecko, które zawody może przesiedzieć na kolanach u rodzica. 4 karnety w rodzinie ale dziecka nie możesz zabrać. Bzdura.
po pierwsze karnet dziecinny kosztował raptem 50zł a po drugie konia z rzędem kto mi wskaże taką sytuację, że knypek nie ma swojego krzesełka tylko CAŁY CZAS gdy siedzi to TYLKO na kolanach opiekuna
Wodę lejesz Waść jak deszcz z nieba. Konia z rzędem i tak nie masz - więc nie obiecuj. Zakup karnetu "dziecinnego" ma sens jeśli masz gwarancje, że Twój "Knypek" będzie zdolny/ chcący uczestniczyć w większej liczbie zawodów. Jeśli masz dziecko to powinieneś doskonale wiedzieć, że w tym przypadku NIC takiej gwarancji nie daje.
Jeżeli Twój dzieciak nie może iśc , odstępujesz wejscie za 10 zł innemy dziecku . W przyrodzie nic nie ginie , tak więc stratny byś nie był . Ja teraz strasznie żałuje , że nie kupiłem karnetu dziecinnego bo muszę walczyć z Januszami , aby wejść na stronę i kupić bilet za 10 zł .
Nie wiem jak możecie zabierać bombelki na mecze w tym sezonie.
Już pomijam fakt, że 5 godzin siedzenia w jednym miejscu dla takiego knypka to mission impossible.
Najgorsze jest to, że ludzi nawalone tyle, wszystkie przejścia i drogi ewakuacyjne zajęte, niech się coś stanie, niech jakiś nawalony 2% piwskiem debil krzyknie allah akbar lub wybuchnie panika z jakiegokolwiek innego powodu i co wtedy z takim malcem zrobić? Jak zapewnić mu bezpieczeństwo?
Moi niestety obejrzeli na żywo pierwszy mecz z GKM, na pozostałą część sezonu musi im wystarczyć TV i kapsle.
Już pomijam fakt, że 5 godzin siedzenia w jednym miejscu dla takiego knypka to mission impossible.
Najgorsze jest to, że ludzi nawalone tyle, wszystkie przejścia i drogi ewakuacyjne zajęte, niech się coś stanie, niech jakiś nawalony 2% piwskiem debil krzyknie allah akbar lub wybuchnie panika z jakiegokolwiek innego powodu i co wtedy z takim malcem zrobić? Jak zapewnić mu bezpieczeństwo?
Moi niestety obejrzeli na żywo pierwszy mecz z GKM, na pozostałą część sezonu musi im wystarczyć TV i kapsle.
Fantys pisze:Nazir pisze:tck pisze:po pierwsze karnet dziecinny kosztował raptem 50zł a po drugie konia z rzędem kto mi wskaże taką sytuację, że knypek nie ma swojego krzesełka tylko CAŁY CZAS gdy siedzi to TYLKO na kolanach opiekuna
Wodę lejesz Waść jak deszcz z nieba. Konia z rzędem i tak nie masz - więc nie obiecuj. Zakup karnetu "dziecinnego" ma sens jeśli masz gwarancje, że Twój "Knypek" będzie zdolny/ chcący uczestniczyć w większej liczbie zawodów. Jeśli masz dziecko to powinieneś doskonale wiedzieć, że w tym przypadku NIC takiej gwarancji nie daje.
Jeżeli Twój dzieciak nie może iśc , odstępujesz wejscie za 10 zł innemy dziecku . W przyrodzie nic nie ginie , tak więc stratny byś nie był . Ja teraz strasznie żałuje , że nie kupiłem karnetu dziecinnego bo muszę walczyć z Januszami , aby wejść na stronę i kupić bilet za 10 zł .
No i ja żałuję. Nie mniej jednak uważam, że "ten system trzeba zmienić". A My: Kibice-Rodzice mamy prawo czuć się sfrustrowani.
kibicLBN pisze:5 dych na sezon, inwestycja po bykuTrochę powagi
Dla Ciebie mało, ale dla innych to może być spora kwota
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:kibicLBN pisze:5 dych na sezon, inwestycja po bykuTrochę powagi
3 paczki papierosów mniej lub 2 flaszki, a dziecko będzie szczęśliwe.
Max Fricke jechał mpkiem 14 w stronę zygmuntowskich.
A fu taką tanią wódke pije ta patologia co im szkoda 50zl na bilet. Wstyd.GlacaLBN pisze:Kargolo pisze:kibicLBN pisze:5 dych na sezon, inwestycja po byku [emoji38] Trochę powagi
Mi tego nie musisz tłumaczyć.
Fajek nie palę, wódkę piję baaardzo rzadko.
Zresztą moja córka nie ma nawet 1,5 roku, więc na razie wystarcza jej żużel w TV. Chociaż debiut zaliczyła w DMPJ. 4 biegi, ale zawsze ;)
Fajek nie palę, wódkę piję baaardzo rzadko.
Zresztą moja córka nie ma nawet 1,5 roku, więc na razie wystarcza jej żużel w TV. Chociaż debiut zaliczyła w DMPJ. 4 biegi, ale zawsze ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
mundzio pisze:A fu taką tanią wódke pije ta patologia co im szkoda 50zl na bilet. Wstyd.GlacaLBN pisze:Kargolo pisze:Dla Ciebie mało, ale dla innych to może być spora kwota
Masz dzieci? Wiesz ile kosztuje ich utrzymanie? Czy jedynie się domyślasz? To nie nie przeliczaj tego na paczki fajek i flaszki bo nie każdy tym żyje...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Coś Ci się kolego źle zacytowalo, ja tylko zwróciłem uwagę że flaszka za 25 zł to syf [emoji14]Maxx pisze:mundzio pisze:A fu taką tanią wódke pije ta patologia co im szkoda 50zl na bilet. Wstyd.GlacaLBN pisze:3 paczki papierosów mniej lub 2 flaszki, a dziecko będzie szczęśliwe.
Masz dzieci? Wiesz ile kosztuje ich utrzymanie? Czy jedynie się domyślasz? To nie nie przeliczaj tego na paczki fajek i flaszki bo nie każdy tym żyje...
- tezetomaniak
- Trener
Maxx pisze:Masz dzieci? Wiesz ile kosztuje ich utrzymanie? Czy jedynie się domyślasz?
Posiadanie dzieci nie jest przymusowe :)
Zapomniałeś dodać ,,jeszcze ". Już jest chyba projekt ustawy 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2019, o 13:48 przez mundzio, łącznie zmieniany 1 raz.
mundzio pisze:Bilet normalny do sprzedania.
pw
Kupie 3 bilety normalne. Kontakt 509394110
Ew mam jednorazowe wejście na trybunę główną i zamienię to na bilet normalny
Ew mam jednorazowe wejście na trybunę główną i zamienię to na bilet normalny
.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2019, o 13:28 przez mundzio, łącznie zmieniany 2 razy.
Kupie 1 bilet normalny
Sprzedam bilet normalny i dziecięcy. Najlepiej w komplecie.
Ma ktoś może jakieś info czy będzie sprzedaż internetowa na Wrocław?
Biorąc pod uwagę poprzednią sprzedaż "internetową" i okrojoną stacjonarną najlepiej jakby klub sprzedawał tylko stacjonarnie i tylko po DWA bilety na głowę ale za to w kilku kasach jednocześnie. Zwiększy to szansę dla kibiców, a nie sezonowych oglądaczy i cwaniaków tworzących kasowe komitety kolejkowe. Komu będzie zależało na bilecie to da radę kupić chociaż dla siebie i żony/brata/kumpla. No ale to klub zdecyduje...
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
peterix pisze:Biorąc pod uwagę poprzednią sprzedaż "internetową" i okrojoną stacjonarną najlepiej jakby klub sprzedawał tylko stacjonarnie i tylko po DWA bilety na głowę ale za to w kilku kasach jednocześnie. Zwiększy to szansę dla kibiców, a nie sezonowych oglądaczy i cwaniaków tworzących kasowe komitety kolejkowe. Komu będzie zależało na bilecie to da radę kupić chociaż dla siebie i żony/brata/kumpla. No ale to klub zdecyduje...
Kompletny bezsens, Panie Peterix. Dlaczego ktoś nie mógłby kupić 10-20 biletów dla siebie i swoich znajomych, czy rodziny? Sam kupuję od 5 do 15 biletów na mecz (coż za poświęcenie siedzieć od 18 do 23 przed komputerem), a wydaje mi się, że kibice nie są gorsi niż ci, którzy kupują samodzielnie w kasach.
peterix pisze:Biorąc pod uwagę poprzednią sprzedaż "internetową" i okrojoną stacjonarną najlepiej jakby klub sprzedawał tylko stacjonarnie i tylko po DWA bilety na głowę ale za to w kilku kasach jednocześnie. Zwiększy to szansę dla kibiców, a nie sezonowych oglądaczy i cwaniaków tworzących kasowe komitety kolejkowe. Komu będzie zależało na bilecie to da radę kupić chociaż dla siebie i żony/brata/kumpla. No ale to klub zdecyduje...
Ja niestety nie mam możliwości pojawić się w Lublinie na tygodniu przed meczem aby kupić bilet dlatego zależy mi jednak na sprzedaży internetowej. Podejrzewam, że jest sporo takich kibiców.
Ktoś, coś , na temat internetowej sprzedaży biletów??? Na Piątkowy Meczyk u nas??
Bilety będą dostępne w sprzedaży internetowej na eventim.pl, więc serwery tym razem powinny dać radę. Przynajmniej mam taką nadzieję.