ravajas pisze:Gawrzyk się przeprowadził fizycznie i mentalnie? :)
Paweł Słupski toż przecież 100% warszawiak i legenda tego forum.
ravajas pisze:Gawrzyk się przeprowadził fizycznie i mentalnie? :)
Flagg pisze: bo 15:75 w ZG różnicy nam nie zrobi
Perez pisze:Komisarz najgorszy jaki może być strasznie irytujący typ.
Barti pisze:Perez pisze:Komisarz najgorszy jaki może być strasznie irytujący typ.
Ale jest szansa że dla gospodarzy zrobi tor, tak jakby jechali na wyjeździe.
mundzio pisze:Barti pisze:Perez pisze:Komisarz najgorszy jaki może być strasznie irytujący typ.
Ale jest szansa że dla gospodarzy zrobi tor, tak jakby jechali na wyjeździe.
gorzej ze komisarz nie robi nigdy lekutko pod koło
mundzio pisze:Hehe, szkoda że te ustawienia niespecjalnie się sprawdziły ;)
No chyba że mówisz o ustawieniach Unii i się nimi podzielą ;)
GIGI pisze:Nie robmy sobie nadziei na wyrownany mecz w Zielonej Gorze. Na swoim torze dostalismy baty od mocno oslabionej Unii Leszno wiec w tym wypadku ciezko byc optymista przed wyjazdowym spotkaniem z piekielnie mocnym Falubazem. To spotkanie trzeba zaliczyc do grona tych ''do odjechania''. Nie ma roznicy czy bedzie -35 czy -20 bo na bonusa I tak szans nie mamy.
Trzeba juz teraz zaczac myslec jak pogonic Torun za 3 punkty. Ciezko mi o tym pisac ale kontuzje Jasona trzeba wykorzystac do maksimum.
Trochę się czepię: MY szansy nie mamy żadnej, ale na szczęście (mam taką nadzieję) forum czytają kibice, a nie zawodnicy, więc oni szansę mają zawsze. Na zwycięstwo również, rzecz jasna,GIGI pisze: I tak szans nie mamy.
ravajas pisze:Trochę się czepię: MY szansy nie mamy żadnej, ale na szczęście (mam taką nadzieję) forum czytają kibice, a nie zawodnicy, więc oni szansę mają zawsze. Na zwycięstwo również, rzecz jasna,GIGI pisze: I tak szans nie mamy.