Dawid Lampart
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Re: Dawid Lampart
Nie pamiętam, który to był bieg, ale zaimponował mi dzisiaj Dawid akcją na 1 łuku, gdzie z 4 pola wszedł między dwóch Grudziądzan. Z mojej perspektywy świetnie to wyglądało. Brawo Dawid, więcej zrozumienia z kumplami na torze i będzie jeszcze lepiej. Szacunek
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Pewnie chodziło Ci o bieg 10, w którym wszedł pomiędzy Turowskiego i Pawlickiego. Pięknie to rozegrał.
Jak dla mnie Dawid jechał ambitnie, bez skrupułów, bez lęku. Bardzo twardo woził Grudziądzan. Szacunek, bo nigdy nie kojarzył mi się z taką jazdą. Zawsze wydawał mi się startowcem, który potrafi dowieźć punkty, ale jak się go przyciśnie to popełni błąd.
Lider punktowy zwycięskiej drużyny i zwycięzca 15 biegu w Ekstralidze! Konia z rzędem temu, kto by to przewidział, kiedy 1,5 roku temu spadał z Rzeszowem do 2LŻ :)
Lider punktowy zwycięskiej drużyny i zwycięzca 15 biegu w Ekstralidze! Konia z rzędem temu, kto by to przewidział, kiedy 1,5 roku temu spadał z Rzeszowem do 2LŻ :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ja chciałem tylko zauważyć, ze Dawid Lampart jest liderem klasyfikacji SF na najlepszego zawodnika Eligi po pierwszej kolejce :D (do spółki z 5 innymi, ale zawsze :D)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kto powiedziałby, że Dawid będzie miał śr/b 2.4 w PGE Ekstralidze.
Max Fricke jechał mpkiem 14 w stronę zygmuntowskich.
Chyba nikt. Większość raczej upatrywała w Dawidzie najmniej pewnego punktu drużyny :) W związku z tym, że Dawid dotychczas lepiej radził sobie na wyjazdach, aż strach pomyśleć, co zrobi w Gorzowie! :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
-
TreleMorele
- Senior
Jak połowę tego co u siebie to powinien być zadowolony.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
tak, i żona Jurka Mordela też :)
*Także!
blajar pisze:Chyba nikt. Większość raczej upatrywała w Dawidzie najmniej pewnego punktu drużyny :) W związku z tym, że Dawid dotychczas lepiej radził sobie na wyjazdach, aż strach pomyśleć, co zrobi w Gorzowie! :)
Jak to co? Łoimy ich przeokrutnie ;)
Lampexit.
Jak dobrze że ta Anglia nie przekłada się na Polskę..
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Ktos coś wie na ten temat??
"Confirmation that it’s RR for Dawid Lampart here who hurt his knee in practice in Poland"
Z twittera Swindon
"Confirmation that it’s RR for Dawid Lampart here who hurt his knee in practice in Poland"
Z twittera Swindon
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2019, o 20:46 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie ściema, piątek jest ważniejszy niż jakieś tam anglie
never ride faster than your angel can fly
Bobór albo Jeleń na ratunek.
Hampel
Tylko nie on :)
Na bank ściema, dobrze wie że więcej piniążków zarobi w piątek :)
Czasami coś napisze
Oby tylko "nowa droga życia", którą Dawid właśnie obrał nie spowodowała obniżenia poziomu sportowego 
od 1988 tylko SPEEDWAY
MIERZWIN pisze:Oby tylko "nowa droga życia", którą Dawid właśnie obrał nie spowodowała obniżenia poziomu sportowego
Nie bój, do piątku wyschnie ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Przynajmniej się wyjaśniło, co to za tajemnicza kontuzja kolana była w poniedziałek :) No i forumowi konfidenci mogą spać spokojnie :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Działacze Swindon Robins ogłosili zmianę w kadrze swojej drużyny. Z zespołem startującym na Abbey Stadium pożegnał się Dawid Lampart.Oficjalnym powodem zakończenia współpracy z 28-latkiem jest cofnięcie zgody na starty w Wielkiej Brytanii ze strony kierownictwa Speed Car Motoru Lublin. Działacze "Rudzików" oznajmili, że Polaka zastąpi Rasmus Jensen. Do podpisania umowy z Duńczykiem dojdzie jeszcze w tym tygodniu.
Dawid mówi, że dla niego kibice są motywacja. Ja jednak uważam,że ta liczba kibiców go przerasta i ten szał żużlowy go tylko rozprasza, polecam go wypożyczyć do Krakowa ewentualnie Rawicza,oczywiście jeśli wymienione drużyny będą startować w 2020 roku. Taki sezon w ciszy bez presji medialnej oraz kibiców dałoby nam na sezon 2021 solidnego rajdera, startowca i walczaka. Powodzenia Dawid.