Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
kołowrotki mi nie potrzebne, wystarczą numerowane miejsca dla kartnetowców;)
Dlaczego niby miejsca na koronie nie mogłyby być sprzedawane? Temat już był wałkowany tu, na forum - na zawodach żużlowych NIE MA obowiązku zapewnienia miejsca siedzącego.
A co do siedzenia na schodach - dziwię się, że jeszcze nie zrobiono z tym porządku. Jedna ewakuacja z jakiegokolwiek powodu i będzie masakra. I koniec klubu. Albo nawet bez masakry w końcu ktoś się do tego słusznie przypieprzy.
Nie uwierzę też, że profesjonalnie zorganizowany klub, a takim jest obecnie Motor, przycina coś na liczebności ochrony, czy podatkach.
A co do siedzenia na schodach - dziwię się, że jeszcze nie zrobiono z tym porządku. Jedna ewakuacja z jakiegokolwiek powodu i będzie masakra. I koniec klubu. Albo nawet bez masakry w końcu ktoś się do tego słusznie przypieprzy.
Nie uwierzę też, że profesjonalnie zorganizowany klub, a takim jest obecnie Motor, przycina coś na liczebności ochrony, czy podatkach.
Wg mnie miejsca na koronie to taka sama droga ewakuacyjna jak schody i nie powinno być przez nikogo na stałe zajmowane.
Wystarczy dorobić schodów na "ziemiankach" na zewnątrz - tak, żeby były w przedłużeniu każdych schodów z sektora, tych od wewnątrz.
Nieważne - dziwi mnie trochę kunktatorstwo w tym zakresie. Na bezpieczeństwie się już nigdzie nie oszczędza. Wiadomo też, że chytry zawsze dwa razy traci - jeśli obecnie drogi ewakuacyjne są zablokowane, to prędzej czy później coś złego z tego wyniknie. A jeśli nie, to w czym problem, aby nadal sprzedawać te miejsca.
Nieważne - dziwi mnie trochę kunktatorstwo w tym zakresie. Na bezpieczeństwie się już nigdzie nie oszczędza. Wiadomo też, że chytry zawsze dwa razy traci - jeśli obecnie drogi ewakuacyjne są zablokowane, to prędzej czy później coś złego z tego wyniknie. A jeśli nie, to w czym problem, aby nadal sprzedawać te miejsca.
Obstawiam, że klub ma centralnie wyj"*ane na obecny stan.
A nawet jeśli nie centralnie, to w najbliższym czasie nie będzie żadnych zmian.
Szał na żużel jest niemożliwy, pełny stadion co kolejkę, hajs się zgadza więc to nie może być palący problem dla klubu.
A że ktoś tam sobie pojęczy w internecie, że biletu nie kupił to się z tym pewnie liczą.
A nawet jeśli nie centralnie, to w najbliższym czasie nie będzie żadnych zmian.
Szał na żużel jest niemożliwy, pełny stadion co kolejkę, hajs się zgadza więc to nie może być palący problem dla klubu.
A że ktoś tam sobie pojęczy w internecie, że biletu nie kupił to się z tym pewnie liczą.
- tezetomaniak
- Trener
Nie zapominajcie, że ta ekipa 2 lata temu była w drugiej lidze i większości rzeczy uczyła się od podstaw.
Nie da się wszystkiego zrobić na raz. A już na pewno nie w momencie, jak miasto raz mówi o nowym stadionie, później o modernizacji, następnie o nowym i modernizacji.
Nie da się wszystkiego zrobić na raz. A już na pewno nie w momencie, jak miasto raz mówi o nowym stadionie, później o modernizacji, następnie o nowym i modernizacji.
Jestem zainteresowany biletem ulgowym - ktoś coś? :)
Pomijacie też jeden aspekty. Stadion nie należy do klubu. Należy do miasta i jest zarządzany przez MOSIR. To do nich należałoby wykonanie wszystkich wnioskowanych przez Was prac (poza samą sprzedażą biletów). Nie wiem czy klub o to się starał, ale myślę, że na tej linii mogły być jakieś problemy.
Ale sprawa jest zero-jedynkowa. Albo drogi ewakuacyjne są drożne, albo zablokowane za wiedzą i zgodą klubu.
W pierwszym przypadku, czyli jeśli z punktu widzenia przepisów wszystko jest OK, nic nie stoi na przeszkodzie, by bilety na te miejsca sprzedawać "oficjalnie", czyli jako bilety bez gwarancji miejsca siedzącego. W tym drugim natomiast, prędzej czy później klub dostanie po tyłku, bo albo wydarzy się tragedia, albo jakiś urzędnik się do tego przyczepi.
W pierwszym przypadku, czyli jeśli z punktu widzenia przepisów wszystko jest OK, nic nie stoi na przeszkodzie, by bilety na te miejsca sprzedawać "oficjalnie", czyli jako bilety bez gwarancji miejsca siedzącego. W tym drugim natomiast, prędzej czy później klub dostanie po tyłku, bo albo wydarzy się tragedia, albo jakiś urzędnik się do tego przyczepi.
kwestia numerowanych siedzeń i rzekomego ograniczenia sprzedaży biletów to nie problem. Przecież dopóki system odnotowuje wolne miejsca siedzące, dopóty można je nabyć, a po wyczerpaniu puli miejsc siedzących system nadal może sprzedawać bilety, aż do osiągnięcia dopuszczalnej liczby widzów, z tym, że te już jako stojące (może nieco tańsze?), z tym, że wtedy może trzeba by było pomyśleć o takich uchwytach do trzymania się.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ogłoszenie parafialne. Przez czeski błąd, kupiłem koledze 2x ulgowy zamiast 2x dziecięcy, więc mam do zbycia dwa ulgowe. Cena 300...oj, 30 zł :)
Jak ktoś chętny to info na priv.
EDIT: Został jeden.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2019, o 12:14 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Po olxie już latają normalne po 60.. Co za ludzie :/
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2019, o 12:20 przez mundzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Tez mnie denerwuja te lubelskie obyczaje po naszym wejsciu do eligi. Musze dziecko oszukiwac ze ide do pracy a nie na mecz bo musialby spedzic na stadionie ze 4 godziny w tloku, gdzie nawet ciezko wyjsc do kibla. Jakaz roznica do Czestochowy gdzie mielismy przestronne przejscia miedzy rzedami, spikera przypominajacego o paleniu i ewakuacji schodami. Maly bez problemu dal rade przez caly mecz
Poraz kolejny powtarzam, niezbedny jest nowy stadion, na tym juz zadnych rarytasow nie dostaniecie. Klub go nie wybuduje, moze to zrobic tylko miasto. Dlatego jeszcze raz apeluje, energie ktora tracicie na pisanie postow, ktorych poza zuzlozje**mi nikt nie przeczyta przeniescie na "meczenie Prezydenta"
innej drogi nie ma. Jakub Kepa mowil co prawda, ze w polowie sezonu beda jakies konkretne szczegoly... ale im jest ciszej ze stadionem, tym dla nas gorzej.
Ponumerowanie cholernych krzesełek i przypisanie ich do karnetów to żaden rarytas!
Torsen pisze:Ale sprawa jest zero-jedynkowa. Albo drogi ewakuacyjne są drożne, albo zablokowane za wiedzą i zgodą klubu.
W audycji piec jeden Więckowski przed sezonem wspominał że będą chcieli dostać zgodę służb na większą liczbę widzów pod warunkiem ze drogi ewakuacyjne i ewentualna ewakuacja ma się odbywać na płytę stadionu.
klub posiada jeszcze pulę biletów, których sprzedaż ruszy w środę w południe w kasach stadionu. Warto wcześniej przygotować odliczoną kwotę, gdyż będzie to jedyna akceptowalna forma płatności
Kupię jeden bilet normalny
.
Ostatnio zmieniony 2 maja 2019, o 09:26 przez mundzio, łącznie zmieniany 3 razy.
Flagg pisze:Ogłoszenie parafialne. Przez czeski błąd, kupiłem koledze 2x ulgowy zamiast 2x dziecięcy, więc mam do zbycia dwa ulgowe. Cena 300...oj, 30 zł :)
Jestem zainteresowany biletem, daj znać na PRIV
- Egon
- Zawodowiec
Ktoś potrzebuje normalnego?
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Z przyjemnością przyjmę jeden normalny. Tel do kontaktu 691939373
.
Ostatnio zmieniony 2 maja 2019, o 22:13 przez mundzio, łącznie zmieniany 1 raz.