Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Liga nie kończy się na Grudziądzu a wręcz przeciwnie to tylko początek i to łatwy,,takie typy,, po ogłoszeniu harmonogramu jazdy. Przypominać chyba nie trzeba?
Póki co martwmy się tym, co będzie w niedzielę. O kolejnych spotkaniach będziemy myśleć od poniedziałku
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dzisiejszy występ naszych krajowców jest taki jak należało przypuszczać. Mocno pierwszoligowy. Mam wrażenie, że nasi rywale są w lepszej formie. Zwłaszcza Buczek imponuje. Oby to nie miało przełożenia na mecz w Lublinie.
Listy startowe półfinałów Srebrnego Kasku:
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/81515 ... -srebrnego
WT jedzie w Rawiczu, WL i Maciek Kuromonow w Krośnie. Wchodzi 4 z kazdego turnieju.
Trofimov za najgrożniejszych rywali będzie mieć Miskowiaka, Szlauderbacha i chyba Nowackiego.
U Lamparta - Cierniak, Gruchalski i Rolnicki.
Awans w obu przypadkach powinien być obowiązkiem. Szczególnie, ze dla Lamparta IMJŚ to jeden z głównych celów w sezonie.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/81515 ... -srebrnego
WT jedzie w Rawiczu, WL i Maciek Kuromonow w Krośnie. Wchodzi 4 z kazdego turnieju.
Trofimov za najgrożniejszych rywali będzie mieć Miskowiaka, Szlauderbacha i chyba Nowackiego.
U Lamparta - Cierniak, Gruchalski i Rolnicki.
Awans w obu przypadkach powinien być obowiązkiem. Szczególnie, ze dla Lamparta IMJŚ to jeden z głównych celów w sezonie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No i awansowali obaj :) Niestety występ Maćka i Kacpra...
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Wiktory zrobiły swoje, choć w finale będzie 5x trudniej. Miejsca 3, a chętnych z dziesięciu.
Co do pozostałych naszych dwóch, to trudno cokolwiek komentować. Ja wiem, ze Kacper ma 16 lat i nie jest Cierniakiem czy Zupinskim, ale dojechanie do mety nie powinno przekraczać jego możliwości. A ma z tym bardzo duże problemy. Dla Maćka to i tak ostatni sezon kariery
Co do pozostałych naszych dwóch, to trudno cokolwiek komentować. Ja wiem, ze Kacper ma 16 lat i nie jest Cierniakiem czy Zupinskim, ale dojechanie do mety nie powinno przekraczać jego możliwości. A ma z tym bardzo duże problemy. Dla Maćka to i tak ostatni sezon kariery
Ale Dawid często bada tory wlasnym tyłkiem :/
Może jednak już by zrezygnował z tej Anglii...
Może jednak już by zrezygnował z tej Anglii...
Niech mi ktoś wyjaśni po co D. Lampart szuka gipsu w Anglii?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Wstyd i tyle. Idzie w kierunku temu panu już dziękujemy.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Gdyby Lampart trochę w tej Anglii pojeździł, to by i przestał się w Polsce przewracać z byle powodu na torze ;) Tyle, że to rzeczywiście grozi gipsem, a w naszej sytuacji to cholernie ryzykowne. Na miejscu Kępy, to już w trakcie tego meczu, wykonałbym telefon i zostawiłbym mu odpowiednią wiadomość na poczcie 
Dawid jest za sztywny na motorze, widać to podczas meczów w Polsce, a co dopiero w Anglii, gdzie trzeba się wyginać aż miło.
Dawid jest za sztywny na motorze, widać to podczas meczów w Polsce, a co dopiero w Anglii, gdzie trzeba się wyginać aż miło.
Wstyd czy nie, ale co mu to daje? Zamiast tłuc się po angielskich wsiach i zaliczać dzwony lepiej zostać w Lublinie i potrenować sobie na tutejszym torze.
Największym problemem Dawida jest technika. Co jak co, ale tego akurat angielskie tory mogą go nauczyć. Moze jak zacznie dojeżdżać do mety w Anglii, to przestanie robić głupie błędy w Polsce.
Dobry argument, ale wg mnie ryzyko jest zbyt duże.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Zaratustra pisze:Gdyby Lampart trochę w tej Anglii pojeździł, to by i przestał się w Polsce przewracać z byle powodu na torze ;) Tyle, że to rzeczywiście grozi gipsem, a w naszej sytuacji to cholernie ryzykowne. Na miejscu Kępy, to już w trakcie tego meczu, wykonałbym telefon i zostawiłbym mu odpowiednią wiadomość na poczcie
Sam z siebie nie może się Dawid zwolnić bo za to jest zawieszenie licencji na 30 dni ;) ewentualnie mogą go zwolnić co Angole lubią robić szybko jak widzą że komuś nie idzie. Kwestia kilku kolejek
Dawida za każdym razem dźwiga z wyjścia. 14 bieg w finale z Rowem to firmowe zagranie. Jakbyśmy wtedy przegrali to Dawid zostałby chyba zgilotynowany na rynku przez kibiców. Rzeczywiście zbyt często się wywraca. Ale... jest naszym najlepszym krajowym seniorem w ekstralidze. Co do Anglii - mam nadzieję, że jego kariera tam będzie tyleż burzliwa co krótka.
A ja mam nadzieję, że nabierze trochę szlifów. Teraz dobitnie widać jak brakowało mu technicznej jazdy, a nie tylko ciułanie kasy na betonowych lotniskach w Polsce
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wybieram sie na dzisiejszy mecz Dawida, zobaczymy jak jego jazda bedzie wygladac na zywo. Czy robi az takie tragiczne wrazenie jak wyniki na to wskazuja.
MOTOR LUBLIN
K.A.M.I.L. pisze:Wybieram sie na dzisiejszy mecz Dawida, zobaczymy jak jego jazda bedzie wygladac na zywo. Czy robi az takie tragiczne wrazenie jak wyniki na to wskazuja.
Super. Czekamy na relacje :)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- MikeMistrz
- Senior
Paweł uwielbia takie zawody dla beduinów. Jak nie mistrzostwa Argentyny, to jedzie na Ukrainę. :D
W takich zawodach może się oddać swojej największej pasji życiowej, czyli wyprzedzaniu innych zawodników na dystansie 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nauczeni przypadkiem Zengiego i wobez braku ławki - starty w zawodach pozaligowych powinny być zakazane przez klub.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Bardzo dobry start Dawida i Jasona, pech niestety defekt na drugim miejscu. Start najlepszy. Jechali na 5:1 z przewaga.
Drugi bieg Dawida i znowu swietny start, jazda na 5:1 na drugiej pozycji. Dal sie wyprzedzic jednak, jechal trzeci i kompletnie siepogubil na torze i uslizg na czwartym okrazeniu. Widac ze nie bardzo moze przestawic sie na brytyjskie tory.
Drugi bieg Dawida i znowu swietny start, jazda na 5:1 na drugiej pozycji. Dal sie wyprzedzic jednak, jechal trzeci i kompletnie siepogubil na torze i uslizg na czwartym okrazeniu. Widac ze nie bardzo moze przestawic sie na brytyjskie tory.
MOTOR LUBLIN
Znowu upadek Dawida w Anglii ,jak złapie kontuzje to mamy mega problem.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Trzeci start Dawida spod tasmy na "raty", ppzniej trzecia pozycja i skuteczna obrona przed Jakobsenem. Widac ze bardzo chce, jedzie z zebem. Moim zdaniem dadza mu kredyt zaufania, widac ze potrzebuje czasu na brytyjskich torach.
Tobiasz z kolei baei sie jazda.
Czwarty i ostatni start Lamparta, ze startu nienajgorzej, alez wyjscia ostatni i juz nie dogonil rywali.
Jak mi sie uda to wrzuce pozniej te 4 biegi Dawida.
Tobiasz z kolei baei sie jazda.
Czwarty i ostatni start Lamparta, ze startu nienajgorzej, alez wyjscia ostatni i juz nie dogonil rywali.
Jak mi sie uda to wrzuce pozniej te 4 biegi Dawida.
MOTOR LUBLIN