II Kolejka Speedway Ekstraligi: Stal Gorzów - Motor Lublin (12.04.2019)
Re: II Kolejka Speedway Ekstraligi: Stal Gorzów - Motor Lublin (12.04.2019)
Wiktor dał radę. Szkoda, że znowu wynik wypaczyl ten, który motocykl widział tylko na zdjęciach...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- tezetomaniak
- Trener
Trzeba ich pogonić z bonusem w rewanżu i tyle.
ladnie wydrukowal Najwer
METHANOL ADVENTURE TEAM
Błąd z wystawieniem AJ w 15 biegu. Dlaczego nie pojechał Łełek w nominowanych? Szacun dla chłopaków.
MOTOR LUBLIN
Sorry za słownictwo ale...
Ja pierdole co za wstyd, za takie sędziowanie.
Ten meczy wyglądał jakby ktoś chciał nam pokazać,
że wyścig wyścigiem ale sprawiedliwość musi być po stronie Gorzowa.
Nominowanego nie chce mi sie nawet komentować bo w bluzgach pokonałbym Nagły Atak Spawacza.
Olkowicz to chyba szwagier sędziego.
Liczyłem na 40 pkt ale czuję niedosyt.
Rozumiem przegraną na torze ale nigdy nie pogodzę się z przegraną w budce sędziowskiej.
Szkoda gadać...
Ja pierdole co za wstyd, za takie sędziowanie.
Ten meczy wyglądał jakby ktoś chciał nam pokazać,
że wyścig wyścigiem ale sprawiedliwość musi być po stronie Gorzowa.
Nominowanego nie chce mi sie nawet komentować bo w bluzgach pokonałbym Nagły Atak Spawacza.
Olkowicz to chyba szwagier sędziego.
Liczyłem na 40 pkt ale czuję niedosyt.
Rozumiem przegraną na torze ale nigdy nie pogodzę się z przegraną w budce sędziowskiej.
Szkoda gadać...
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Brawo brawo brawo !!!
Jak się z futryną weszło do tej ligi to nie ma co butów zdejmować ze stołu :D
Jestem dumny z każdego z naszych i pewny że roz.ebiemy ich w Lublinie .
Jak się z futryną weszło do tej ligi to nie ma co butów zdejmować ze stołu :D
Jestem dumny z każdego z naszych i pewny że roz.ebiemy ich w Lublinie .
never ride faster than your angel can fly
Pomimo porażki to brawa dla chłopaków. Pokazali charakter i walczyli do samego końca. Czyli to co oczekuje. A Pan Najwer. Zawsze miałem go za porządnego sędziego, który nie miał jakichś dziwnych akcji. Do dnia dzisiejszego.
Jakie wymogi trzeba spełnić by zostać sędzią żużlowym? Bo może bym nadał się.
Jakie wymogi trzeba spełnić by zostać sędzią żużlowym? Bo może bym nadał się.
A z sedziowaniem musimy się przygotowac że będziemy mieć pod górkę w każdym meczu wyjazdowym
Jest spory niedostyt, na sędziego szkoda strzepic ryja. Mam nadzieje ze sprawiedliwość zwyciezy i wygramy w rewanżu za 3 :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Sędzia dał Stali kilka punktów. Puszcza Karczmarza z czwartego pola z lotnego, potem to wykluczenie. Łełek na swoim wyjazdowym poziomie. Zawalił trochę Dawid. Szkoda tego biegu jak jechali na 5:1 bo to był wyścig za minus 6. Juniorzy po jednym punkcie stracili po błędach. Można powiedzieć, że posiłkowanie się taktycznymi u siebie to wstyd dla Stali. Z Griszą i zdrowym AJ bonus do wyszarpania.
- MikeMistrz
- Senior
Tydzień temu Grudziądz sfrajerzył i przegrał wygrany mecz, teraz przyszła nasza kolej (z pomocą sędziego). Poza Jonssonem i młodym Lampartem, to punkty naszych zawodników gorsze niż wynikałoby z jazdy. Nawet Miesiąc pomimo słabego punktowania, nie prezentował się źle. Ten mecz pokazał, że Stal też może drżeć o utrzymanie w tym roku. Kasprzak chyba trafił na sezon w którym ma wylew, a Kildemand z roku na rok jedzie gorzej. Podstawa w tym roku to nie przegrywać u siebie - miejmy nadzieję, że zrobimy ze swojego toru twierdzę. Pozostaje teraz trzymać kciuki za Częstochowę. :)
ewidentny walek, przeciez widac ze Karczmarz dotyka tasmy...

METHANOL ADVENTURE TEAM
Sedzia pod gorke, komentarz w Eleven tez. Brzmialo to tak jakby z urzedu powinno byc 55 35.
Szkoda wykluczenia DL, ale 3 3 w 14 to i tak byl dobry wynik, Thomsen by i tak tego nie puscil. 41 punktow to super wynik i trzeba sie z tego cieszyc.
AJ srednio, zobaczymy za dwa tygodnie.
Szkoda wykluczenia DL, ale 3 3 w 14 to i tak byl dobry wynik, Thomsen by i tak tego nie puscil. 41 punktow to super wynik i trzeba sie z tego cieszyc.
AJ srednio, zobaczymy za dwa tygodnie.
W Czewie będzie jeszcze lepiej, tak czuję
Naprawdę jestem dumny z naszych chłopaków. Jestem mega pozytywnie zaskoczony naszym wynikiem i naszą walką.
Wynik bardzo fajny. Szkoda że Karczmarz miał dzisiaj dzień bo Gorzów by poległ. Młodemu Lampartowi proponuję pracować, pracować, pracować bo im dalej w mecz tym gorzej vide Lublin-GKM. Rzygam natomiast na Olkowicza ktory obrzydza ogladanie.
https://ifotos.pl/z/qspwpsq
Widac jak na dłoni kto dotyka pierwszy.
Widac jak na dłoni kto dotyka pierwszy.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2019, o 20:22 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Lampart ruszył się pierwszy ale to nie on dotknął pierwszy taśmy...
Wstydu nie ma, gratulacje dla drużyny, mimo przegranej można chodzić z podniesioną głową.
Wstydu nie ma, gratulacje dla drużyny, mimo przegranej można chodzić z podniesioną głową.
Mimo przegranej gratulacje dla drużyny, sędzia- drukarz ,widać że to Karczmarz pierwszy dotyka taśmy, w 9 biegu upada Dawid i szybko ucieka z toru a ten przerywa bieg
-
Misio1987lbn
Pan komentato Olkowicz z Eleven ma chyba jakiś problem z naszym klubem, zauważyłem to już tamtym sezonie przy transmisji rewanżu z Rybnikiem w Lublinie. Oby jak najmniej nam komentował..
Z przebiegu meczu jest wielki niedosyt. Zasluzylismy przynajmniej na 43 pkt. Niestety sedzia nam je zabral i bedzie duzo trudniej o bonus. Kluczowa byla wywrotka Lamparta i szybkie przerwanie biegu przez sedziego. Gdyby Lampart to wtedy dowiozl zostalby naszym najlepszym zawodnikiem, drugi raz z rzedu. Miesiac jak sie spodziewalem. Tor nie do walki i slabiutko. Jonsson porazka. Oby to byl tylko krotkotrwaly efekt upadku. W jednym z biegow zrobil mlodemu Lampartowi niedzwiedzia przysluge.
slawky pisze:Mimo przegranej gratulacje dla drużyny, sędzia- drukarz ,widać że to Karczmarz pierwszy dotyka taśmy, w 9 biegu upada Dawid i szybko ucieka z toru a ten przerywa bieg
Wybacz ale p...isz - popatrz obiektywnie. Rozwiazanie zagadki biegu 14 to zadanie nad moje siły. Pierwszy ruszył się na pewno Dawid.
A wykluczenie po upadku to faktycznie spory błąd. Ale drukowanie?! Absurd . Nie Najwer
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No pan Jurek dał dziś do pieca dwa razy i to mocno. Trochę punktów nam przepadło przez jego decyzje. Tak poza tym wynik naprawdę godny. Wicemistrz ugrał u siebie 8 punktów zaliczki nad tym cienkim beniaminkiem poskładanym naprędce z pierwszoligowców... słabiutko, bardzo słabiutko wręcz bida, nyndza, dno i wodorosty.
W rewanżu raczej nie postawię na to, że utrzymają bonusa, szczególnie, że Grisza będzie już śmigał.
W rewanżu raczej nie postawię na to, że utrzymają bonusa, szczególnie, że Grisza będzie już śmigał.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Przypomina mi się finał z Rybnikiem i ostrzeżenie dla Lamberta i powtórka. W powtorce Woryna wychodzi 3 A nie 1. Co? Też wydrukowane?
Rozumiem nerwy, 1 błąd Najwera był gruby po upadku Dawida. Ale 14. bieg? Ogarnijcie się. Gorzów był minimalnie lepszy. Gdyby sędziował kto inny było by mi 42-43 pkt, ale nic poza tym
Rozumiem nerwy, 1 błąd Najwera był gruby po upadku Dawida. Ale 14. bieg? Ogarnijcie się. Gorzów był minimalnie lepszy. Gdyby sędziował kto inny było by mi 42-43 pkt, ale nic poza tym
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Nie ma znaczenia kto się pierwszy ruszył tylko kto pierwszy dotknął taśmę. Zrobił to Karczmarz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski