Motor Lublin - GKM Grudziadz (07.04.2019 - 19:00)
Re: Motor Lublin - GKM Grudziadz (07.04.2019 - 19:00)
Nie znam człowieka.
Czarek pisze:Ge(L)o pisze:Czarek pisze:Mimo nieobecności A.Łaguty podtrzymuję typowany wynik 35:55. Uważam, że jazda w 6 biegach będzie atutem grudziądzan. Podaję ich punktację: Bjerre 10, Buczkowski 13, Pawlicki 15, Lindbaeck 14, juniorzy 3.
Lubię takie poczucie humoru![]()
Trolling level hard.
Będziesz się śmiał w niedzielę.Fantys pisze:Czarek pisze:Mimo nieobecności A.Łaguty podtrzymuję typowany wynik 35:55. Uważam, że jazda w 6 biegach będzie atutem grudziądzan. Podaję ich punktację: Bjerre 10, Buczkowski 13, Pawlicki 15, Lindbaeck 14, juniorzy 3.
To jak przyjedzie Leszno Wrocław czy Toruń to 20:70 ? Mordo sprzedaj karnet oddaj bilety , bo szkoda Twojego cennego czasu na takie dziadostwo .
Idę zobaczyć Ekstraligę, bo być może jest ostatni raz w historii tego biednego miasta.
Wyprowadź się ! Wrocław piękne bogate miasto , Toruń do Rydzyka będziesz miał bliżej , a może Rybnik z Krzysiem będziesz marudził (bo tylko to Ci wychodzi najlepiej).
Fantys pisze:Mad pisze:Fantys pisze:
To jak przyjedzie Leszno Wrocław czy Toruń to 20:70 ? Mordo sprzedaj karnet oddaj bilety , bo szkoda Twojego cennego czasu na takie dziadostwo .
Toruń? a to nie ta drużyna która z Gorzowem ma jechać z nami o utrzymanie tak tu na forum co nie którzy piszą?
Czarus Ty z nudy masz chyba dwa konta , nie wiem kolegow nie masz ze chcesz prowadzić sam ze sobą dialog ? Skoro GKM robi 55 pkt to Toruń/Gorzów tez tyle u nas zrobi a reszta to 60+.
Nie znam gościa ale chyba ktoś pisał że Toruń z Gorzowem jedzie z nami o utrzymanie? Nie chcę nawet pokazywać palcem kto to pisał.
Fantys pisze:Wyprowadź się ! Wrocław piękne bogate miasto , Toruń do Rydzyka będziesz miał bliżej , a może Rybnik z Krzysiem będziesz marudził (bo tylko to Ci wychodzi najlepiej).
Nie dogadamy się, bo nie wiesz co to jest patriotyzm lokalny i kibicowskie sentymenty, poza tym Ty widzisz Toruń przez pryzmat Rydzyka (jarają Cię zakonnicy?), a ja przez pryzmat starego miasta i Motoareny.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
A ile byś postawił na to, że zdobędziemy 35 pkt lub mniej?
Czarek pisze:Fantys pisze:Wyprowadź się ! Wrocław piękne bogate miasto , Toruń do Rydzyka będziesz miał bliżej , a może Rybnik z Krzysiem będziesz marudził (bo tylko to Ci wychodzi najlepiej).
Nie dogadamy się, bo nie wiesz co to jest patriotyzm lokalny i kibicowskie sentymenty, poza tym Ty widzisz Toruń przez pryzmat Rydzyka (jarają Cię zakonnicy?), a ja przez pryzmat starego miasta i Motoareny.
Ukazujesz właśnie ten patryiotyzm przez wp*****l w kazdym meczu , wiary torchę synek .
Fantys pisze:Czarek pisze:Fantys pisze:Wyprowadź się ! Wrocław piękne bogate miasto , Toruń do Rydzyka będziesz miał bliżej , a może Rybnik z Krzysiem będziesz marudził (bo tylko to Ci wychodzi najlepiej).
Ukazujesz właśnie ten patryiotyzm przez wp*****l w kazdym meczu , wiary torchę synek .
Realnie oceniam nasze szanse. Grudziądz poza lepszym składem nabył w tym sezonie coś czego u naszych nie widzę, a mianowicie duża pewność siebie. Poza tym będą mieli zrobiony pod siebie tor.
To może jakiś zakładzik? :)
Ciekawe rzeczy opowiadasz, druzyna z 4 zawodnikow i praktycznie bez juniorow wg Ciebie zrobi 55 punktow na wyjezdzie. Oczywiscie jest to mozliwe, ale wtedy wszyscy od nich beda musieli miec same 2 i 3. Nie wiem dlaczego Jonsson, Lambert czy Michelsen na naszym torze maja byc gorsi od Lindbecka, Bjerre oraz Buczkowskiego.
Mozemy przegrac, ale moim zdaniem grudziadz na pewno nie zrobi wiecej niz 50 punktów.
Mozemy przegrac, ale moim zdaniem grudziadz na pewno nie zrobi wiecej niz 50 punktów.
Popek pisze:Ciekawe rzeczy opowiadasz, druzyna z 4 zawodnikow i praktycznie bez juniorow wg Ciebie zrobi 55 punktow na wyjezdzie. Oczywiscie jest to mozliwe, ale wtedy wszyscy od nich beda musieli miec same 2 i 3. Nie wiem dlaczego Jonsson, Lambert czy Michelsen na naszym torze maja byc gorsi od Lindbecka, Bjerre oraz Buczkowskiego.
Popek pisze:Ciekawe rzeczy opowiadasz, druzyna z 4 zawodnikow i praktycznie bez juniorow wg Ciebie zrobi 55 punktow na wyjezdzie. Oczywiscie jest to mozliwe, ale wtedy wszyscy od nich beda musieli miec same 2 i 3. Nie wiem dlaczego Jonsson, Lambert czy Michelsen na naszym torze maja byc gorsi od Lindbecka, Bjerre oraz Buczkowskiego.
Wystarczy że zrobi 46 pkt.
istred pisze:To może jakiś zakładzik? :)
Jakie warunki proponujesz?
No, nie wiem. Piszesz, że nasi nie zrobią 35 pkt. To może o to, że Motor zdobędzie ponad 40 pkt?
Dzisiaj jedzie Robert byle pogoda i cało.
Jak Motor zdobędzie 42 punkty to mogę wsadzić mordę w kubeł na tydzień.
A jak wygra to na miesiąc?:P
Karol Baran Karol!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Czarek pisze:Jak Motor zdobędzie 42 punkty to mogę wsadzić mordę w kubeł na tydzień.
Tylko fotke poprosimy ;)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Weź ktoś wyślij screena tego zakładu do klubu. Najlepszy motywator przed niedzielą :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Tylko że w klubie nikt nie zna Czarka.
Czarek pisze:Jak Motor zdobędzie 42 punkty to mogę wsadzić mordę w kubeł na tydzień.
Jak wygra to znikasz z forum na sezon jak przegra to Ja dostaje bana na sezon.Idziesz na to?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Mad pisze:Tylko że w klubie nikt nie zna Czarka.
I chwała Bogu
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
Mad pisze:Tylko że w klubie nikt nie zna Czarka.
Oj myślę, że się mylisz :) Jego Facebook'owe tyrady są zapewne dość dobrze znane :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A to ten sam człowiek?
Moim zdaniem nie. Chyba, że dobrze kamufluje sposób pisania.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Kiedy bedzie wiadomo, czy mecz ma status meczu zagrozonego?
Portal z ktorego korzysta GKSZ pokazuje opady w niedziele wiec taki status powinien byc ogloszony dzisiaj.
Jestem ciekaw kiedy odbedzie sie oficjalny odbior toru bo czytajac ostatnie komunikaty na stronie PZM to jestesmy jedyna druzyna w PGE ktorej tor nie posiada licencji na rok 2019.
Nie da sie ukryc ze mimo kontuzji Artioma to GKM I tak jest faworytem. Przeczytalem wczoraj felieton Gajewskiego I zgadzam sie z nim w 100%. Remis lub minimalna wygrana biore w ciemno.
Jestem ciekaw kiedy odbedzie sie oficjalny odbior toru bo czytajac ostatnie komunikaty na stronie PZM to jestesmy jedyna druzyna w PGE ktorej tor nie posiada licencji na rok 2019.
Nie da sie ukryc ze mimo kontuzji Artioma to GKM I tak jest faworytem. Przeczytalem wczoraj felieton Gajewskiego I zgadzam sie z nim w 100%. Remis lub minimalna wygrana biore w ciemno.
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2019, o 10:33 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.