Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Tak z innej beczki, wie ktoś gdzie/jak najkorzystniej wykupić dostęp internetowy do kanałów sportowych nc+ aby móc oglądać Ekstraligę na laptopie?
Kshyhu pisze:Może jakiś czas temu, bo tak rzeczywiście było. Ale potem wyszła jakaś unijna dyrektywa, czy coś, że nie mogą blokować (swobodny przepływ usług) i od tamtej pory śmiga. Sprawdzone w październiku w Paryżu (nc+go na telefonie i tablecie).
Mieszałem do 2012 w Belgii i miałem problem teraz może i coś się zmieniło.
Dzięki za odpowiedzi. Właśnie chciałem kupić pakiet za 20zł na Player.pl, żeby oglądać NC+, ale okazało się, że nie mogę zapłacić spoza Polski i dlatego też bałem się, że nawet jak ktoś mi kupi to nie bedę mógl oglądać bez VPN :)
Czyli na dzień dzisiejszy, żeby móc oglądać wszystkie mecze Ekstraligi, najtaniej wykupić pakiet sportowy w player.pl za 20zł + Eleven Sports na ich stronie za 15zł ?
Czyli na dzień dzisiejszy, żeby móc oglądać wszystkie mecze Ekstraligi, najtaniej wykupić pakiet sportowy w player.pl za 20zł + Eleven Sports na ich stronie za 15zł ?
-
Misio1987lbn
Mad pisze:Kshyhu pisze:Może jakiś czas temu, bo tak rzeczywiście było. Ale potem wyszła jakaś unijna dyrektywa, czy coś, że nie mogą blokować (swobodny przepływ usług) i od tamtej pory śmiga. Sprawdzone w październiku w Paryżu (nc+go na telefonie i tablecie).
Mieszałem do 2012 w Belgii i miałem problem teraz może i coś się zmieniło.
No zmieniło się.. Wcześniej faktycznie trzeba było vpn ale teraz już nc+go śmiga.. przynajmniej w Belgii..