Play Off - Wybrzeże Gdańsk - Tż Lublin 60:29
-
Gość
Gelo pisze:chyba nie miales na mysli meczu w lublinie, bo odpady naprawdę niewiele pokazałyJezeli chodzi o tabelę - wolę gorszych ale własnych niz ...
(to byl zart w gorzowskim stylu).
Pozdrawiam i życzę udanych wojaży w ekstralidze - poczekajcie tam na nas rok. wtedy juz nie bedzie sledzia to moze awansujemy
no Śledzia to zazdrościć można
tylko Piszcz chyba wartościowy wychowanek , bo reszta to kto ? Jeleń ?
jednak życze baraży i awansu !
na poczatku pozdrowionka dla mego koleszki z gdańska-moreny, on czyta forum to wie że to do niego. na mecz nie ma sensu wydawać kasy na petera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on i grzecho nam meczu nie wygraja, takie moje zdanie, bo na 100 procent 2 punkty i tak zostaną w gdansku. ża naszych dwóch asów mogą pośmigać szymek i krzysio niech się uczą bo i tak wiadomo że z 30 napewno nie wyjdziemy
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI
E tam ,nie mamy zadnej rewaelacyjnej druzyny...po prostu same odpady i nic wiecej.....Za to w LBN sami profsjonalisci jezdza...az boje sie pomysle co w GDNSKU pokaza...
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2004, o 00:06 przez G>k>s, łącznie zmieniany 1 raz.
G>k>s pisze:Czyli za mocni ,na pierwsza lige,i tu sie zgadzam....ale spojrz na swoich...nasi przynajmiemiej radza sobie na zapleczu E-ligi ....a wasi ...to co najwyzej przecietny 1-ligowy poziom...
A czy ja cos mowie? Zero polemiki. moim zdaniem przecietny poziom pierwszoligowy to Ostrów i Grudziadz. Zespoły w górnej czwórce traktowałbym jednak z wiekszym szacunkiem. Bo pozniej moze sie okazac ze bedzie zimny prysznic.
-
meridol
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:G>k>s pisze:I ja tez tak mysle...mam nadzieje ze ,to Wy bedziecie wy barazach .Gorzow po tym ciosie juz sie chyba nie podniesie...
Jeżeli Twój zespół będzie chciał zadośćuczynić Twoim nadziejom, musi nam odpuścić mecz w Lublinie. W przeciwnym wypadku, to Gorzów będzie w barażach.
a co ? nie jesteście na tyle dobrą drużyną żeby wygrać u siebie ?:)