Motor Lublin - GKM Grudziadz (07.04.2019 - 19:00)
Re: Motor Lublin - GKM Grudziadz (07.04.2019 - 19:00)
Grudziądz zawsze jest mocny na tym swoim betonie także nie ma sie co dziwić (takie ekstraligowe Gniezno). Mając na uwadze pierwszy mecz z nami, bardziej miarodajną weryfikacją bedzie jutrzejszy ich sparing na wyjezdzie w Gorzowie.
samba pisze:Grudziądz zawsze jest mocny na tym swoim betonie także nie ma sie co dziwić (takie ekstraligowe Gniezno). Mając na uwadze pierwszy mecz z nami, bardziej miarodajną weryfikacją bedzie jutrzejszy ich sparing na wyjezdzie w Gorzowie.
Grudziądz na wyjazdach jedzie piach a jutro nie wyjdą z 30 -ki.
CKM1946 pisze:W Tarnowie wygrały dzis Wilki Krosno z Hlibem na czele więc to raczej nie jest wielki wyczyn :D
Łaguta nieźle wszedł w sezon w co wątpiłem i jego brak na tym meczu będzie mocno odczuwalny. Raczej w plecy, GKM nie ma praktycznie dziur.
Juniorzy?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Taki Bjerre i Buczkowski to tez zawodnicy z pogranicza ekstraligi. No ale u nas sami tacy poza Grisza z e-ligowym poziomem + Miesiac i Lampart z I ligi.
Mad pisze:samba pisze:Grudziądz zawsze jest mocny na tym swoim betonie także nie ma sie co dziwić (takie ekstraligowe Gniezno). Mając na uwadze pierwszy mecz z nami, bardziej miarodajną weryfikacją bedzie jutrzejszy ich sparing na wyjezdzie w Gorzowie.
Grudziądz na wyjazdach jedzie piach a jutro nie wyjdą z 30 -ki.
Nie wiem skąd opinia że jada piach na wyjazdach.Patrząc na ich trzy ostatnie mecze wyjazdowe 2018(Gorzów 36/Leszno 40/Częstochowa 45) cięzko unac to za piach.W tym roku za Huckenbecka i Pieszczka będzie jechał Bjerre więc wydają sie mocniejsi także na juniorce.
mema pisze:Nie wiem skąd opinia że jada piach na wyjazdach.Patrząc na ich trzy ostatnie mecze wyjazdowe 2018(Gorzów 36/Leszno 40/Częstochowa 45) cięzko unac to za piach.W tym roku za Huckenbecka i Pieszczka będzie jechał Bjerre więc wydają sie mocniejsi także na juniorce.
Pewnie stąd, że ostatni mecz na wyjeździe wygrali nie wiem, 3 lata temu?
Wklejałem to wcześniej, ale jeszcze raz:
P. Pawlicki - 1.675
A.Lindbaeck - 1.548
K.Buczkowski - 1.265
K.Bjerre - 1.559
P.Rolnicki - 0.714
K.Wieczorek - 0.524
To średnie zawodników GKM-u w meczach wyjazdowych w sezonie 2018. Bjerre rządził w Tarnowie, ale na obcych torach był mocno przeciętny. To naprawdę nie jest jakiś mega zespół, a już stwierdzenie "bez dziur" zostawię bez komentarza. To ekipa solidnych zawodników z wyraźnym liderem i chyba najsłabszą juniorką w Elidze. Rolnicki ma większy "fame" niż umiejętności. Jego rekord to 5 pkt w Elidze. Pawlicki? As bo jeździł w GP? Cook też i obaj prezentowali tam dość zbliżony poziom. Gdyby to był mecz w Grudziądzu, to nie byłoby dyskusji, a bez Łaguty sam bym się zastanawiał, czy dobijemy tam do 30-35 pkt. Ale u siebie to zupełnie inna historia i patrząc na wyniki międzynarodowe, nie widzę, dlaczego Michelsen, Lambert czy Jonsson mieliby się czuć gorsi od seniorki GKM-u (za wyjątkiem Artioma). Nie twierdzę, że wygramy. Porażka jest jak najbardziej możliwa, ale nie demonizujmy tak tego GKM-u, bo jeśli tak panicznie się ich boimy, to po co w ogóle wyjeżdżać na tor w tej Elidze?. Cała reszta nie wypuści nas na Zygmuntowskich z 35 pkt.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Na Zygmuntowskich przegramy góra jeden mecz w sezonie. Reszta to będzie golenie ekstraligowych ogórków. Pierwsza odsłona już 7 kwietnia.
Przeokrutne golenie ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
7 kwietnia druzyna I ligowa zmierzy sie z ekstraligowa. Ale zdarzalo sie nie raz w barazach ze wygrywal zespol z nizszej klasy rozgrywkowej w meczu u siebie. Licze ze tym razem tez tak bedzie.
Trochę wiary Panowie a wiara potrafi czynić nawet cuda. Ja tam jestem pełen optymizmu, golimy ich jak gillette brodę.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
sprzet to podstawa. jesli fury beda z najwyzszej polki to kazdego w lublinie pykniemy.
mamy przewage toru i to w polaczeniu z mocnymi juniorami da nam przewage.
bedzie dobrze.
mamy przewage toru i to w polaczeniu z mocnymi juniorami da nam przewage.
bedzie dobrze.
never ride faster than your angel can fly
- tezetomaniak
- Trener
Ge(L)o pisze:Na Zygmuntowskich przegramy góra jeden mecz w sezonie. Reszta to będzie golenie ekstraligowych ogórków. Pierwsza odsłona już 7 kwietnia.
Cytuje posta, żeby potem nie szukać.
Może się przydać ;)
samba pisze:Grudziądz zawsze jest mocny na tym swoim betonie także nie ma sie co dziwić (takie ekstraligowe Gniezno). Mając na uwadze pierwszy mecz z nami, bardziej miarodajną weryfikacją bedzie jutrzejszy ich sparing na wyjezdzie w Gorzowie.
I co myślisz po odjechanych przez GKM dwóch sparingów?
Czyli może będziemy się bić z Toruniem i Gorzowem ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
..ale Toruń i Gorzów maja się bić o utrzymanie a my o pleoffffy. Nie porównuj nas z nimi!
Mad pisze:samba pisze:Grudziądz zawsze jest mocny na tym swoim betonie także nie ma sie co dziwić (takie ekstraligowe Gniezno). Mając na uwadze pierwszy mecz z nami, bardziej miarodajną weryfikacją bedzie jutrzejszy ich sparing na wyjezdzie w Gorzowie.
I co myślisz po odjechanych przez GKM dwóch sparingów?
Wydają się być mocni a jechali przecież bez Pawlickiego
I może właśnie dlatego byli mocni :) jak się oglądało Smoczyka obaj Pawliccy szału nie robili nawet w porównaniu z wiecznym pierwszoligowcem Norbim.
dawno nie zaglądąłem tutaj i właśnie zdałem sobie sprawę dlaczego ;D na tym forum co wątek to biadolenie że jest źle, słabo i będzie tylko gorzej, a w ogóle to trzeba nam cudu żeby nie było pośmiewiska. ludzie co jest z Wami :) Jedziemy po playoffy!
.....a witam wpadłeś na chwilę czy na dłużej?
Nieźle ten Grudziądz sie prezentuje w sparingach .
Powalczyli w Lesznie ale wiadomo że dużo testowania sprzętu i każdy jedzie raczej na pół gwizdka.
Mieliśmy na 1 ogień dostać kogoś słabszego a tu wygląda że łatwiej chyba byłoby z gorzowem czy Toruniem.
Powalczyli w Lesznie ale wiadomo że dużo testowania sprzętu i każdy jedzie raczej na pół gwizdka.
Mieliśmy na 1 ogień dostać kogoś słabszego a tu wygląda że łatwiej chyba byłoby z gorzowem czy Toruniem.
never ride faster than your angel can fly
Grudziądz nas zniszczy. To chyba jasne dla każdego kto obserwował sparingi i treningi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Grudziądz nas zniszczy. To chyba jasne dla każdego kto obserwował sparingi i treningi.
Fakt jest bardzo mocny.... Ale trzeba wierzyć w Cuda Panowie i Panie.....
Nie wierzę w cuda w Ekstralidze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Nie wierzę w cuda w Ekstralidze.
Ja też i w te cudownie przepracowane zimy i sprzęt z najwyższej półki naszych krajowych seniorów.No ale Marek Kępa w cuda wierzy więc może ma rację.
Ja za to wierzę. Mamy zgraną, ambitną drużynę, wspaniałych, oddanych kibiców. Nazwiska i sprzęt same nie jeżdżą, zresztą pożyjemy, zobaczymy. Przeżyłam już wzloty i upadki Motoru, a teraz myślę, że Marek Kępa wie co mówi