Liczę mocno na Lamberta w tym sezonie. Że rozwinie się na tyle, żeby nawiązywać walkę z najlepszymi.
Nie mogę się doczekać inauguracji. Dawać mnie ten mecz już
ptgt pisze:Nie wygląda to najgorzej. Weź pod uwagę to, że rezerwowy Lambert może zastępować zarówno Miesiąca jak i Lamparta, dodatkowo w odwodzie mamy młodego Lamparta, który może śmiało rywalizować z seniorami. Najbardziej obawiam się o to, że Łaguta może być niełapany. Więcej wiary w naszych!
bartollo pisze:A kto twoim zdaniem pojedzie za Lamberta jak ten bedzie jechal za Miesiaca albo Lamparta? Nie wiem czy zauwazyles ale Lambert jest pod nr 3 w mojej propozycji skladu bo kolejny zawodnik na lawce to Gosik. Wiec Lampart i Miesiac maja po 4 starty jesli dobrze pojdzie.
bartollo pisze:Ja nie widze specjalnie roznicy czy Wiktor pojedzie dwa razy za kewlar czy za kogos z dwojki Miesiac-Lampart. Poza tym Wiktor to nie Drabik albo Smektala.
Mad pisze:Na dzień dobry trzeba wygrać mecz z Grudziądzem i to jest coś co trzeba zrobić dla naszego kibicowskiego spokoju. Serce mówi że damy radę a głowa że jesteśmy chyba za dużymi romantykami i oczekujemy za wielkiego cudu do spełnienia.
pav4u pisze:Mad pisze:Na dzień dobry trzeba wygrać mecz z Grudziądzem i to jest coś co trzeba zrobić dla naszego kibicowskiego spokoju. Serce mówi że damy radę a głowa że jesteśmy chyba za dużymi romantykami i oczekujemy za wielkiego cudu do spełnienia.
spokojnie 50-40
Mad pisze:pav4u pisze:Mad pisze:Na dzień dobry trzeba wygrać mecz z Grudziądzem i to jest coś co trzeba zrobić dla naszego kibicowskiego spokoju. Serce mówi że damy radę a głowa że jesteśmy chyba za dużymi romantykami i oczekujemy za wielkiego cudu do spełnienia.
spokojnie 50-40
![]()
![]()
![]()
![]()
Mad pisze:Masz rację zlejemy Grudziądz że aż miło. Nasze średnie wyjazdowe z 1 ligi powodują ze Kempes sra już ze strachu przed naszymi armatami
samba pisze:Taka ciekawostka dla zainteresowanych: Jonsson wrzucil na instagrama zdjecie na ktorym w tle widac prawdopodobnie nasz nowy kevlar ;)
Edit: juz usunal
Czarek pisze:Opis tego kevlaru nie wygląda najlepiej, ale dzisiejsze okołostadionowe wieści (jedyny ciekawy element niedzielnego spędu "na trening") jeżą włos na głowie. Mam nadzieję, że chociaż część z nich nie okaże się być prawdą, bo zacznę tęsknić za I ligą.
grzesieck pisze:ja bylem czujny i screenshot zrobilem ;)